• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Toplu Alımları Hakkında - ANKET EKLENMİŞTİR -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvscoffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anket sonuçları hk.

• Ay içerisinde zaman zaman "Firma a- Firma b" şeklinde oy sayılarını görmek isteriz.

Oy: 19 20.9%
  • Oy sayılarını ay sonunda anket sonuçlandığında öğrenmeliyiz!

Oy: 72 79.1%

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Anket kapatılmış .
Gereksiz tartismalari kimse sevmez insanin iyi enerjisini alir. Ancak yorum kapatin yasaklayin konusmasin kimse bu konuda gibi genel bir durum hic hos olmaz. Forum guzelligini kaybeder. Yasak kelimesini hic sevmem, kotu bir enerjisi oldugunu dusunuyorum.

Herkesin kendi dusuncesini nezaket ve saygi kurallari icinde paylasmasi kimseyi rahatsiz etmemeli.

Gereksiz tartismalari kimse sevmez insanin iyi enerjisini alir. Ancak yorum kapatin yasaklayin konusmasin kimse bu konuda gibi genel bir durum hic hos olmaz. Forum guzelligini kaybeder. Yasak kelimesini hic sevmem, kotu bir enerjisi oldugunu dusunuyorum.

Herkesin kendi dusuncesini nezaket ve saygi kurallari icinde paylasmasi kimseyi rahatsiz etmemeli.
Hocam açıkçası herkes dilediği gibi saygı çerçevesinde konuşabilir biz buna karşı değiliz konu kilitlemeleri en son durum olarak gerçekleştirilir ve güncelleme yapılır konu ile ilgili ama hakaret vb durumlarda yorumlar silinir bunun dışında da yasak olan birşey söz konusu değil burası Özgür bir platform

Hocam açıkçası herkes dilediği gibi saygı çerçevesinde konuşabilir biz buna karşı değiliz konu kilitlemeleri en son durum olarak gerçekleştirilir ve güncelleme yapılır konu ile ilgili ama hakaret vb durumlarda yorumlar silinir bunun dışında da yasak olan birşey söz konusu değil burası Özgür bir platform

Bende tam bu yuzden uye oldum ve takip ediyorum bu forumu. 👍

Arkadaşlar anketlerin bir süresi var mıdır? Yani 3 gün 4 gün sürecek gibi? Daha önceki alımlarda bir iki kez anketin kapanacağı günü ve saati yazmıştınız diye hatırlıyorum. Bundan sonra da anket konusu açıldığında anketin bitiş zamanını yazabilir misiniz?

Arkadaşlar anketlerin bir süresi var mıdır? Yani 3 gün 4 gün sürecek gibi? Daha önceki alımlarda bir iki kez anketin kapanacağı günü ve saati yazmıştınız diye hatırlıyorum. Bundan sonra da anket konusu açıldığında anketin bitiş zamanını yazabilir misiniz?
Merhaba bugun gun icinde aciklayacagiz bu ankette biraz karisikkik oldugu icin atlamisiz kusura bakmayin

çok güzel işler yapılıyor ve hepsinde emek - özveri var, iş güç içerisinde bir de bunlarla uğraşılıyor, kıymet bilinmesi önemli bir konu, ben kendi adıma organizasyon da yer alan tüm dostlarımı tebrik ediyor teşekkürlerimi iletiyorum

- amaç burada tabi ki de sadece ve sadece ucuz kahveye ulaşmak değil, ama ister istemez ucuz kahve alımı ön plana çıkıyor, pişman mıyız ? tabi ki de hayır, çok da güzel oluyor 🙏 şurası keşke şöyle olsaydı, burası da böyle kalmış yorumları can sıkıcı olabilir, adama demezler mi beğenmiyorsan gel de kendin yap! derler valla :rolleyes:

- seçimler de sevdiğin firma çıkar ya da çıkmaz, sen de alırsın ya da almazsın tüm seçenekler açık, hali hazır da sevdiğin firma çıkar hep aldığın kahveyi daha uygun fiyata alırsın, denemediğin firma çıkar deneme şansı bulursun yine fiyat uygun, üstüne bir de aynı kahveyi içtiğin bir çok dostunla yorumlama şansı bulursun, daha ne olsun ?

ps. samimiyet çerçevesinde yazılmıştır, kimse alınmasın lütfen, sevgiler

Merhaba, bu toplu alımdaki indirim süreci nasıl işliyor? Mesela her ay bir kavurucu seçiliyor ve ondan sonra noluyor? İndirim kodu falan mı veriliyor?

