90+ Lara bakabilirsiniz. Del fuego çok iyiydibu paketler için ref kodunun geçersiz olduğu belirtilmişti..
paket dışı alım yapmayı planlıyorum, hatta 1kg'lık iki kahve tavsiyesi olan varsa alabilirim![]()
İletişimi siteden mi ? instagramdan mı kurdunuz?
şu ana kadar hiç bir şekilde iletişim kuramadım kendileriyle. Daha önceden de kuramadım![]()
90+ Lara bakabilirsiniz. Del fuego çok iyiydi
sizin programa eklense kawa veya ayrı olarak yapılsa, geçenlerde yapmıştınız toplu alım için onun gibi süper olur fazla uğraştırmayacaksa . score bilgisi de var, ayrı bir kolon olarak gözükse o da çekirdek seçimi daha iyi olur. kendi sitelerinden pek anlaşılmıyor. uğraştıracaksa sağlık olsunKalmamış herhalde ben bulamadım çekirdeği.
sizin programa eklense kawa veya ayrı olarak yapılsa, geçenlerde yapmıştınız toplu alım için onun gibi süper olur fazla uğraştırmayacaksa . score bilgisi de var, ayrı bir kolon olarak gözükse o da çekirdek seçimi daha iyi olur. kendi sitelerinden pek anlaşılmıyor. uğraştıracaksa sağlık olsun![]()
Her halk hak ettiği gibi yönetilir. Bu sebeple yurtdışı siparişler daha da keyifli oluyor. Restmiş. Hahaha.ilginctir ki fiyatlarin böyle olmasinin sebeplerinden biri de sik sik rest cekmemiz![]()
şu vakte kadar 3 kahvelerini denedim Kawa'nın.hem de yakın zamanda ki halen bitmediler. 3 ünün maliyeti de ülke içinden alım yapmışım gibi geldi. vergilerle beraber hem de.Ben 2010-2015 yılları arası yurt dışından çok alım yaptım, Belçika , İtalya , İngiltere ve Japonyadan ( bazen internet sipariş , daha çok kendi alışverişlerim) ... Onca yol , taşıma , gümrük ve maliyete katlanmak için özel bir şey olması lazım. ( gerçek Microlot , COE , Nadir Kahveler ) Girişim güzel kahve severler denesinler ama şunu da bilmek lazım artık Türkiye'ye oldukça iyi kahveler geliyor ve başarılı kavurmalar yapılıyor. Örnek en son aldığımız Kungpow,'un peaberry Kenya'sı daha üzerinde kaliteyi zor bulursunuz. Ha keza At origin'in Kenyaları , Null Etyopyaları .. Türkiyedeki çeşitlerin kalite düzeyinde bir kahveyi yurtdışından sipariş vermem ben şahsen. Ayrıca bazı mesajlarda konusu geçmiş , böyle bir dönemde kendi aylık bir küsür kiloluk tüketimim için butik kavurucularımız tercih ederim.
Ben hem bundle hem de ayrı paket alıcam. Alıcağım ekstra paket için referans kodu kullanabiliyor muyum? Eğer kullanabiliyorsam kod gönderebilirseniz sevinirim.
Kawanın sistemi ile ilgili bir durum. Daha önce alkşveriş yapmış bir üye size referral kodu veriyor, siz de ilk alışverişinizde kod kısmına o kodu yazarak alışveriş yaptığınızda 2 tarafa da 10 Euro indirim olmuş oluyor. İlk alışveriş için tek seferlik geçerli bir kod.Form da yeniyim referans no nedir, ne için ve her zaman kullanılır mı? Kim veriyor? Okudum bir bilgi bulamadım
Kawa'da 90+ diye ayrı bir bölüm vardı diye hatırlıyorum şu an göremedim. yanlış hatırlıyor da olabilirim. limited kısmını öyle hatırlıyor olabilirim. bundle-1 ve 2 fiyat olarak aynı sanırım. kargo DHL Express mi? DHL mi? ikisi çok farklı çünkü. @NoDRaC
bir de ayrıca önereceğiniz kahve var mı? siz daha önce almıştınız.