• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar 🙏

Öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Siparişimi verdim tekrar teşekkürler, yalnız Masterpass ile ödemeyi seçtiğimde bende sıkıntı yaşadım sonra normal kk ile ödedim. Tekrar geçmiş olsun, mutlu yıllar sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Berker bey.

Ben yılbaşı paketini söyledim 4-5 gün önce ,evdekiler çok beğendi.👍

100 TL ve üstüne "kahvekulubunet" koduyla %10 indirim tanımladım arkadaşlar. Ayrıca karışık kuruyemişlerde 2 paket alınca 10 TL daha ek bir indirim var ikisini birleştirip de alımlar yapabilirsiniz. neden 100 TL ve üstü derseniz siteye zam yapmam gerek hala yapmadım. üzerine bir de indirim tanımladım kargo fiyatlarıda arttı ne yazık ki ama yine de yansıtmadım. elimden gelen bu ne yazık ki. 120 TL üstü kargo yine ücretsiz arkadaşlar bu arada.

buna ek 100 TL altınada %5 indirim kodu olarakta "kahvekulubunet2" koduyla alabilirsiniz arkadaşlar.

100 TL ve üstüne "kahvekulubunet" koduyla %10 indirim tanımladım arkadaşlar. Ayrıca karışık kuruyemişlerde 2 paket alınca 10 TL daha ek bir indirim var ikisini birleştirip de alımlar yapabilirsiniz. neden 100 TL ve üstü derseniz siteye zam yapmam gerek hala yapmadım. üzerine bir de indirim tanımladım kargo fiyatlarıda arttı ne yazık ki ama yine de yansıtmadım. elimden gelen bu ne yazık ki. 120 TL üstü kargo yine ücretsiz arkadaşlar bu arada.

buna ek 100 TL altınada %5 indirim kodu olarakta "kahvekulubunet2" koduyla alabilirsiniz arkadaşlar.
Thanks Sipariş verdim :)

Geri