• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öğleden sonra sipariş verdik hala gelmedi. Böyle kavurucu olmaz olsun. ;)

Kahvesi fazla olup ücreti karşılığında paylaşmak isteyen varsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Bundle 2 için 56,35 vergi çıkmış. Şaşkınlıktan ağzım açık bekliyorum o_O Bugün içinde ulaşırsa 24 saatte Paristen bana ulaştırılmış olacak.
Dün 17:00 itibarıyla verilen sipariş bugün 14:00 da elimdeydi. Fiyat vergi dahil 430 tl´ye geldi. Kayseri’den 14 günde ulaşan kahve siparişim aklıma geldi, niteliğin kendini nasıl belli ettiğini bir kez daha anladım.

Dün 17:00 itibarıyla verilen sipariş bugün 14:00 da elimdeydi. Fiyat vergi dahil 430 tl´ye geldi. Kayseri’den 14 günde ulaşan kahve siparişim aklıma geldi, niteliğin kendini nasıl belli ettiğini bir kez daha anladım.
Alısık değiliz hocam kaliteli nitelikli olmasi gereken işleri gorunce ağzımız açık kaliyor.Ben hala bu kawanin nasil para kazandigini anlayamadım express kargoyla yollaması kalitesini belli ediyor

Alısık değiliz hocam kaliteli nitelikli olmasi gereken işleri gorunce ağzımız açık kaliyor.Ben hala bu kawanin nasil para kazandigini anlayamadım express kargoyla yollaması kalitesini belli ediyor
Uzun süredir ancak elimdeki miktar yurtdışından gelme süresini bekleyecek durumda değilse yerli kavuruculardan alıyordum. Artık o avantajları da ortadan kalkmış oldu.

Ödeme ekranına geçtiğimde fotoğraftaki gibi bir hata alıyorum, başka bu hatayı alanlar da oldu mu yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum?

Ekli dosyalar

• 20210128_220844.jpg
    20210128_220844.jpg
    122.2 KB · Görüntüleme: 51
Kahvesi fazla olup ücreti karşılığında paylaşmak isteyen varsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Ben alımdan bağımsız shantawene sipariş verdim 500 gram kadarını satmayı düşünüyorum fiyatı muhtemelen 100-105 gibi bir şey olur 250 gram için, daha kahve elime ulaşmadı ama ulaşınca iletişime geçebiliriz

Ben alımdan bağımsız shantawene sipariş verdim 500 gram kadarını satmayı düşünüyorum fiyatı muhtemelen 100-105 gibi bir şey olur 250 gram için, daha kahve elime ulaşmadı ama ulaşınca iletişime geçebiliriz
Ben talibim

Geri