UçanHollandalı
Barista
Henüz mesaj gelmedi, sizde varsa atarsanız sevinirim.2 dakika olmuş siz isteyeli. Şimdiye nerden baksak bi 15 kişi atmıştır. Napsak konuda ctrl + c ile pusuya mı yatsak yav![]()
EDİT : Geldi, teşekkürler
Son düzenleme:
Henüz mesaj gelmedi, sizde varsa atarsanız sevinirim.2 dakika olmuş siz isteyeli. Şimdiye nerden baksak bi 15 kişi atmıştır. Napsak konuda ctrl + c ile pusuya mı yatsak yav![]()
Henüz mesaj gelmedi, sizde varsa atarsanız sevinirim.
Yo hayır önce ben gördüm. @UçanHollandalı adminde nerden baksanız bi 150 euro birikmiştir. Benimkini kullanabilirsiniz
İndirim kodları birleştirilebiyor mu?Yo hayır önce ben gördüm. @UçanHollandalı adminde nerden baksanız bi 150 euro birikmiştir. Benimkini kullanabilirsiniz![]()
Kod değil de referansı kullanılan kişinin hesabına bakiye geliyor. Topluca kullanılıyordur herhalde.İndirim kodları birleştirilebiyor mu?
çok iyiymiş bu bilmiyordum, nereden ref kod alıyoruz?Yo hayır önce ben gördüm. @UçanHollandalı adminde nerden baksanız bi 150 euro birikmiştir. Benimkini kullanabilirsiniz![]()
Yo hayır önce ben gördüm. @UçanHollandalı adminde nerden baksanız bi 150 euro birikmiştir. Benimkini kullanabilirsiniz![]()
İlk siparişinizden sonra ancak edinebilirsiniz.çok iyiymiş bu bilmiyordum, nereden ref kod alıyoruz?![]()
çok iyiymiş bu bilmiyordum, nereden ref kod alıyoruz?![]()
sipariş verdim daha önceİlk siparişinizden sonra ancak edinebilirsiniz.
başkalarıyla paylaşmak için demek istemiştimSizede attım![]()
Az sonra @selamet i etiketleyip ref bot diyecektim ben de. Şaka di mi bu arada şaka :d
sipariş verdim daha önce
shop.kawa.coffee
teşekkürlerMon compte - La boutique Kawa
shop.kawa.coffee
Az sonra @selamet i etiketleyip ref bot diyecektim ben de. Şaka di mi bu arada şaka :d