• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ekim Ayı Toplu Alımı Null Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Ekim ayı toplu alım firması sizlerin oyları rekor bir oran ile Null Coffee olarak belirlenmişti. Sevgili arkadaşlarımız Teoman @Kahveciningalaksirehberi, Türker @mtgg, Ozan @coffeebean ve Uğur @mvscoffee un ciddi emek verdikleri organizasyonun detayları belli oldu. Cihan Bey @CihanBaspinar kahve kulübü üyelerine özel çok güzel paketler hazırladı. Pakelerde özellikle yeni gelen kahvelerin olmasına özen gösterildi. Umarım tartışmasız herkes için keyifli bir kahve alımı olur. 31 Ekime kadar sipariş linki açık olacak. Siparişler geldikçe kahveler kavrulup gönderilecek.

Kahveler sadece çekirdek olarak gönderilecek arkadaşlar

Ayrı Ayrı Linkler:

Hatırlatma: Ekim ve Kasım ayı toplu alım ile ilgili lütfen aşağıdaki duyuruya bakmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar selam konu başlığını iş yoğunluğumuzdan kaynaklı @NoDRaC açmıştı sağolsun ne kadar alım süreçlerini bizler izlesekte bir ekip olarak değil aile olarak hareket edip eksik noktaları hep beraber tamamlıyoruz. Yazılanların çoğunu okumaya çalıştım açıkçası direndim fakat çok tartışma ortamı olmuş bian kendimi 32. Gün programında hissettim kusura bakmayın koşturmacalardan yetişemiyoruz ama sağolsun değerli arkadaşlarımız bizlerin görüşü olabilcek yorumları yönlendirmiş. Sizlerden bir ricamız var alım ekibi olarak lütfen her bir sorun olduğunu düşünen forum üyesi arkadaşlarımız bizlere özel mesaj yolu ile ulaşsın. Şundan kaynaklı şikayetim var, şu tartışmadan kaynaklı şikayetim var vb. Biz ekip olarak onca mesajdan ayıklama...
bu arada şunu da belirtmek isterim, amaç tabii ki dediğim gibi ucuz kahve içmek değil ancak natural ve de anayrobik bir etiyopya gayet de 75-80 olabilir.

Fiyatlar Normal Arkadaşlar Son Kur artışlarının etkisiyle çekilen stoklar fiyat olarak ne bekliyordunuz ki Natural ve Aneorobic bir Etiyopya'nın 75-80 Tl olmasını mı ? Standart çekirdekler zaten o fiyat bandına oturdu. Döviz kurunun hali zaten ortada. 2021 Yılı için piyasada zaten 75-80 Tl nin Altında Nitelikli çekirdek görebileceğimizi düşünmüyorum artık. Yüzde 20 İndirimde gayet kabul edilebilir bir indirim. Burası Dh Ölücüleri'nin yeri ve Mekanı değil. Bizim burada amacımız beraber tadım yapmak çekirdekleri yorumlamak ve takip edilebilir kaliteli nitelikli çekirdeklere ulaşmak.
Fiyat seviyesine normal diyip kabul ediyorsanız ya yüksek bir gelir düzeyine sahip olmalısınız ya da kendinizden başka hiç bir harcamanız yok demektir. Coffee Remden aldığımız kahveler nitelikliydi de bunlar süper nitelikli mi oluyor? Biz vermeye devam ettikçe artmaya devam edecek fiyatlar. Ucuz olmasını beklemiyorumama normal fiyat diye de nitelendiremezsiniz bence.

Fiyat seviyesine normal diyip kabul ediyorsanız ya yüksek bir gelir düzeyine sahip olmalısınız ya da kendinizden başka hiç bir harcamanız yok demektir. Coffee Remden aldığımız kahveler nitelikliydi de bunlar süper nitelikli mi oluyor? Biz vermeye devam ettikçe artmaya devam edecek fiyatlar. Ucuz olmasını beklemiyorumama normal fiyat diye de nitelendiremezsiniz bence.

Edit: Diyebilecek pek bir şey yok.

Ek olarak, fiyat muhabbetine hiç girmeye gerek yok. Kahveler belli.

