• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kawa Roastery Paris Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu paketler için ref kodunun geçersiz olduğu belirtilmişti..
paket dışı alım yapmayı planlıyorum, hatta 1kg'lık iki kahve tavsiyesi olan varsa alabilirim :)

bu paketler için ref kodunun geçersiz olduğu belirtilmişti..
paket dışı alım yapmayı planlıyorum, hatta 1kg'lık iki kahve tavsiyesi olan varsa alabilirim :)
90+ Lara bakabilirsiniz. Del fuego çok iyiydi

emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Kalmamış herhalde ben bulamadım çekirdeği.
sizin programa eklense kawa veya ayrı olarak yapılsa, geçenlerde yapmıştınız toplu alım için onun gibi süper olur fazla uğraştırmayacaksa . score bilgisi de var, ayrı bir kolon olarak gözükse o da çekirdek seçimi daha iyi olur. kendi sitelerinden pek anlaşılmıyor. uğraştıracaksa sağlık olsun :)

sizin programa eklense kawa veya ayrı olarak yapılsa, geçenlerde yapmıştınız toplu alım için onun gibi süper olur fazla uğraştırmayacaksa . score bilgisi de var, ayrı bir kolon olarak gözükse o da çekirdek seçimi daha iyi olur. kendi sitelerinden pek anlaşılmıyor. uğraştıracaksa sağlık olsun :)
:D

Aynı tablonun yurtdışı versiyonu için (ülkemize gönderim yapan) zaten bir plan var. Skor bilgisi şu anda zor olur ama mevcut çekirdekleri bir yerde toplayıp burada bir paylaşayım hızlıca.

shop.kawa.coffeeColombie - Colombie - Sidra22.90
shop.kawa.coffeeÉthiopie - Ana Sora [Anaérobie]14.90
shop.kawa.coffeeColombie - La Pradera [Wush Wush] Bio14.90
shop.kawa.coffeeKosta Rika - Finca El Venado [Sl-28]13.90
shop.kawa.coffeeRuanda - Intango 60H13.90
shop.kawa.coffeeÉthiopie - Bensa [Mountain Dry]12.90
shop.kawa.coffeeIndonésie - Frinsa Lactic Honey #112.90
shop.kawa.coffeeÉthiopie - Shantawene #2 [Naturel]12.90
shop.kawa.coffeeÉthiopie - Ana Sora [Lavé]9.90
shop.kawa.coffeeEthiopie - Bensa Logita [Lavé]9.90
shop.kawa.coffeeBrésil - Sitio Vargem [Anaérobie]9.90
shop.kawa.coffeeChine - Lafu Lot 4 [Filtre]9.90
shop.kawa.coffeeNikaragua - Buenos Aires [Maracaturra]9.90
shop.kawa.coffeeBrésil - Cachoeira (Semi-Carbonique)9.90
shop.kawa.coffeeGuatemala - El Frutal9.90
shop.kawa.coffeeUganda O - Kingha Collective [Skin Contact]9.90
shop.kawa.coffeeGuatemala - Perla Negra [Java]9.90
shop.kawa.coffeePérou - Déca [Bio]8.90
shop.kawa.coffeeAssemblage - Blend Kawa7.90
shop.kawa.coffeeAssemblage - Blend Espresso [Bio]7.90
shop.kawa.coffeeAssemblage - Blend - Greengo [Bio]7.90
shop.kawa.coffeeBrésil - Boa Esperança7.90
shop.kawa.coffeeAssemblage - Blend - Château D^Eau [Bio]7.90
shop.kawa.coffeeColombie - Potosí [Bio]7.90
shop.kawa.coffeeÉthiopie - Moka Lekempti7.90
shop.kawa.coffeeGuatemala - Todosantarita7.90
shop.kawa.coffeeKawa - Carte Cadeau5.00

Edit : fiyatlar euro cinsinden. Vergi kargo vs maliyetlerini de düşünün

Son düzenleme:
Ben 2010-2015 yılları arası yurt dışından çok alım yaptım, Belçika , İtalya , İngiltere ve Japonyadan ( bazen internet sipariş , daha çok kendi alışverişlerim) ... Onca yol , taşıma , gümrük ve maliyete katlanmak için özel bir şey olması lazım. ( gerçek Microlot , COE , Nadir Kahveler ) Girişim güzel kahve severler denesinler ama şunu da bilmek lazım artık Türkiye'ye oldukça iyi kahveler geliyor ve başarılı kavurmalar yapılıyor. Örnek en son aldığımız Kungpow,'un peaberry Kenya'sı daha üzerinde kaliteyi zor bulursunuz. Ha keza At origin'in Kenyaları , Null Etyopyaları .. Türkiyedeki çeşitlerin kalite düzeyinde bir kahveyi yurtdışından sipariş vermem ben şahsen. Ayrıca bazı mesajlarda konusu geçmiş , böyle bir dönemde kendi aylık bir küsür kiloluk tüketimim için butik kavurucularımız tercih ederim.

