• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Emeği geçenlere teşekkürler! Gönderim 7'sinde yapılacakmış. Kungpow degassing için kaç gün tavsiye ediyor bilen var mı?

ben siparişimi verdim, evde amerika kahvesi ağırlıklı stok varken afrika iyi gelecek.

indirim oranını yorumlamak herkesin kendi tasarrufudur, bir şey diyemem ama kavuran kişinin (Warrick Masfen) 2019 ve 2020 Türkiye Kahve Kavurma Şampiyonu olduğunu unutmayın. ben kavurma şampiyonu olsam, şampiyon olana kadar harcadığım emeği, know-how'ı fiyatlara eklerdim açıkçası.

diğer konu ise kungpow butik bir işletme. 15 milyona satılan, Türkiye'nin bilmem kaç ilinde şubesi olan kronotrop gibi düşünmeyin. 200 kilo kahveyi maliyetine ya da zararına satmaları çok zor diye tahmin ediyorum.

ayrıca çok yüksek indirim oranı görünce bu işletme aylık alım dışında neden bu kadar yüksek fiyatlı satıyormuş demiyor musunuz? şahsen ben sorguluyorum ve aylık alım dışında almaya gönlüm razı olmuyor aynı ürünü çok daha ucuza aldığım için. (aylık alıma güle oynaya katılıyorum orası ayrı :D )

Yurtdışı alımlarıyla birlikte kahve stoğum arttı. O yüzden bu ayı pas geçeceğim. Alıma katılanlara şimdiden afiyet olsun 😊

Emeği geçenlere teşekkürler! Gönderim 7'sinde yapılacakmış. Kungpow degassing için kaç gün tavsiye ediyor bilen var mı?
5-7 gün genelde.

emeği geçen tüm arkadaşlara tşk ederim

ancak, diğer arkadaşların da belirttiği sebeplerden alım yapmayacağım, elimde yeteri kadar stoğum var
kungpow ile ilgili düşüncelerim, alışveriş yapmadan olumsuz yönde oldu, üzücü

Türkiye'nin en iyi kahve kavuran birkaç firmasından biriyle ilgili düşünceleriniz neden olumsuz oldu anlayamadım açıkçası? 3 gün önce kahve kavurmaya başlayıp çöp gibi kavrulmuş çekirdeğe yılbaşında %40 indirim diyen (çekirdekteki kar marjını da anlayabilirsiniz buradan) firmalardansa, düşük indirim yapıp işini hakkıyla yapan firmaları tercih ederim.

Ben de piyasada 15 seneye yakındır mühendislik yapıyorum, iş sorduklarında %30 indirim yap deseler yapmam. O anki işin yapılmasının yanında yılların birikimi, emeği var. Üç günlük mühendise yaptırabiliyorlarsa yaptırsınlar o işi.

Probador, Kungpow gibi firmaların yaklaşımını bu şekilde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim forumu doldurup gonderdim.

Oncelikle alim ekibine tesekkurler emekleri icin.

Stoğum idare eder duzeyde, bu ayki alimi pas gececegim. 600gr - 150tl uzeri bir alisverisede kargo ucretini dahil ederek indirim hesaplamak bana hic mantikli gelmiyor. İndirim asagi yukari %9-10 gibi goruyorum kendi acimdan. Bu durumda zaten elimde kahve varken alimdan 600 gr kahve alip vakum yapmakda bana cekici gelmedi.

Kendi adima öz olarak konusmak gerekirse zaten pahali bir firmanin bu denli dusuk bir indirim uygulamasi ve stoklarimin bos olmamasi benim bu ay pas gecmeme neden oldu

Alim yapacak olsam bunun tek nedeni forumdaki arkadaslarla ayni kahveyi tuketip yorumlar yapmak olurdu.

5-7 gün genelde.

Türkiye'nin en iyi kahve kavuran birkaç firmasından biriyle ilgili düşünceleriniz neden olumsuz oldu anlayamadım açıkçası? 3 gün önce kahve kavurmaya başlayıp çöp gibi kavrulmuş çekirdeğe yılbaşında %40 indirim diyen (çekirdekteki kar marjını da anlayabilirsiniz buradan) firmalardansa, düşük indirim yapıp işini hakkıyla yapan firmaları tercih ederim.

Ben de piyasada 15 seneye yakındır mühendislik yapıyorum, iş sorduklarında %30 indirim yap deseler yapmam. O anki işin yapılmasının yanında yılların birikimi, emeği var. Üç günlük mühendise yaptırabiliyorlarsa yaptırsınlar o işi.

Probador, Kungpow gibi firmaların yaklaşımını bu şekilde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
sevgili @Leylifer;
firmayı tanımam etmem, ürünlerini de denemedim, denemek isterim-isterdim
* ancak yazdığımda da belirttiğim gibi, stoğum var yeteri kadar (fikrimin olumsuz olması bununla alakalı değil, belirteyim de)
* anket oyum da adı geçen firmaya değildi
* benim içim pahalı geldi (indirim benim için yeterli gelmedi)

yazdıklarınızın belirli bir kısmına da katılmıyor değilim, daha fazla detaylandırmadan, benim yorumlamam, ben de bıraktığı hissiyat böyle

sevgiler;

Bundle'ımı aldım bekliyorum :)

Ekibi tebrik ediyorum , güzel bir tadım seçkisi olmuş. Ben kendi adıma prensip olarak şubeleşmiş , bulk kavurma yapan, iki iyi çekirdeğin yanına on harcı alem çekirdek kastıran kavuruculardan alışveriş yapmıyorum. Türkiye'de artık güzel kavuran , çekirdek seçmeyi bilen , snob olmayan işletmeler çıkmaya başladı. İndirim oranındaki kuruşların hesabı bu gibi yerlerin yaşaması ve çeşitlenmesi için bence yapılmamalı tabiki bu görüş beni bağlar. Param çok falan değil yanlış anlaşılmasın. Kungpow'a oy vermemiştim ama çıkmasına sevindim ve siparişimi verdim.

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum. Biliyorsunuz burda yeniyim. Deneme amaçlı siparis verdim. Degassing için paketleri aldıktan sonra birsey yapmamız gerekir mi ?

Uzun zamandır denemek istediğim ama stok durumumuzun karşılıklı olarak hiç elvermediği bir firmaydı emeği geçenlere çok teşekkürler.

Seçilmesini en çok isteyenlerdenimdir ama shanga ve ana sora denemek istediğimden bu ay pas geçeceğim. Konudan bağımsız fiyat olarak çok fazla eleştirilmiş ama çekirdekleri bence farkını ortaya koyuyor. Sadece 2 çeşit kahvelerini denedim; Kosta Rika el orvo ve Kenya mihando. Bu yüzden belki yorum yapmam çok yerinde olmayabilir fakat her ikisi de tadım notlarını ucundan kıyısından alabildiğim çok lezzetli kahvelerdi. Bu yüzden pahalı olsa da benim tercih ettiğim bir kavurucu. Alanlara keyifli demlemeler dilerim.

Fiyat gayet uygun fakat keşke gramaj ve kahve seçimi opsiyonel olsaydı.

3-4 mesajda bir indirim kodu var mı diye soruluyor. Zahmet edip üç beş sıra üstteki yorumları okusanız hepiniz aydınlanacaksınız aslında.

Geri