Son düzenleme:
Kime göre nitelikli değil mi? Tanımıyoruz kurum murum, hepsi 99 puan!!!! Fiyat muhabbetine hiç girmeye gerek yok.
Bunu bana değil mesajını alıntı yaptığım arkaşımıza sormalısınız. 70 80 lira altına NİTELİKLİ kahve bulunmayacak diyenkişi ben değilim.

Bunu bana değil mesajını alıntı yaptığım arkaşımıza sormalısınız. 70 80 lira altına NİTELİKLİ kahve bulunmayacak diyenkişi ben değilim.

Dolar 7.92 Euro 9.31 , ben de öyle düşünüyorum ne yazık ki. Ha, nitelikli kisvesi altında satın aldığınız çekirdeklere dikkat edin derim.

Benim anlamadığım Petra bir çekirdeğine 100tl fiyat çektiği zaman destan yazanlar, günlerce bu konuyu tartışanlar şimdi nasıl 105 lira olan bir kahveyi kavurucusundan önce savunabiliyor? Yüksek fiyatlara zorla alıştırılıyoruz...

Türkiyede kaliteli iş yapan insanlar cezalandırılıyor ben bunu anladım. Nu project diyip A dan Z ye kahve satsalar size süper ucuz diyip alcaksınız orası da kesin. Rem 04 hayatımda içtiğim en kötü kahveydi ama insanlar ucuz diye fanatikliğe giden yorumlar yapıyor. Sek günlük süt varken Bim süt içmek isteyen varsa buyursun içsin arkadaş. Kalitenin bedeli vardır ve hak edilmese istenmez kimse kimseyi durduk yere kandıramaz gıda işinde az buçuk tadım yapan kişiler iyi ve düz kahveyi anında ayırır. En son iyi ve ucuz kahveyi Coffee department den içtim, Null da elinden geldiği indirimi yapmış bir toplu sete 200₺ ödemek mi göz korkutuyor çözemedim. Paketleri 150gr yapıp toplamı 100-150₺ olsa galiba herkes şuan gülücükler saçıyor olacaktı. Hem alım yapan arkadaşlara hem firmaya bence bıraz saygı.

5 saat içinde 7 sayfa entry girilmiş...TL'nin değer kaybı ilk defa bu kadar ağır hissedildi...

Benim anlamadığım Petra bir çekirdeğine 100tl fiyat çektiği zaman destan yazanlar, günlerce bu konuyu tartışanlar şimdi nasıl 105 lira olan bir kahveyi kavurucusundan önce savunabiliyor? Yüksek fiyatlara zorla alıştırılıyoruz...

Bu aralar marketlerde bebek mamalarına kilit takılıyor çalınmasın diye.

Afrika'nın bilmem hangi köyünde toplanıp oradan Avrupa'ya, oradan da Türkiye'ye ithal edilen kahvenin fiyatından daha öncelikli şeylerde yüksek fiyatlara alıştırıldık bence zaten. Tamamen hobi olarak içilen bir ürünün pahalı olmasını çok kafaya takmamak lazım.

Hayat pahalılığının hissedilmedigi bir ürün mü var; dışarıdan eve arkadaşla bir haburger söyleyecek olduk 50 TL diyor iyi bir haburger; pandemi oncesine tchibo; Starbucks'daki bile çekirdeklerin fiyatları %30 mertebesinde arttı; fiyatlar nitelikli kahve için normal; bizim alım gücumuz düşük ve her geçen gün de düşmeye devam ediyor.

