• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Bende denedim kullanım süresi dışında diyor

kodu uzattım arkadaşlar 7 Mart'a kadar.

Yılbaşı paketinde tuzlu fıstık diğerlerinin gerisinde kalmış (kötü değil diğerleri çok güzel) tam dedim tuzlu fıstıksız versiyonu olsa ne güzel olurdu, zaten varmış. Umarım aynı tazelikte ve hızda gelir 😊

Yurt dışı toplu alım olamayınca siparişi vermiştim, gerçekten öncekinden de daha iyi. Tazelik ve kalite açısından emsali olduğunu düşünmüyorum. En çok şaşırtan ürün ise incir oldu, hayatımda yediğim en iyi kuru incir olduğuna şüphem yok. @kahveanalisti ne teşekkür olarak çok beğendim bir paket Kawa kahvesi hediye etme niyetim vardı ama hem toplu alım olmayıp hem de bu ara bir sürü iş çıkınca fırsatım olamadı ama buzluğa attım :)

arkadaşlar güzel sözleriniz beni mutlu ediyor. Aslında bir etiket ve kupa gibi kulüp üyelerine özel bir hediye planım var umarım yakında sizlere buradan duyurabilirim bunu.

Bende çok beğendim, çok taze ve çok lezzetli 😋 Teşekkürler Berker bey emeklerinize sağlık.

Şu anda mevcut bir indirim var mı forum üyelerine?

Merhaba. Şuanda herhangi bir indirim yok sanırım. Kahvkulubunet kodunu denedim ama süresi geçmiş 😁

"kahvekulubunet2" kodu ile %5 indirimli 30.04.2021 tarihine kadar alabilirsiniz arkadaşlar.

Geri