Sitede mi paylaşılıyor yoksa wp gruplarında mı?
Temmuz ayı için örnek:
Arkadaşlar selam, 1 temmuz itibari ile biliyorsunuz yasaklar kalktı işletmeler tam zamanlı açıldı ve bizlerin de işleri buna nazaran ufak bir yoğunluğa maruz kaldı, bundan kaynaklı 1-2 gün istemiştik sizlerden 😂 sonuçları gördüğümüz an iletişime geçtik ve şuan görüşmeler devam ediyor, temmuz ayının Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı diğer bir adıyla site çökertme operasyonunun kazananı @William coffee oldu. Kendileri de forumumuza üye olduğu için sizlerle de rahat bir iletişim kurucağına inanıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 14202
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle teşekkürler 🙏 seçim için.
Temmuz 1 de işletmelerin tam kapsamlı açık olması ile beraber ciddi bir yoğunluğumuz olacak Roasteryimizde.
Haftasonu cumartesi ve pazar günü çalışmaya devam edeceğiz haftabaşına hazır olabilmek için.
Pazartesi günü ilk kargolama günü olarak başlayacağız.
-İndirim kodumuz "KKSUMMER" olarak şuandan itibaren kullanıma açıktır. 31/07/2021 23:59 a kadar geçerli
-İndirim kodu tüm kahvelerimiz %25 iskonto olarak tanımlandı.
-Kiloluk paketlerimiz %10 iskontolu bir şekilde fiyatları hali hazırda kupon ile + %25 oluyor.
-Kargo ücreti indirimsiz olarak 120 tl yi aşması halinde indirimle 120 altına inerse de ücretsiz kargo geçerli.
-Kargo ile ilgili indirimsiz halde de 120tl altında oluyor ise tüm kargo ücretini almıyoruz hali hazırdaki gibi yarısını alıyorum 7.5tl olarak.
-Verilen siparişler sadece kargo ile gönderilicek, Roasteryimizden veya Cafemizden teslim alınamayacaktır.
-Bunların üstüne elimizde olan 2019 hasat bir kahvemiz vardı El Salvador La Montanita Pacamara Natural İmportstan aldığımız bir çekirdek fakat fiyatı yüksek olduğu için bizde bu fiyatı karşılıcak verimi alamadığımızdan satışa çıkarmamaya karar vermiştik. Bununla ilgili 200 adet 40 ar g lık numune paketleri hazırlayacağız, Totalde 1kg ve üstü verilen ilk 200 siparişe bu kahveden ekleyeceğiz.

Forumda aktif olmaya devam edeceğim her akşam sorulan sorulara cevap vermeye çalışıcam.
Genel sorulan sorularıda hızlıdan cevaplıyım.
-Kahvelerimiz omni roast yapıyoruz, Hem filtreye hemde espressoya uygun şekilde oluyor. Bizim cafemizde kullandığımız ve genelde işletmelere verdiğimiz Brazil Gildo Neto ve Guatemala El Jaguar çekirdeği yoğun bir şekilde gidiyor Bunlar dışında Ethiopia Keramo ve Buku Hambelayı biz cafemizde de espresso olarak servis ediyoruz ve çok güzel sonuçlar çıkıyor.
-Kahve sayfalarındaki tarifler bizim spesifik olarak o kahveye göre hazırladığımız en yaygın olan demleme yöntemi v60 a göre ve grinder olarakta comandanteyi referans vererek oluşturduğumuz tarifler.(Ethiopia keramo, Hamasho ve Guatemala El Jaguarın tarifleri pazartesine kadar güncellenicektir.)
-Yoğunluktan dolayı olası bir hatada bizimle iletişime geçmeniz halinde en hızlı şekilde çözmeye çalışacağız.
-Stoklar ile ilgili sadece Ethiopia Buku Hambela üzerinde ufak bir problemimiz var 100kg a yakın bir stoğumuz var onun dışında hiç bir kahvemizde stok problemi yoktur.
-Numune paketleri ile ilgilide affınıza sığınıyorum, bununla ilgili konumuzun başlığı altında bir söz verdik yakın zamanda yapmaya çalışacağız. Önümüzdeki ay sonuna kadar yeni kahvelerimizde gelecek. Onlarla beraber numune paketi eklemeye çalışacağız. Tüm işletmelerin açılması ve kahve kulübünün toplu alımı ile birlikte bizi çok yavaşlatıcak bir süreç olduğu için ve hata oranı daha yüksek olacağı için sizlere mahcup olmak istemiyoruz, kargoları geciktirmek istemiyoruz elimizden geldiği kadar.
Bunların dışında sorularınız olursa forum üzerinden özelden mesaj olarak, bu konu üzerinden veya William's Roastery konusu üzerinden sorularınızı yönlendirebilirsiniz, en hızlı şekilde cevaplamaya çalışacağım.

merhaba,

seçimleri 1 ay sonrası için yapma fikrime ne diyorsunuz. Firmaların hazırlığı daha iyi olur, stres biter.
Yukarıda yazdığım gibi, Eylülde Kasım firmasını, Ekimde Aralık firmasını belirleyeceğiz gibi..