Arkadaşlar eleştirmek en doğal hakkınız, kahveler pahalı evet bu konuda haklısınız evet bu konu hakkında sayfalarca konuşabiliriz. Benim karşı çıktığım konu daha önce tartışmasını yaptığımız ve sizlerin oyları ile iyi kahve olsun indirim oranı önemli değil kararına rağmen tekrar bu konunun gündeme gelmesi. Evet benim arkadaşa yazdığım almamakta özgürsün lafı biraz yersiz olmuş sonra ki mesajda kusura bakmayın diye cevap yazdım. Ama buna rağmen mesajları okumadan bazı arkadaşların sırf yorum yazmak için yorum yazmasını anlamıyorum. Yani bir düşüncen varsa kesinlikle bunu dile getir. Ama düşüncen veya fikrin yoksa Ahmet haklı mehmet haklı suat haksız mesajları tartışmayı uzatmak ve konuya bir şeyleri okumak için gelen üyelerin vaktini çalmaktan öte gitmiyor. Bundan sonra ki alımlarda sanırım en sağlıklısı hem anket hem duyuruları cevaplara kapatmak olacak. Sorularınızı özel mesaj yolu ile alımdan sorumlu arkadaşlara iletebilirsiniz. Onlarda gelen özel mesajlardan uygun olanları duyuru konusuna soru-cevap olarak eklerler. Bu sayede mesaj kalabalığının önüne geçmiş oluruz.

Hayat pahalılığının hissedilmedigi bir ürün mü var; dışarıdan eve arkadaşla bir haburger söyleyecek olduk 50 TL diyor iyi bir haburger; pandemi oncesine tchibo; Starbucks'daki bile çekirdeklerin fiyatları %30 mertebesinde arttı; fiyatlar nitelikli kahve için normal; bizim alım gücumuz düşük ve her geçen gün de düşmeye devam ediyor.
Bi hamburger söyleyelim dedik, 250 gr köfte olması gerekirken hassas tartıya bi koydum 190 çıktı. Hem pahalı hem verdiğinin karşılığı değil :d

Arkadaşlar eleştirmek en doğal hakkınız, kahveler pahalı evet bu konuda haklısınız evet bu konu hakkında sayfalarca konuşabiliriz. Benim karşı çıktığım konu daha önce tartışmasını yaptığımız ve sizlerin oyları ile iyi kahve olsun indirim oranı önemli değil kararına rağmen tekrar bu konunun gündeme gelmesi. Evet benim arkadaşa yazdığım almamakta özgürsün lafı biraz yersiz olmuş sonra ki mesajda kusura bakmayın diye cevap yazdım. Ama buna rağmen mesajları okumadan bazı arkadaşların sırf yorum yazmak için yorum yazmasını anlamıyorum. Yani bir düşüncen varsa kesinlikle bunu dile getir. Ama düşüncen veya fikrin yoksa Ahmet haklı mehmet haklı suat haksız mesajları tartışmayı uzatmak ve konuya bir şeyleri okumak için gelen üyelerin vaktini çalmaktan öte gitmiyor. Bundan sonra ki alımlarda sanırım en sağlıklısı hem anket hem duyuruları cevaplara kapatmak olacak. Sorularınızı özel mesaj yolu ile alımdan sorumlu arkadaşlara iletebilirsiniz. Onlarda gelen özel mesajlardan uygun olanları duyuru konusuna soru-cevap olarak eklerler. Bu sayede mesaj kalabalığının önüne geçmiş oluruz.
bu forumun kurulma amacı o "mesaj kalabalığı" değil mi? forumun kendisi de hobinin bir kısmı değil mi? zaten bu yüzden bize 1 birim fayda sağlayacak kahve için 2-3 birim para, zaman, emek harcamıyor muyuz? belki ağır bir söylem olacak kusuruma bakmayın ama bir yılda "cemalleşmeye" başlamış olabilir miyiz?

bu forumun kurulma amacı o "mesaj kalabalığı" değil mi? forumun kendisi de hobinin bir kısmı değil mi? zaten bu yüzden bize 1 birim fayda sağlayacak kahve için 2-3 birim para, zaman, emek harcamıyor muyuz? belki ağır bir söylem olacak kusuruma bakmayın ama bir yılda "cemalleşmeye" başlamış olabilir miyiz?
Sevgili Deniz
Mesajımı tekrar okumanı öneririm. Hata veya yanlış yaptığım bir nokta olduğunu düşünüyorsan istediğin zaman konuşabiliriz telefon numaram sende mevcut. Bazen sözler kelimelerden daha anlaşılır oluyor.

Null'un sattığı kahvelerin yeşil alış fiyatları ile Rem'in sattığı kahvelerin yeşil fiyatlarını karşılaştırırsanız hangi kavurucunun fahiş fiyattan sattığını anlarsınız :)

Geri