• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

🤣 peki şöyle bir sorum olsun yine indirim mi aklınızda var arkadaşlar? yoksa bir yılbaşı paketi tadında yapsam nasıl düşünürsünüz ?

KAVRULMUŞ BADEM200 GR
KAVRULMUŞ KAJU200 GR
FINDIK KAVRULMUŞ200 GR96,00 TL
TUZLU YER FISTIĞI200 GR
KABUKLU ANTEP200 GR

Şöyle bir paket var arkadaşlar aklımda. 1 KG olarak. bunun içinde kargo ve kdv dahil bu fiyat olacak tabi.

Badem 16-18MM kavrulmuş badem
Fındık Giresun Çifte Kavrulmuş 13-15 MM
Kabuklu Antep 110-120 adet 100 gr'da. (Çok iyi bir rakam demek)

Ama derseniz ki %10 indirim gibi bir şey olsun onada bakabiliriz tabi :)

Sizlerin ilgisi çok bunuda söyliyim dürüst ve açıklıkla bunuda yazmak isterim. bu pakette brüt karımız 10 TL. 2 TL gibi paketleme masrafımızda düşersek 8 TL diyebiliriz.

Son düzenleme:
KAVRULMUŞ BADEM200 GR
KAVRULMUŞ KAJU200 GR
TUZLU YER FISTIĞI200 GR
KABUKLU ANTEP200 GR

Şöyle bir paket var arkadaşlar aklımda. 1 KG olarak. bunun içinde kargo ve kdv dahil bu fiyat olacak tabi.

Ben mesela sadece Antep fıstığı almak istiyorum. Geçen sefer aldığım şimdiye kadar yediğim en taze Antep fıstığıydı zira.

ben bu paketide almak isterim tabi ama asıl tüketimim tuzlu fıstık + antep fıstığı şeklinde.

Normalde bu ikisini alıyorum sizden

KAVRULMUŞ BADEM200 GR
KAVRULMUŞ KAJU200 GR
TUZLU YER FISTIĞI200 GR
KABUKLU ANTEP200 GR

Sizlerin ilgisi çok bunuda söyliyim dürüst ve açıklıkla bunuda yazmak isterim. bu pakette brüt karımız 10 TL. 2 TL gibi paketleme masrafımızda düşersek 8 TL diyebiliriz.
Ben bu paketi alırım hatta düz 100 TL yapın zaten kar marjı çok düşük 4 TL kimseye dokunmaz siz de kazanın ki bu güzel hizmet devam etsin.:)

Ben bu paketi alırım hatta düz 100 TL yapın zaten kar marjı çok düşük 4 TL kimseye dokunmaz siz de kazanın ki bu güzel hizmet devam etsin.:)
yok arkadaşlar bu konuda ben sadece biraz bilgi paylaşmak istedim. Bu noktada bir sorunum yok. Gerçek amacım sizin ürünü beğenmeniz ve çevrenize anlatmanız :) Kasım ayındada benzer bir şekilde Google Adwords reklamları kapadım dedim ciddi bir indirim olsun reklam yapmiyim onun yerine sizlerin çevrenize reklam etmenizi düşünerek indirdim rakamları. Sizde sağolun aldınız hep. 100'den fazla paket yolladık tahmin ediyorum geçen ay.

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz.

Çok teşekkürler sevgili @kahveanalisti, ben kampanyadan faydalanmadım fakat 1 kg çiğ yer fıstığı ve 1 kg antep fıstığı siparişlerimi geçtim. 3 günlük yılbaşı karantinasında muhtemelen kahve ve fıstıklar olacak tüm öğünlerim. :)

Geri