• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Evet hediye çeki kullanım süresi dışında diyor

dün sanırım 12:00'de kapanmış hediye çeki arkadaşlar. Bugün akşama kadar uzattım kullanmak isteyenler için.

Evet şimdi geçerli, siparişi verdim. Teşekkürler

Sizi çok samimi bulduğum için, gerek bir önceki ay gerekse bugün kodu uzatmanız nedeniyle 1 sipariş de ben geçtim. Ne istediğime karar veremeyince en çok satan paketi aldım😁

Foruma jestleriniz için ayrıca teşekkür ederim❤️💕

Ben de 1'er kilo Tuzlu Fıstık ve Beyaz Leblebi verdim. 😃

İndirim için teşekkürler, biraz önce siparişi geçtim...

ucundan görüp küçük bi paket de ben yaptım, deneyelim bakalım.
teşekkürler kampanya için, iyi çalışmalar.

Ben de sipariş verdim. Teşekkür ederim

Az önce kaju ve kavrulmuş fındık ile siparişimi geçtim. Teşekkürler.

Ben de siparişimi geçtim, teşekkürler.

Son 1 veya 2 sipariş dışında hepsi bugün çıkıyor arkadaşlar. Şimdiden Afiyet olsun. İlginize çok teşekkürler. Kampanyamız bugün itibariyle sona erdi. Belki yılbaşı öncesi tekrar böyle bir kampanya yapabiliriz. İsteyenler olursa tabi :)

Merhaba hocam bende özel karışım 1 kg olan paketten aldım. İndirimi kaçırdık ama olsun denemek istiyorum. Taze kuruyemiş seviyoruz. Merakla bekliyoruz efenim hayırlı işler.

Son 1 veya 2 sipariş dışında hepsi bugün çıkıyor arkadaşlar. Şimdiden Afiyet olsun. İlginize çok teşekkürler. Kampanyamız bugün itibariyle sona erdi. Belki yılbaşı öncesi tekrar böyle bir kampanya yapabiliriz. İsteyenler olursa tabi :)
Yeni yıl öncesi bir kampanya bekliyoruz lütfen. 🙏

Geri