1kilo yerli ceviz siparişi verdim.sorunu hemen çözüldü. sanırım bir sınırlama varmış o sınırlamayı kaldırdık hemen.
Bu sabah itibariyle Niksar Cevizi ekledik siteye ilgilenenler bakabilir arkadaşlar.
Bekliyorumhemen böyle bir karışım ekleyelim tabi.aslında dediğinizi daha önce yapmıştım ben ama site bazlı sorunlar olmuştu tabi olabilir bu şekilde.
![]()
Belki bir kaç üründe çılgın bir fiyat olabilir neden olmasınhehe black fridayde patron cildirip ekstra bir indirim yapacak midir![]()
Estağfurullah, özür dilenecek bir durum yok da, sizi forumda aktif görüp birkaç gün cevap alamayınca üslubumda mı bir problem var acaba diye düşündümMerhabalar
Sorunuzu ilk olarak geç gördüğüm için çok özür dilerim.
1- Brezilya cevizi bir tedarikçim yurtdışından getiriyor ama çok endüstriyel bir ürün olmadığı için biz pek almadık açıkçası ama ilerde tabi olabilir. Eşim için aldım ben n11.com'dan kesinlikle çok beklemişti.
2-Yerli ceviz ve yerli badem 2 gün önce geldi bize. işlemlerden geçtikten sonra sitemde olacak.
3-Bizde her şey net arkadaşlar. Biz fındığı sadece üreticilerden brüt alıyoruz ama satarken hep net.
Cuma'ya az kaldı hocam unutmadıkBelki bir kaç üründe çılgın bir fiyat olabilir neden olmasın![]()
Şimdi benim korkum kalite oluyor arkadaşlar çeşit arttıkça kaliteyi korumak zorlaşıyor açıkçası. Bende evde kabuklu ceviz bir yerden temin ediyorum ama tabi bu konuda bir kaç yerli üreticiden almayı düşünüyorum açıkçası. Aralık ayında eklenebilir diye düşünüyorum.Bir de, yerli kabuklu ceviz satmayı düşünüyor musunuz? Hazır kırılmış cevizi, öğütülmüş kahveye benzetiyorum. Kahveyi kendim öğütüp demlemeyi sevdiğim gibi, bu senenin cevizini kabuğunu kendim kırıp yemeyi seviyorum.
Aslında %10 indirim + ücretsiz kargo "kahvekulubunet" kodu 30. kasım'a kadar açıkBerker bey Cuma indirimi bekliyoruz.![]()
Şimdi benim korkum kalite oluyor arkadaşlar çeşit arttıkça kaliteyi korumak zorlaşıyor açıkçası. Bende evde kabuklu ceviz bir yerden temin ediyorum ama tabi bu konuda bir kaç yerli üreticiden almayı düşünüyorum açıkçası. Aralık ayında eklenebilir diye düşünüyorum.
Aslında %10 indirim + ücretsiz kargo "kahvekulubunet" kodu 30. kasım'a kadar açıkAslında bütün ay Black friday gibi oldu
Ama aklımda bir ürünümüz var onu Black friday'e özel ekleyebiliriz.
İlginize çok teşekkürler arkadaşlar![]()
sorun çözüldü bir sıkıntı olmuş hediye çekindeBerker bey merhaba hediye çeki bulanamadı diyor bende kontrol etme şansınız olur mu