• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Henüz mesaj gelmedi, sizde varsa atarsanız sevinirim.

Attım :D

DHL express sanırım 2 kg a kadar 20 Euro. Firma üstünü kendi kar marjında tamamlıyor sanırım. İlk paketi 2 li değilde tekli yapsaydık DHL kargo 16 Euroya geliyordu.

Kahvelere ödediğimiz ücretin bir kısmı aslında kargoya gidiyor

Az sonra @selamet i etiketleyip ref bot diyecektim ben de. Şaka di mi bu arada şaka :d
:D

Yaa ben daha sipariş bile veremedim. ref kod a ihtiyacım var hatta. (tam olarak @NoDRaC dediği şekilde yazdım bakalım kod kimden gelicek. :)

Şimdi bir şey sormak istiyorum.
1- Toplu alımda ref kod geçerli değil sanırım.
2- ilk önce toplu alıma katılım sonraki siparişte ref kod kullanabiliyor muyuz ? Yoksa ref kod her türlü ilk sipariş için mi geçerli ?

Ekleme: Kod bir bot tarafından gönderildi. Teşekkürler. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Kahve 24 saatten kısa sürede ülkeye giriş yaptı fakat gümrük ödemesini yaparken az önce fark ettim ki Ankara olarak belirttiğim adres DHL'de İstanbul, Kağıthane olarak değişmiş. DHL değiştirmeme izin vermediği için Kawa ile iletişime geçtim bakalım.

Selam öncelikle bu güzel indirim için emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. Ben de Kawa’dan ilk siparişimi vermek istiyorum, pm ile ref kodu gönderen olursa çok sevinirim.

Organizasyon 15 gün sürecek arkadaşlar. Bir kahvenin stoğunun bitme ihtimali var o değişebilir

Merhaba Ankara'da paylaşmak isteyen var mı

benim de paketim elime ulaştı, bu kadar hızlı kargo hem şaşırttı hem de gelecek yurtdışı alımlar için şevklendirdi. dhl express kullanan ve kargo fiyatı kawa civarı olan başka firmalar var mı bildiğiniz? gardelli'de 25 euro aynı kargo çünkü

Geri