• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ekim Ayı Toplu Alımı Null Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Ekim ayı toplu alım firması sizlerin oyları rekor bir oran ile Null Coffee olarak belirlenmişti. Sevgili arkadaşlarımız Teoman @Kahveciningalaksirehberi, Türker @mtgg, Ozan @coffeebean ve Uğur @mvscoffee un ciddi emek verdikleri organizasyonun detayları belli oldu. Cihan Bey @CihanBaspinar kahve kulübü üyelerine özel çok güzel paketler hazırladı. Pakelerde özellikle yeni gelen kahvelerin olmasına özen gösterildi. Umarım tartışmasız herkes için keyifli bir kahve alımı olur. 31 Ekime kadar sipariş linki açık olacak. Siparişler geldikçe kahveler kavrulup gönderilecek.

Kahveler sadece çekirdek olarak gönderilecek arkadaşlar

Ayrı Ayrı Linkler:

Hatırlatma: Ekim ve Kasım ayı toplu alım ile ilgili lütfen aşağıdaki duyuruya bakmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar selam konu başlığını iş yoğunluğumuzdan kaynaklı @NoDRaC açmıştı sağolsun ne kadar alım süreçlerini bizler izlesekte bir ekip olarak değil aile olarak hareket edip eksik noktaları hep beraber tamamlıyoruz. Yazılanların çoğunu okumaya çalıştım açıkçası direndim fakat çok tartışma ortamı olmuş bian kendimi 32. Gün programında hissettim kusura bakmayın koşturmacalardan yetişemiyoruz ama sağolsun değerli arkadaşlarımız bizlerin görüşü olabilcek yorumları yönlendirmiş. Sizlerden bir ricamız var alım ekibi olarak lütfen her bir sorun olduğunu düşünen forum üyesi arkadaşlarımız bizlere özel mesaj yolu ile ulaşsın. Şundan kaynaklı şikayetim var, şu tartışmadan kaynaklı şikayetim var vb. Biz ekip olarak onca mesajdan ayıklama...
Herkesi @nuclearmoonrise ’in efsanevi yorumunu upvote’lamaya davet ediyorum 🤣

Hızlıca ulaşmak için tık =>

Bana pahalı geldi açıkçası.

Paket 2'nin fiyatı 196 lira, %20 indirim yapılmışsa normalde fiyatı 245 olmalıydı. Yandaro'nun fiyatını biliyoruz, 75 lira. Diğer 2 kahve, yani wachu washed ve el penon normalde toplam 170 lira mı?

Aynı şeyi paket 3 için düşünelim. Paket 3 fiyatı 104 lira, %20 indirim yapılmışsa normalde fiyatı 130 olmalıydı. Yandaro fiyatını biliyoruz, 75 lira. Yani MAM 55 lira. (problem yok)

Paket 1 için düşünelim, %20 indirimli 196 lira, normal fiyat 245 demektir. MAM 55 liraysa diğer 2 kahve, yani etiyopya worka ve wachu washed normalde toplam 190 lira mı?

Fazla hesap yaptığımı düşünebilirsiniz ancak yapmak zorundayım kusura bakmayınız.

Ben hala yeşil çekirdek fiyatlarını bildiğini iddia eden kişilerden cevap bekliyorum. Buraya yazarlarsa eğer mutlu uyuyabilirim.
Whatsapp grubumuzda yeni gelen kahvelerin tedarik fiyatlarına ulaşılabilirse paylaşılıyor . Fiyat listesini bulabilirsem elbette atacağım sizede Mesala La Gelinetta - Mercanta kahvesi fiyat listelerine aslında biraz uğraşırsanız kendinizde ulaşabilirsiniz. Ha bazı kahveler var adı değiştirilmiş İzlenebilirligi olmayan onların fiyat listesine ulaşmak mümkün değil tabiki.

