• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Cok Tesekkur ederim emegi gecenlere..

150 gr Tadimlik paketler derken, tam anlayamadim nasil olacak.

Toplam 150 gr olmak uzere degisik cekirdeklermi.

Yada degisik kahvelerden 150ser gr olmak uzere toplam 450 gr gibimi?

Yada istediginiz kahveden 150 gr lik tek tek paketlermi
Tam olarak anlayamadim

Miktarın az olması ve indirim oranın istenen seviyeye gelmemesi, sunulacak kahvelere dair beklentilerimi yükseltti. Umarım güzel kahveler içeriz.

Emeği geçen herkese teşekkürler. Bence hem kavurucu hem paket formatı güzel oldu.

on gün önce iki çeşit kahvesini sipariş ettim.. ikiside birbirinden güzel.. böyle alımlarda fiyata çok takılmam önemli olan butik kavurucuların desteklenmesi ve farklı çekirdekleri deneyebilmek...kungpow seçildiğine sevindim...

on gün önce iki çeşit kahvesini sipariş ettim.. ikiside birbirinden güzel.. böyle alımlarda fiyata çok takılmam önemli olan butik kavurucuların desteklenmesi ve farklı çekirdekleri deneyebilmek...kungpow seçildiğine sevindim...
Acaba aralarında yumuşak içim filtre kahveye uygun olan tavsiye ettiğiniz var mi?

Cok Tesekkur ederim emegi gecenlere..

150 gr Tadimlik paketler derken, tam anlayamadim nasil olacak.

Toplam 150 gr olmak uzere degisik cekirdeklermi.

Yada degisik kahvelerden 150ser gr olmak uzere toplam 450 gr gibimi?

Yada istediginiz kahveden 150 gr lik tek tek paketlermi
Tam olarak anlayamadim
4 farklı afrika kahvesi olacak. 3 Etiyopya 1 Kenya bu kahvelerden 150'şer gramlık tadım paketi olacak

Merhabalar

Alım linki pazartesi günü açılması planlanıyor. Kungpow 200 Kg lık bir stokla katılabilecek bundan dolayı da maalesef sınırlı bir alım olma ihtimali var bu ihtimal üzerine sadece 150 gr lık tadım paketleri oluşturduk. Alımla alakalı gelişmeleri geç açıklamamızın sebebine gelecek olursak da fiyat konusunda istediğimiz oranları yakalayamadık bu sebeple görüşmeler biraz uzadı. Fakat fiyat konusunda ne kadar istediğimiz oranı yakalamasak da çoğunluğun verdiği karara saygı duyarak alımı gerçekleştiriyoruz.

İndirim oranı %17 oluyor. fiyatlara kargo dahil olacak. Link'i Pazartesi itibari ile paylaşacağız. alımla alakalı soruları özel mesaj üzerinden seve seve cevaplarız.

Kungpow ile alakalı olarak da sorularınızı internet siteleri üzerindeki chat bölümünden ya da instagram sayfalarına özel mesaj göndererek iletebilirsiniz. O şekilde çok rahatlıkla sorularla ilgilenebileceklerini söylediler.

2021'in ilk alımının sorunsuz bir şekilde tamamlanması temennisiyle...

Sağlıklı yıllar...
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık 🙏🏻 Kungpow benim favori kavurucularımdan, sırma suyu da hazır edeyim şimdiden 😊

Sitelerinde boyle bir tarti gordum. Estetik gorunusunu cok begendim daha once kullanan veya bilgisi olan varmi acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-02-23-35-26-611_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-02-23-35-26-611_com.android.chrome.jpg
    52.3 KB · Görüntüleme: 65
Sitelerinde boyle bir tarti gordum. Estetik gorunusunu cok begendim daha once kullanan veya bilgisi olan varmi acaba
kullanmadım, ama youtubeda izlemiştim gayet başarılıydı. aliexpress tartısı. youtube’da ‘hello scale’ diye aratınca çıkıyor.

Emeği geçen herkese teşekkürler :)

Emeğinize sağlık arkadaşlar.
@Leylifer in dediği gibi Kungpow küçük bir firma, buna rağmen kavrumları başarılı.
Tadım icin güzel bir rakam, ki çok takılmamak gerek. Hem tadım hem de bu küçük kavurucuyu desteklemek icin güzel fırsat. Tekrar teşekkürler.

Geri