Ben 2010-2015 yılları arası yurt dışından çok alım yaptım, Belçika , İtalya , İngiltere ve Japonyadan ( bazen internet sipariş , daha çok kendi alışverişlerim) ... Onca yol , taşıma , gümrük ve maliyete katlanmak için özel bir şey olması lazım. ( gerçek Microlot , COE , Nadir Kahveler ) Girişim güzel kahve severler denesinler ama şunu da bilmek lazım artık Türkiye'ye oldukça iyi kahveler geliyor ve başarılı kavurmalar yapılıyor. Örnek en son aldığımız Kungpow,'un peaberry Kenya'sı daha üzerinde kaliteyi zor bulursunuz. Ha keza At origin'in Kenyaları , Null Etyopyaları .. Türkiyedeki çeşitlerin kalite düzeyinde bir kahveyi yurtdışından sipariş vermem ben şahsen. Ayrıca bazı mesajlarda konusu geçmiş , böyle bir dönemde kendi aylık bir küsür kiloluk tüketimim için butik kavurucularımız tercih ederim.
şu vakte kadar 3 kahvelerini denedim Kawa'nın.hem de yakın zamanda ki halen bitmediler. 3 ünün maliyeti de ülke içinden alım yapmışım gibi geldi. vergilerle beraber hem de.
dediğiniz gibi ülkede çok iyi kavurucularımız var ancak o 3 kahvenin lezzetini şu an verebilecek hiçbir kahve maalesef yok diyebilirim. hepsi de üst seviye idi. +88 hatta +90.

Her yurtdışından çekirdek alımı konusu olduğunda bu ırmağının akışına ölürüm türküyem milliyetçiliğini bi türlü anlayamıyorum..
Emeği geçenlere teşekkürler,
almayı tercih edenlere afiyetler 🥂

Ben hem bundle hem de ayrı paket alıcam. Alıcağım ekstra paket için referans kodu kullanabiliyor muyum? Eğer kullanabiliyorsam kod gönderebilirseniz sevinirim.

Ben hem bundle hem de ayrı paket alıcam. Alıcağım ekstra paket için referans kodu kullanabiliyor muyum? Eğer kullanabiliyorsam kod gönderebilirseniz sevinirim.

Denemedim ama olacağını düşünüyorum

Form da yeniyim referans no nedir, ne için ve her zaman kullanılır mı? Kim veriyor? Okudum bir bilgi bulamadım
Kawanın sistemi ile ilgili bir durum. Daha önce alkşveriş yapmış bir üye size referral kodu veriyor, siz de ilk alışverişinizde kod kısmına o kodu yazarak alışveriş yaptığınızda 2 tarafa da 10 Euro indirim olmuş oluyor. İlk alışveriş için tek seferlik geçerli bir kod.

Kawa'da 90+ diye ayrı bir bölüm vardı diye hatırlıyorum şu an göremedim. yanlış hatırlıyor da olabilirim. limited kısmını öyle hatırlıyor olabilirim. bundle-1 ve 2 fiyat olarak aynı sanırım. kargo DHL Express mi? DHL mi? ikisi çok farklı çünkü. @NoDRaC
bir de ayrıca önereceğiniz kahve var mı? siz daha önce almıştınız.

Kawa'da 90+ diye ayrı bir bölüm vardı diye hatırlıyorum şu an göremedim. yanlış hatırlıyor da olabilirim. limited kısmını öyle hatırlıyor olabilirim. bundle-1 ve 2 fiyat olarak aynı sanırım. kargo DHL Express mi? DHL mi? ikisi çok farklı çünkü. @NoDRaC
bir de ayrıca önereceğiniz kahve var mı? siz daha önce almıştınız.

90+ hatırlamıyorum 87+ bölüm var ben orda ki kahvelere bakıyorum. Benim denediğim ve şu an stokta olanlar:
Ana Sora Yıkanmış
Ethiopia Bensa Diima

Paristen İstanbula 24 saatte geliyor muhtemelen express

@Giray ile ortak bundle1 e girdik.
az önce siparişi geçtim.
daha önce referranstan kazandığım 10€ da indirim hakkıyla 49€ ' ya geldi. 10€ da vergi tutsa, mis gibi bi alışveriş oldu.
emeği geçenlere saygı ve teşekkürler.

Başta sevgili @NoDRaC olmak üzere bir çok arkadaşımız bu alımlar için ciddi emek ve zaman harcıyor, ki bu alımların temel amacı farklı kavuruculardan iyi kahveler deneyimlemek, kısacası bu bir fırsat, isteyen yararlanır istemeyen yararlanmaz. Kaldı ki yurt içindeki kavuruculardan da her ay toplu alım yapılıyor. O nedenle yurtdışı alımlara muhalefet etmek bana hakikaten maksatlı geliyor. Alan alsın, almayan almasın, ancak kimse emeği görmezden gelmesin ve gölge etmeye çalışmasın lütfen!

Geri