• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Uzun bir aradan sonra yine güzel bir organizasyon ile karşınızdayız. Forumdan bir çok üyemizin alışveriş yapıp beğendiği Kawa Firması ile bir organizasyon gerçekleştirdik. Kendileri nitelikli kahve satışının yanında oldukça tutarlı kahve kavuruyorlar müşteri ilişkileride oldukça iyi. Aşağıda linke tıkladığınızda iki paket göreceksiniz. İlk paket diğer yurtdışı alımlarında olduğu gibi kahve arkadaşınız ile paylaşabileceğiniz bir paket. İkinci paket ise kahve arkadaşı bulamayan veya tek başına bu paketi almak isteyen üyelerimiz için. Her iki bundle içinde 6.90 Euro tutan kargo seçeneğini seçebiliyorsunuz. Umarım herkes için güzel bir alım olur. Lütfen satın almadan önce kahve kulübü aylık alım soru cevap bölümünü okumayı unutmayın. Her yurt dışı alımında olduğu gibi bu alımdada bir takım riskler mevcut.

Bundle 1: 2 şer adet:
Ethiopie - Bensa Mountain Dry x 200g
Brésil - Cachoeira [Semi-Carbonic] x 200g
Rwanda - Intango [Anaerobic 60h] x 200g

Bundle 2: 1 er adet:
Ethiopie - Bensa Mountain Dry x 200g
Brésil - Cachoeira [Semi-Carbonic] x 200g
Rwanda - Intango [Anaerobic 60h] x 200g
Uganda - Kingha Collective [Washed] 86p

Paketlere isterseniz sitedeki diğer kahvelerden ekleyebilirsiniz.

DHL kargoyu seçmeyi unutmayın. 2-3 günde teslim oluyor.

Vergi online ödeniyor yüzde 18
Bundle 2 için muhtemelen 60 tl civarı vergi çıkar.
Bazen 1 hafta 10 gün önce kavrulmuş kahve gönderebiliyorlar

Degassing Süreleri (Teşekkürler @Masal)

Bensa 7-10 gün
İntango 20 gün
Bresil 15 gün
Ouganda 10 gün

Bu alımda kahve kulübü indirim kodu ve ref kodu geçerli değil arkadaşlar.

Arkadaşlar lütfen gümrük ücretinin düşük yazılmasını firmadan talep etmeyin. DHL ile geliyor otomatik yazılıyor.

Son düzenleme:
Süper haber. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Stok yok görünüyor anladığım kadarıyla, ne zaman alım yapabiliyor olacağız?

Bundle 2 Vergilerle birlikte 450 lira civarına mı geliyor? Daha önce alışveriş yapmadım yurtdışından, toplam ortalama ne kadar öderim Bundle 2 için bilen var mı?

Fiyatlar güzel.

Elimde kahvem olduğu için ve yurt dışı alımında gümrük mevzusu beni strese soktuğu için ben almayacağım.

Alanlara afiyet olsun
Emeği geçenlere çok teşekkürler

Şimdilik iki paketi de sepete ekleyemiyorum. Stok olmadığı konusunda uyarı veriyor.

Aykiri olmak istemem yanlis anlasilmakta istemem ama bence onemli. Bazi seyler tat ve deneyimden de onemli. Keşke su zor donemde TR de ki kavurmacılarınıza ve esnaflarimiza destek verseydik. Kasım ve Ocak ayı nakit büyüklüğümuz yurt disina gidiyor. Yurt disi bizim kavurmacilarimizi anlatmiyor. Biz bu ayda bu alima katilmayacagiz. TR deki kavurmacilarimizdan alacagiz.

Bundle 2 Vergilerle birlikte 450 lira civarına mı geliyor? Daha önce alışveriş yapmadım yurtdışından, toplam ortalama ne kadar öderim Bundle 2 için bilen var mı?
50₺ civarı çıkacağını düşünüyorum ürün fiyatı+kargo ücreti+50₺ olarak hesaplayabilirsiniz. Bir önceki alımda 30₺ civarı çıkmıştı vergi ama orada normal fiyatından düşük gösterilmişti.

teşekkür ederim, bunun dışında bir sorum daha var; bundle 1 için ortak alımda 2x200 gram yazan kahveler birlikte 400 gr olacak şekilde değil, ayrı ayrı paketleniyor değil mi?

Aykiri olmak istemem yanlis anlasilmakta istemem ama bence onemli. Bazi seyler tat ve deneyimden de onemli. Keşke su zor donemde TR de ki kavurmacılarınıza ve esnaflarimiza destek verseydik. Kasım ve Ocak ayı nakit büyüklüğümuz yurt disina gidiyor. Yurt disi bizim kavurmacilarimizi anlatmiyor. Biz bu ayda bu alima katilmayacagiz. TR deki kavurmacilarimizdan alacagiz.
Bence yanlış düşünüyorsunuz her ay yurtiçi alımlar halihazırda yapılmakta, yurtiçindeki kavurucuların sorunu çeşit oluyor genelde, farklı kahveler deneyimlemek isteyen insanlar da yurtdışına yöneliyor. Düzenli olarak yurtdışından kahve alan veya denemek isteyip çekinenler için 2-3 ayda bir yurtdışı alımları ilaç gibi geliyordur. Sizin bahsettiğin nakit büyüklüğünün daha fazlası normal alımlar ile sağlanıyor zaten.

Uyarı veriyor ama anlamıyorum uyarıyıda. Çok güzel bir iş valla ben alıcam. Ancak bu Fransız kafasını anlamıyorum. Kardeşim yapsana şu siteyi ingilizce. Kıvranıp duruyoruz. İlla dilimizi koruyalım...

Uyarı veriyor ama anlamıyorum uyarıyıda. Çok güzel bir iş valla ben alıcam. Ancak bu Fransız kafasını anlamıyorum. Kardeşim yapsana şu siteyi ingilizce. Kıvranıp duruyoruz. İlla dilimizi koruyalım...
Stok yetersiz uyarısı veriyor. Şimdilik sepete ekleyemiyoruz.

Sayfanın ingilizce seçeneği yok galiba, bilen var mı?

Telefonda chrome çok sık kullanmadığım için aklıma gelmedi bi an teşekkürler :)

Geri