• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ekim Ayı Toplu Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bu sıralar Null için merak duyuyordum, sürüye katılarak ben de Null için oyumu kullandım.

@NoDRaC Suat Bey adım Sercan Pekel. Siz söyleyince fark ettim ve profilimi güncelledim.

Direk sizinle ilgili bir şey yazmadım aslında ama sizin yazdığınız -yeni kahveler ithal etti- kısmı aklıma geçmiş deneyimlerimi getirdi. Buradan yola çıktım.

Ben de neden Null'a oy veriyorusunuz tü kaka demedim canım :) Siz nasıl neden verdiğinizi yazdıysanız ben de neden vermediğimi yazmak istedim.

Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi bu nedenler tüm diğer kavurucular için de geçerlidir.

Öte yandan ben Null'un sizin yukarıda yazdığınız işleri yaptığı ile ilgili en ufak bir bilgim yoktu. Beğenildiğini biliyorum ama onun dışında 0. Tabi burda sorumluluk biraz onlarda, bana pazarlayamamışlar :D Belki de kahvelerde yaptığımız gibi kavurucu künyesi de oluşturmalıyız. Örn. cafesi var-burda-yok, direct trade yapıyor, omni mi farklı kavurum mu vs gibi.

Oyumu Montag'a, Montag'da kahve içerken verdim.

Totem tamam.

;)

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    117.5 KB · Görüntüleme: 54
@NoDRaC Suat Bey adım Sercan Pekel. Siz söyleyince fark ettim ve profilimi güncelledim.

Direk sizinle ilgili bir şey yazmadım aslında ama sizin yazdığınız -yeni kahveler ithal etti- kısmı aklıma geçmiş deneyimlerimi getirdi. Buradan yola çıktım.

Ben de neden Null'a oy veriyorusunuz tü kaka demedim canım :) Siz nasıl neden verdiğinizi yazdıysanız ben de neden vermediğimi yazmak istedim.

Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi bu nedenler tüm diğer kavurucular için de geçerlidir.

Öte yandan ben Null'un sizin yukarıda yazdığınız işleri yaptığı ile ilgili en ufak bir bilgim yoktu. Beğenildiğini biliyorum ama onun dışında 0. Tabi burda sorumluluk biraz onlarda, bana pazarlayamamışlar :D Belki de kahvelerde yaptığımız gibi kavurucu künyesi de oluşturmalıyız. Örn. cafesi var-burda-yok, direct trade yapıyor, omni mi farklı kavurum mu vs gibi.

Sercan Bey, firma ilgili belki yardımcı olur niyetiyle 2 röportaj, 1 haber bırakmak isterim. Selamlar.

Kahve Masası yayını daha erken olduğu için önce onu paylaştım.

Kahve Kulübü yayın:

Muttley & Jack's kahveleri ve Coffeerem kahvelerinin yanına olabilecek en küçük paket ile katılırım sanırım. ya da bu ayı es geçebilirim.

Null olsun bizim olsun🤛🏻

Bende Null dan yana kullandım. Anaerobik Natural Etiyopyayı merak ediyorum.

Oyumuzu verdik. Umarım 500 kg uzeri alim yapariz 🥳

Ben de Null’un kahvelerini görünce merak etmiştim dolayısıyla oyumu bu yönde kullandım. Ancak herkesin yurtdışı alımı yapmadığını göz önünde bulundurarak alım miktarında seçenek sunmak iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Geçen ay Incommon'a verdim, sonuç belli olmadan da merakımdan verdim siparişi. Keyifle tüketiyorum kahvelerini, bu nedenle @incommon coffee çekirdeklerini deneyin derim, ama bu ay Null diyorum araya Null çekirdeği de eklemek istiyordum. Oylamada çıkmazsa kendim veririm siparişi yine. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri