• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ekim Ayı Toplu Alımı Null Coffee

NoDRaC

Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Ekim ayı toplu alım firması sizlerin oyları rekor bir oran ile Null Coffee olarak belirlenmişti. Sevgili arkadaşlarımız Teoman @Kahveciningalaksirehberi, Türker @mtgg, Ozan @coffeebean ve Uğur @mvscoffee un ciddi emek verdikleri organizasyonun detayları belli oldu. Cihan Bey @CihanBaspinar kahve kulübü üyelerine özel çok güzel paketler hazırladı. Pakelerde özellikle yeni gelen kahvelerin olmasına özen gösterildi. Umarım tartışmasız herkes için keyifli bir kahve alımı olur. 31 Ekime kadar sipariş linki açık olacak. Siparişler geldikçe kahveler kavrulup gönderilecek.

Kahveler sadece çekirdek olarak gönderilecek arkadaşlar

Ayrı Ayrı Linkler:

Hatırlatma: Ekim ve Kasım ayı toplu alım ile ilgili lütfen aşağıdaki duyuruya bakmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar selam konu başlığını iş yoğunluğumuzdan kaynaklı @NoDRaC açmıştı sağolsun ne kadar alım süreçlerini bizler izlesekte bir ekip olarak değil aile olarak hareket edip eksik noktaları hep beraber tamamlıyoruz. Yazılanların çoğunu okumaya çalıştım açıkçası direndim fakat çok tartışma ortamı olmuş bian kendimi 32. Gün programında hissettim kusura bakmayın koşturmacalardan yetişemiyoruz ama sağolsun değerli arkadaşlarımız bizlerin görüşü olabilcek yorumları yönlendirmiş. Sizlerden bir ricamız var alım ekibi olarak lütfen her bir sorun olduğunu düşünen forum üyesi arkadaşlarımız bizlere özel mesaj yolu ile ulaşsın. Şundan kaynaklı şikayetim var, şu tartışmadan kaynaklı şikayetim var vb. Biz ekip olarak onca mesajdan ayıklama...
Herkese hayırlı olsun :)

Hadi bakalım ilk siparişlerden birini geçtim sanırım :D

Elimde farklı bir kavurucudan wolichu wachu kahvesi olduğu için paket 3 mantıklı geldi sipariş veriyorum teşekkürler

3. Paketin içeriğini tam anlayamadım. Paket içeriğinde tek kahve mi var?

Hizlica paket 3 +bom brezilya alarak katildim kampanyaya. Fakat sanki cesitlilik olarak diger aylarin gerisinde kalmisiz bu ay. Bu biraz hayal kirikligi oldu. Umarım kahvelerle telafi ederiz. Afiyet olsun herkese

Keyifli tadımlar...

Kahvelerim bitmek üzere olmasına rağmen miktar çok fazla geldi keşke deneme paketleri tadında bir bundle olsaymış, eğer ortak girmek isteyen olursa 1. paketi İstanbulda paylaşabiliriz. (İsterseniz paketi yanınızda açıp tartıyla tam ikiye de bölebilirim :D)

Gitti Paracıklar yine :D Emeği geçen arkadaşlara Teşekkürler :D

Şöyle bir baktım. Paket 1 ya da 3 bana uygun gibi. Stok sıkıntısı yoksa yarın sipariş vereyim diyorum. Şu an incelemeye vaktim yok. @NoDRaC
Yandaro Az Kalmıştı Sanırım 2 Çuval mı ne vardı en son ama Diğerleri yeni hasat daha satışa çıkmamış kahveler onlarda stok sıkıntısı yoktur sanırım.

1. Paket cazip gelse de biraz tuzlu geldi, 3. Paketten alacağım sanırım, yine de walichu wachudan 1 demlemelik 16 gram çok memnun ederdi, null coffee'ye duyurulur :D

Kahvelerim bitmek üzere olmasına rağmen miktar çok fazla geldi keşke deneme paketleri tadında bir bundle olsaymış, eğer ortak girmek isteyen olursa 1. paketi İstanbulda paylaşabiliriz. (İsterseniz paketi yanınızda açıp tartıyla tam ikiye de bölebilirim :D)

Ne taraftasınız?

Geri