• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Tadım Kaşığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kahve Kulübü Tadım Kaşığı Alır Mısınız

• Alırım

Oy: 99 52.7%
  • 2 adet alırım

Oy: 34 18.1%
  • Almam

Oy: 29 15.4%
  • Buda nerden çıktı

Oy: 26 13.8%

• Kullanılan toplam oy
    188
Ben de bir tane alabilirim. Boxx alımı da yapacağım. Iban bilgisi verebilir misiniz?

Levent Bey 1 adet
İsmail Bey 1 adet
Murat İ.... 2 adet
Volkan T... 3 adet
İbrahim H.. Ç.. 1 adet
Ali E.... 1 adet
Muammer Çöl... 1 adet
Seyhun Ö 1 adet
Yücel Ö 1 adet
Mehmet K. 1 adet
Mehmet M. B. 2 adet
Erkan B. 1 adet
Naci S. 1 adet
Gürkan K. 1 adet
Osman Ö 1 Adet
Mehmet Ç 1 Adet
Burak T 2 adet
Yunus P 1 adet
Sena G 1 Adet

Toplam 24 oldu son 6 kaldı.

Bende 4 tane alırım

Önceden dediğim gibi, 2 tane alırım. Nereye ödüyoruz?

@Fatih ve alphan bey size özel mesaj ile gönderiyorum. Sizler ile birlikte alım kapandı.

Kaşık hiç kalmadı mı arkadaşlar suan
Kaşık ücreti kadar kargo maliyeti olmaması adına aylık alım paketi ile gönderimi planlamıştık, öncesinde anket yaptık ve çıkan sayıya göre ürettirdik. Bir sonraki alım yapılan firma paketlere koymayı kabul ederse o zaman tekrar yaptırıp paketlere koyabiliriz.

Bu alım için maalesef kalmadı.

Levent Bey 1 adet
İsmail Bey 1 adet
Murat İ.... 2 adet
Volkan T... 3 adet
İbrahim H.. Ç.. 1 adet
Ali E.... 1 adet
Muammer Çöl... 1 adet
Seyhun Ö 1 adet
Yücel Ö 1 adet
Mehmet K. 1 adet
Mehmet M. B. 2 adet
Erkan B. 1 adet
Naci S. 1 adet
Gürkan K. 1 adet
Osman Ö 1 Adet
Mehmet Ç 1 Adet
Burak T 2 adet
Yunus P 1 adet
Sena G 1 Adet
Özkan S 1 adet
Sercan P 1 Adet
Fatih C Ş 4 adet

Toplam 30 oldu. Kaşıkların hepsi bitti arkadaşlar. Almak isteyen arkadaşlar bu konu altına yazarsa bir sonraki aylık alım için organizasyonu yapabiliriz.

Toplam 30 oldu. Kaşıkların hepsi bitti arkadaşlar. Almak isteyen arkadaşlar bu konu altına yazarsa bir sonraki aylık alım için organizasyonu yapabiliriz.

Bir sonraki alım için şimdiden yerimi alıyım o zaman :)

Merhabalar arkadaşlar, Boxx ile bireysel iletişime geçmeden, buradan ya da özelden yazarsanız sevinirim. Yoksa karışıklık olabiliyor :)

Tadım kaşıkları için @NoDRaC ın oluşturduğu liste Boxx ile paylaşılacak, siparişiniz ile yollanacak. Teşekkürler.

Merhabalar arkadaşlar, Boxx ile bireysel iletişime geçmeden, buradan ya da özelden yazarsanız sevinirim. Yoksa karışıklık olabiliyor :)

Tadım kaşıkları için @NoDRaC ın oluşturduğu liste Boxx ile paylaşılacak, siparişiniz ile yollanacak. Teşekkürler.
Levent ben başka bi kahve siparişim olduğu için onu belirttim tek kargoda yollayın diye.
kaşık isteyenler aslında sipariş numaralarını size bildirse daha mı kolay olur?

bu alımda bu liste dışında başka kimseye kaşık gitmeyecek arkadaşlar. Bu arkadaşların isimleri ile teslim ettim boxxa kutuların içine koyulacak. İsmi olmayan arkadaşlar bana özel mesaj yazabilir.

Evet bende istiyorum

Bi katılım da benden

c74.png

Tadım kaşığı konusunda probador colectiva'nın gümüş Tadım kaşığını şiddetle öneririm, ergonomik yapısı özellikle diğer satılan kaşıklara nazaran çok daha başarılı. Şu ana kadar cupping için en ergonomik tasarım kaşıklar hario nun kasuya cupping kaşığı ile prabadorun gümüş tadım kaşığı. Cupping kasiklarinda özel bir cukursuluk oluyor ve piyasada satılan tadım kasiklarinda sadece bu dediğim iki modelde bu özellik mevcut.

Tekrar olursa bende katılmak isterim. Hem aynı şekilde kulübe bir destek olma fikri, hemde elimde kulüp logolu bir kaşık olması fikri çok hoşuma gitti.

Edit: Hatta yanlış hatırlamıyorsam yine kulüp logolu bir cupping kasesi fikri/projeside olmuştu daha önce. Mümkünse ve talep olursa belki bir cupping seti yapılabilir.

Geri