Yaklaşık bir sene önce aynı öneride bulunmuştum. O zamanlar toplu tadım etkinliği ayın 15. de başladığı için bu denli yoğunluk olmuyordu. Yakın süreçte; firmaların paketleme, kargolama, kavurma vs gibi yoğunluğu azaltmak için satın alma tarihleri bütün ayı kapsayacak şekilde genişletildi. Bunun sonucunda ise organizasyon için gerekli süre oldukça kısalmış oldu eskiye nazaran.

Aslında bu iş gönüllü ve amatör olarak yapılıyor bizde biraz eğlence biraz muhabbet olsun diye bir çok konuda çok düşünmeden konuşuyoruz ama klüpde gittikçe büyüyor her büyüyen yapı gerçekten büyümek istiyorsa belli bir aşamada bazı kararlar alması gerekir .Kulüpten bazı arkadaşlar iş gücü için yardımcı olacağını söyledi o yüzden arkadaşlara sorumluluk verirsek iş yükü azalır . öncelikle bu alımda görmek istediğimiz firmaları belirleriz en az 20 oy alan firma alıma katılmaya hak kazansın böyle bir anketle elimizde 10 firma kaldı diyelim sonra şartlarımız belirleriz firmanın yeterli stoğu olacak indirim oranı tüm kahvelerde geçerli olacak indirim oranımız en az yüzde 25 olacak gibi vb bu şartlar ile firmalara sorarız ankete katılmak istiyormusunuz şartları sağlıyormusunuz diye diyelim burdan 10 firmadan 3 firma kaldı elimizde .O 3 firmadan birinci gelenden alırız.Kahveklubünün alım gücünü elinde tutması için birlik olmak önemli çoğu firmanın buna kayıtsız kalacağını sanmıyorum .Elimizde bir güç var mı yok mu anlamış oluruz.

Anket sonucuna sadık kalarak devam etme yönünde benimde fikrim. Bundan sonraki alımlarda farklı bir strateji izlenmesi daha iyi olacaktır. Şahsi fikrim;

1-Katilim yapılacak firmalar iskonto oranları, yeni kahveler,mevcut ürünlerin stokları ile değerlendirilmeli ve anket detayinda belirtilmeli

2-En geç takip eden aya 1 hafta kala anket tamamlanmalı :)

Anket sonucuna sadık kalarak devam etme yönünde benimde fikrim. Bundan sonraki alımlarda farklı bir strateji izlenmesi daha iyi olacaktır. Şahsi fikrim;

1-Katilim yapılacak firmalar iskonto oranları, yeni kahveler,mevcut ürünlerin stokları ile değerlendirilmeli ve anket detayinda belirtilmeli

2-En geç takip eden aya 1 hafta kala anket tamamlanmalı :)
Birinci öneri güzel aslında ancak, forumdaki mod. arkadaşların kendi hayatlarından burası için vakit ayırarak bu işi yaptıklarını hesap edersek pek mümkün gözükmüyor. Her ay 25-30 kavurucuyla bu görüşmeleri yapmak epey vakit ister diye düşünüyorum.

İkinci öneriye benzer bir öneri önceki mesajlardan birinde yapılmıştı. Takip eden ay için anket yapma önerisiydi. Bu öneri bana göre de çok mantıklı, böylece kavurucunun da hazırlanması için 1 ay süresi olur veya aksi bir durum olursa değiştirmek ve yeni anket yapmak için forumun da zamanı olur.

Birinci öneri güzel aslında ancak, forumdaki mod. arkadaşların kendi hayatlarından burası için vakit ayırarak bu işi yaptıklarını hesap edersek pek mümkün gözükmüyor. Her ay 25-30 kavurucuyla bu görüşmeleri yapmak epey vakit ister diye düşünüyorum.

İkinci öneriye benzer bir öneri önceki mesajlardan birinde yapılmıştı. Takip eden ay için anket yapma önerisiydi. Bu öneri bana göre de çok mantıklı, böylece kavurucunun da hazırlanması için 1 ay süresi olur veya aksi bir durum olursa değiştirmek ve yeni anket yapmak için forumun da zamanı olur.
Evet daha önce aynı fikri iletmistim yine.
Esasında kavurumu yapan firmaların listeleri belirli gibi. Dönem dönem ilaveler oldukça eklenir.
1. Seçenek çok da zorlu bir durum değil.
Tek Excel ile her firmanın ayın belirli günününe kadar ileteceği 5 satır bilgiyi maille göndermesi bile bu işi çözer diye düşünüyorum. Fikirlerin sonu yok :)

Troika kahve'nin de toplu alım listesine fiyat performans açısından eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Geri