Filtre için 5-7 gün arası tavsiye ediyorlarEmeği geçenlere teşekkürler! Gönderim 7'sinde yapılacakmış. Kungpow degassing için kaç gün tavsiye ediyor bilen var mı?
5-7 gün genelde.Emeği geçenlere teşekkürler! Gönderim 7'sinde yapılacakmış. Kungpow degassing için kaç gün tavsiye ediyor bilen var mı?
emeği geçen tüm arkadaşlara tşk ederim
ancak, diğer arkadaşların da belirttiği sebeplerden alım yapmayacağım, elimde yeteri kadar stoğum var
kungpow ile ilgili düşüncelerim, alışveriş yapmadan olumsuz yönde oldu, üzücü
Teşekkür ederim forumu doldurup gonderdim.Kahve Kulübü WhatsApp'da! Duyuru Grubuna Katıl, İndirimleri Kaçırma!
Herkese Merhaba, Kahve Kulübü Aylık Toplu Kahve Alımı ve foruma özel indirim duyurularının yapıldığı Kahve Kulübü Whatsapp grubuna katılmak için Aşağıdaki formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmektedir ardından 1-2 gün içerisinde size gruba katılımınız için özel bağlantı linki...www.kahvekulubu.net
sevgili @Leylifer;5-7 gün genelde.
Türkiye'nin en iyi kahve kavuran birkaç firmasından biriyle ilgili düşünceleriniz neden olumsuz oldu anlayamadım açıkçası? 3 gün önce kahve kavurmaya başlayıp çöp gibi kavrulmuş çekirdeğe yılbaşında %40 indirim diyen (çekirdekteki kar marjını da anlayabilirsiniz buradan) firmalardansa, düşük indirim yapıp işini hakkıyla yapan firmaları tercih ederim.
Ben de piyasada 15 seneye yakındır mühendislik yapıyorum, iş sorduklarında %30 indirim yap deseler yapmam. O anki işin yapılmasının yanında yılların birikimi, emeği var. Üç günlük mühendise yaptırabiliyorlarsa yaptırsınlar o işi.
Probador, Kungpow gibi firmaların yaklaşımını bu şekilde değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
beklemek dışında başka bir şey yapmanıza gerek yok.Arkadaşlar birsey sormak istiyorum. Biliyorsunuz burda yeniyim. Deneme amaçlı siparis verdim. Degassing için paketleri aldıktan sonra birsey yapmamız gerekir mi ?