• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim bundle 2 için 56,35 tl vergi ücreti çıktı. Büyük ihtimalle bugün teslim edilir. Paris'ten evime 24 saatten daha kısa bir sürede gelmiş olacak.

Bu kargo deneyimini yaşamak bile güzel:)

Bundle 2 için 56,35 vergi çıkmış. Şaşkınlıktan ağzım açık bekliyorum o_O Bugün içinde ulaşırsa 24 saatte Paristen bana ulaştırılmış olacak.

Bundle 1 - 10€ Eskiden kazanılan kuponla 49€(464₺) +69₺ vergi.
24 saatte Paris-İstanbul.
sonra neden yurtdışı sipariş geçmeyelim falan filan.

Referansı olan kod gönderebilir mi? Sipariş geçeceğim birazdan. Bir yararımız olsun.

HALLEDİLDİ.

Son düzenleme:
Inanilmaz , benim siparisum az once eve teslim edildi. Hic bu kadar hizli yurtdisi alim yapmamistim. Hoesgeldun Kawa ...,😀

Kargo hızı şaşırtıcı seviyede iyiymiş, yarın gelir herhalde benimki de

Nitelikli kahve kavurmak tarafında fikrimi ciddi anlamda değiştirecek gibi bu başlık. Adamlar yeşilin en iyisine %50 ucuza erişebiliyorken, 24 saatte kargo ile Türkiye'ye yollayabiliyorken, evet acı gerçek olarak Türkiye'de nitelikli kahve kavurmak sanırım anlamsız. Bütünü ile ticari anlamda konuşuyorum. Rekabet etme şansın yok yüz binlerce lira dökmedikten sonra.

Tüketici tarafında arkadaşlar bence gayet iyi yapıyorlar. Kavurmacı arkadaşlar bir durum analinizi yapsın...

Geri