• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Bende küçük bir sipariş geçtim. Kulübe özel indiriminiz için de teşekkürler.

Merhabalar
Sorunuzu ilk olarak geç gördüğüm için çok özür dilerim.

1- Brezilya cevizi bir tedarikçim yurtdışından getiriyor ama çok endüstriyel bir ürün olmadığı için biz pek almadık açıkçası ama ilerde tabi olabilir. Eşim için aldım ben n11.com'dan kesinlikle çok beklemişti.
2-Yerli ceviz ve yerli badem 2 gün önce geldi bize. işlemlerden geçtikten sonra sitemde olacak.
3-Bizde her şey net arkadaşlar. Biz fındığı sadece üreticilerden brüt alıyoruz ama satarken hep net.
Estağfurullah, özür dilenecek bir durum yok da, sizi forumda aktif görüp birkaç gün cevap alamayınca üslubumda mı bir problem var acaba diye düşündüm :)

Farklı türden ve çeşitten kuruyemişleri sitenizde bulabilmek güzel olur. Hele ki şu dönemde badem şuradan, Brezilya cevizi buradan, çekirdek oradan gibi farklı yerlerden sipariş vermek istemiyorum bir tüketici olarak. Tek bir kargoda 1 aylık kuruyemiş ihtiyacımı alıyorum (Şu anda Samsun merkezli bir siteden alışveriş yapıyorum ama orada da yerli ürün çok az).

Teşekkür ederim cevapladığınız için. Keşke her tüccar sizin gibi dürüst ve açık olsa.

Bir de, yerli kabuklu ceviz satmayı düşünüyor musunuz? Hazır kırılmış cevizi, öğütülmüş kahveye benzetiyorum. Kahveyi kendim öğütüp demlemeyi sevdiğim gibi, bu senenin cevizini kabuğunu kendim kırıp yemeyi seviyorum.

Merhabalar, ,3-4 kere alım yapmisimdir, Yemisim . Com dan. Ürünleri hep kaliteli.
Son iki alışverişim için geri dönüş yapacak olursam
Kaju, fındık, leblebi, yerfıstığı taze ve kaliteli
Antep fıstığı diğer ürünlerin gerisinde kalıyor

Berker bey Cuma indirimi bekliyoruz. 🙂🖐️

Bir de, yerli kabuklu ceviz satmayı düşünüyor musunuz? Hazır kırılmış cevizi, öğütülmüş kahveye benzetiyorum. Kahveyi kendim öğütüp demlemeyi sevdiğim gibi, bu senenin cevizini kabuğunu kendim kırıp yemeyi seviyorum.
Şimdi benim korkum kalite oluyor arkadaşlar çeşit arttıkça kaliteyi korumak zorlaşıyor açıkçası. Bende evde kabuklu ceviz bir yerden temin ediyorum ama tabi bu konuda bir kaç yerli üreticiden almayı düşünüyorum açıkçası. Aralık ayında eklenebilir diye düşünüyorum.

Berker bey Cuma indirimi bekliyoruz. 🙂🖐️
Aslında %10 indirim + ücretsiz kargo "kahvekulubunet" kodu 30. kasım'a kadar açık :) Aslında bütün ay Black friday gibi oldu :) Ama aklımda bir ürünümüz var onu Black friday'e özel ekleyebiliriz. :)

İlginize çok teşekkürler arkadaşlar :)

Teşekkürler...
Nedense birden aklıma Yılbaşı geldi. 😃

Artık tüm kuruyemişlerimi buradan alıyorum) babam da kabuklu ceviz çok sever o da gelince onu da alacağım ama daha bekleyeceğiz bunun için

Şimdi benim korkum kalite oluyor arkadaşlar çeşit arttıkça kaliteyi korumak zorlaşıyor açıkçası. Bende evde kabuklu ceviz bir yerden temin ediyorum ama tabi bu konuda bir kaç yerli üreticiden almayı düşünüyorum açıkçası. Aralık ayında eklenebilir diye düşünüyorum.

Aslında %10 indirim + ücretsiz kargo "kahvekulubunet" kodu 30. kasım'a kadar açık :) Aslında bütün ay Black friday gibi oldu :) Ama aklımda bir ürünümüz var onu Black friday'e özel ekleyebiliriz. :)

İlginize çok teşekkürler arkadaşlar :)

Berker bey merhaba hediye çeki bulanamadı diyor bende kontrol etme şansınız olur mu

Bugün hediye çeki aktif mi son gün olarak ?

Hadiye çeki kullanım süre dışı diyor da

Haftasonu ceviz ve ay çekirdeği sipariş etmiştim, bugün elime ulaştı. Çok taze ve kaliteliydi. Bundan sonra da alışverişe devam edeceğim sanırım.
Hediye çeki için de ayrıca teşekkürler. @kahveanalisti

Geri