• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Tadım Kaşığı

Kahve Kulübü Tadım Kaşığı Alır Mısınız

• Alırım

Oy: 99 52.7%
  • 2 adet alırım

Oy: 34 18.1%
  • Almam

Oy: 29 15.4%
  • Buda nerden çıktı

Oy: 26 13.8%

• Kullanılan toplam oy
    188

NoDRaC

Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Herkese Merhaba

Uzun zamandır yoğun nedeni ile konu açamıyorum ama kahve kulübü ile ilgili projeler üretmeye devam ediyorum. Bunlardan biri bu ayki kör tadım projesi ile aklıma gelen kahve kulübü logolu tadım kaşığı. Bunun için daha önce sohbet gruplarında arkadaşların alıp memnun olduğu kılıçlar markasının kaşığını düşündük. Kaşığın lazer baskı ile maliyeti yaklaşık 8.5 Tl tutuyor. Ama biz bunu 20TL den sizlere vermeyi düşünüyoruz. Geriye kalan yaklaşık 10 tl sonraki alımlarda düşündüğümüz çeşitli rehberlerin baskılar, kahve kulübü rozeti vb materyaller için kullanılacak. Bir anlamda bize destek olmuş olacaksınız :). Bunun satışını Nisan alımı olarak düşündüm. Alımı yapacağımız firmadan rica edip sitesine koyup alınan kahvenin yanına isteyen arkadaşların ekleyebileceğini düşündüm. Bu yöntem ile kargo masrafının önüne geçmiş olacağız.

Ortalama bir sayı belirleyebilmek ve sizin fikrinizi almak için yukarı bir ankete ekliyorum.

Ekli dosyalar

• 65813618-93B5-45B4-851E-63928F74522F.jpeg
    65813618-93B5-45B4-851E-63928F74522F.jpeg
    52.7 KB · Görüntüleme: 374
  • E841D279-1E35-4204-8D00-B229A9CD42A1.jpeg
    E841D279-1E35-4204-8D00-B229A9CD42A1.jpeg
    52.4 KB · Görüntüleme: 372
  • 7757A018-8C35-40E0-BAC5-6B744DEB981F.jpeg
    7757A018-8C35-40E0-BAC5-6B744DEB981F.jpeg
    50.8 KB · Görüntüleme: 349
  • 636CDFA7-3943-4CB7-9915-95B6D51C7E97.jpeg
    636CDFA7-3943-4CB7-9915-95B6D51C7E97.jpeg
    210.2 KB · Görüntüleme: 348
  • 461BD41E-FCAF-41EF-A65C-95BE3856D68E.jpeg
    461BD41E-FCAF-41EF-A65C-95BE3856D68E.jpeg
    586.3 KB · Görüntüleme: 368
Son düzenleme:
cupping çok başarılı olduğum bir alan değil, her ne kadar vaktiyle nez du cafe 'lere merak salığ gözümü kapatıp kokuları içime çektiysem de hafızamda çok çok tutamadım.
ama kulubumuze destek amacıyla elbet bi tane edinebilirim.

Kahve tükecisinin bilinçlenmesi ve kendisini kahveye dair istediği her konuda geliştirmesi aç tırnak “kahve sektörüne yön verme” noktasında donanım, bilgi, içerik yönüyle ve tanıtım yoluyla kulübümüzün emin adımlarla ilerlemesi adına çoğunluğumuzun katkıda bulunacağına şüphem yok. Tırnağı kapamayı unutmuşum 🥴

Herkese Merhaba
Uzun zamandır yoğun nedeni ile konu açamıyorum ama kahve kulübü ile ilgili projeler üretmeye devam ediyorum... Bir anlamda bize destek olmuş olacaksınız

Açıkcası kaşık bahane , ben belki de hiç kullanmayacak olmama rağmen bu sıcak ortamı sağlayarak bizler için uğraşıp didinen vakit harcayan , emek veren kişilerin ufak bir ricası olarak görüyor ve kesinlikle destekliyorum.Çünkü başka bir şey yapamıyoruz ki...:coffee:(y)

Kesinlikle alırım. Cihan abinin de dediği gibi kaşık bahane :)

Bende alırım 1 cift

Açıkcası kaşık bahane , ben belki de hiç kullanmayacak olmama rağmen bu sıcak ortamı sağlayarak bizler için uğraşıp didinen vakit harcayan , emek veren kişilerin ufak bir ricası olarak görüyor ve kesinlikle destekliyorum.Çünkü başka bir şey yapamıyoruz ki...:coffee:(y)
Katkıda Bulunmak için bende alırım 👍

Neden olmasın
Tadım kaşıklarına bu aydan itibaren ihtiyacımız olacak ne de olsa..

Kaşıgı kullanacağımı açıkcası düşünmüyorum ama kulube destek ve bu topluluk dayanışma ortamı için alırım :)

Topluluğumuzun birlikteliği ve bu sinerjinin devamlılığı için 3 tane alırım.

Destek mesajlarınızı görmek bizi çok mutlu ediyor yanlız olmadığımızı bir topluluk olduğumuz hissini güçlendiriyor. Belki burada bir konu görüyorsunuz satın alıyorsunuz ve paketiniz elinize ulaşıyor. Ama arkaplanda pek çok kişi güzel işler yapmak için uğraşıyor. Emin olun her şeyin üzerinde detaylı düşünüyoruz farklı neler yapabiliriz bu nasıl daha iyi olur vs vs.

Bu ay paketlerden çıkan etiketler son anda yetişti normal planda kahveler dün kavrulacaktı fakat linkler açılır açılmaz o kadar çok sipariş geldi ki coffeemammatr salı kavurdu kahveleri normalde çarşamba vericeklerdi kargoya ama etiketleri yetiştirebilmek için beklettik. Perşembe günü 16:00 gibi hastaneden çıkıp etiket ve kartları bastırdığımda saat: 17:50 civarı idi ve son anda kargoya verdim cuma öğlen firmanın eline geçti ve paketlerin içinde yer aldı :).

Kulübe özel ilk hatıra olarak saklarım. Asli görevini yerine getirmeyecek olsa bile kahve köşemde yerini alacaktır 👍 Bir tane kendime bir tane de öğrenci bir arkadaşımıza hediye etmek isterim.

Çokca yazılmış ama destek için alınır, marka olma yolunda ilerliyoruz.

Aylık kahve alanları da desteğe bekliyoruz.

Diğer arkadaşlarım gibi ben de ufak bir destek olsun amacıyla alırım. :)

1 çift te ben alırım. bi süredir bakınıyordum zaten.

bir tadım kaşığına ihtiyacım olmamasıyla birlikte, bu birlikteliğin büyümesini isterim.
üyesi olduğum viski ve bira topluluklarının yanında, ülkede böyle bir kulübe de ihtiyaç olduğunu düşündüğüm ve bir süredir nereye eklensem dediğim için buradayım açıkçası. daha dün geldim, çok yeniyim...

Ama neden olmasın? bu gibi ufak girişimlerle isimler duyulur ve markalaşılır, bence yönetim doğru bir yolda. daha iyi yerler de yakındır.

herkese afiyetler :coffee:

Geri