Merhabalar, 2 kişi yazdı suanda ilk arkadaştan haber bekliyorum. Çok teşekkürler..Kimseyi bulamadı iseniz , bölüşebiliriz ben de denemiş olurum. Koşuyolu ndayım.
Sorun yok , kahvem bol kimseyi bulamazsanız yardımcı olurum.Merhabalar, 2 kişi yazdı suanda ilk arkadaştan haber bekliyorum. Çok teşekkürler..
Dün 17:00 itibarıyla verilen sipariş bugün 14:00 da elimdeydi. Fiyat vergi dahil 430 tl´ye geldi. Kayseri’den 14 günde ulaşan kahve siparişim aklıma geldi, niteliğin kendini nasıl belli ettiğini bir kez daha anladım.Bundle 2 için 56,35 vergi çıkmış. Şaşkınlıktan ağzım açık bekliyorumBugün içinde ulaşırsa 24 saatte Paristen bana ulaştırılmış olacak.
Alısık değiliz hocam kaliteli nitelikli olmasi gereken işleri gorunce ağzımız açık kaliyor.Ben hala bu kawanin nasil para kazandigini anlayamadım express kargoyla yollaması kalitesini belli ediyorDün 17:00 itibarıyla verilen sipariş bugün 14:00 da elimdeydi. Fiyat vergi dahil 430 tl´ye geldi. Kayseri’den 14 günde ulaşan kahve siparişim aklıma geldi, niteliğin kendini nasıl belli ettiğini bir kez daha anladım.
Uzun süredir ancak elimdeki miktar yurtdışından gelme süresini bekleyecek durumda değilse yerli kavuruculardan alıyordum. Artık o avantajları da ortadan kalkmış oldu.Alısık değiliz hocam kaliteli nitelikli olmasi gereken işleri gorunce ağzımız açık kaliyor.Ben hala bu kawanin nasil para kazandigini anlayamadım express kargoyla yollaması kalitesini belli ediyor
Ben alımdan bağımsız shantawene sipariş verdim 500 gram kadarını satmayı düşünüyorum fiyatı muhtemelen 100-105 gibi bir şey olur 250 gram için, daha kahve elime ulaşmadı ama ulaşınca iletişime geçebilirizKahvesi fazla olup ücreti karşılığında paylaşmak isteyen varsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
siparişe yazdığınız mail adresiyle otomatik kayıt yapıyorSitede sign-up sipariş verildikten sonra mı oluyor acaba, yalnızca sipariş öncesi login var
2 dakika olmuş siz isteyeli. Şimdiye nerden baksak bi 15 kişi atmıştır. Napsak konuda ctrl + c ile pusuya mı yatsak yavReferans kodu olan kahve sever varsa, paylaşabilirse çok sevinirim
Ben talibimBen alımdan bağımsız shantawene sipariş verdim 500 gram kadarını satmayı düşünüyorum fiyatı muhtemelen 100-105 gibi bir şey olur 250 gram için, daha kahve elime ulaşmadı ama ulaşınca iletişime geçebiliriz
province adlı yerden yaşadığınız ili seçtiniz mi? 2 tane şehir sorduğu bölüm varÖdeme ekranına geçtiğimde fotoğraftaki gibi bir hata alıyorum, başka bu hatayı alanlar da oldu mu yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum?
Bir tane şehir sorduğu yer gördüm ben adres doldurmada, o da seçmeli değil boşluk doldurmaydıprovince adlı yerden yaşadığınız ili seçtiniz mi? 2 tane şehir sorduğu bölüm var
Kent kısmına şehrinizi yazmış olabilir misiniz. Bölge kısmından şehrinizi seçmeniz gerekiyor normalde. Ekran görüntüsü atarsanız daha iyi olur.Bir tane şehir sorduğu yer gördüm ben adres doldurmada, o da seçmeli değil boşluk doldurmaydı
Sanırım buldum en altta bir yerde daha soruyomuş, görmemem de imkansızmış ama bakalım olacak mı, teşekkür ederim.province adlı yerden yaşadığınız ili seçtiniz mi? 2 tane şehir sorduğu bölüm var