Rem'den aldığınız kahvelerin Yeşil Satış fiyatını biliyor musunuz ? İzlenebilirligi var mı Nitelikli olduğunua emin misiniz ? . Birde Null'un Kahvelerinin yeşil satış fiyatına bakın sonra kim faişten satıyor konuşuruz.

Dolar bu seviyedeyken ülkedeki Enf. nerelere gittigi Belliyken fiyatlar normal arkadaşım aynı şeyi gidip 18-20 Tl ye Brokoli-Muz-Taze Fasulye vs. Satan Pazarcıyada söylemen lazım öyle düşünüyorsan. Bu fiyat artışı sadece kahveye has değil Yüksek Enf. ve Döviz kurununun Sonucu bu fiyat artışları
Hangi kahvelerin yeşil satış fiyatlarını nerden öğrenebiliriz bilgilendirir misiniz kim faiş fiyattan satıyor bilelim ona göre alım yapalım biz de

Hangi kahvelerin yeşil satış fiyatlarını nerden öğrenebiliriz bilgilendirir misiniz kim faiş fiyattan satıyor bilelim ona göre alım yapalım biz de
https://hub.cropster.com/ Bir kısmını buradan takip etmek mümkün kavurucu çekirdegin adını sanını değiştirmediyse ve izlenebilirlik bilgisini veriyorsa
Whatsapp grubumuzda yeni gelen kahvelerin tedarik fiyatlarına ulaşılabilirse paylaşılıyor . Fiyat listesini bulabilirsem elbette atacağım sizede Mesala La Gelinetta - Mercanta kahvesi fiyat listelerine aslında biraz uğraşırsanız kendinizde ulaşabilirsiniz. Ha bazı kahveler var adı değiştirilmiş İzlenebilirligi olmayan onların fiyat listesine ulaşmak mümkün değil tabiki.
https://hub.cropster.com/ Üzerinden bazı çekirdekleri takip edebilirsiniz alıcı adını sanını veriyorsa çekirdegin veya Tedarikçisi yazıyorsa Tedarikçisi üzerindende Yeşil Satış fiyatlarına ulaşmak mümkün olabiliyor listerlerden.

Ben sevdim bu oylama işini; zevkliymiş bayağı; her ne kadar demokrasi talebim -4 oyla cezalandırılsada 😂
Demokrasi ?

Provake etmenin adı ne zaman demokrasi olmuş. Bu millet kitlesel oylamalarla bir çok birincilik elde etti bu demokrasi mi oluyor şimdi? (bkz: incisozluk)

1602626616166.png

Son düzenleme:
Demokrasi ?

Provake etmenin adı ne zaman demokrasi olmuş. Bu millet kitlesel oylamalarla bir çok birincilik elde etti bu demokrasi mi oluyor şimdi? (bkz: incisozluk)

Ekli dosyayı görüntüle 5257
mizah anlayışına hayran oldum gerçekten; hiç mi geyik muhabbeti edilen ortamda bulunmadın sen? gerçi alıntı yaptığın sözlükteki ergen profili dikkate alındığında fazla da birsey beklememek gerek haklısın. Papyon takmak ile olmuyor bazı şeyler naparsın.

Emeği geçen herkesin eline sağlık. 3 no'lu paket hariç diğerlerinin bir tık pahalı olduğunu ben de düşünüyorum. 3 no'lu paketten sipariş edeceğim, umarım Yandaro bitmez.

Forumdaki kavga, küfür, kıyamet, kaos ortamının olması da gerçekten güzel. Çünkü gerçek nitelikli kahveseverlik bunu gerektirir. Mümkün mertebe müdahale etmediğiniz için de teşekkürler @NoDRaC

mizah anlayışına hayran oldum gerçekten; hiç mi geyik muhabbeti edilen ortamda bulunmadın sen? gerçi alıntı yaptığın sözlükteki ergen profili dikkate alındığında fazla da birsey beklememek gerek haklısın. Papyon takmak ile olmuyor bazı şeyler naparsın.
Kendi içinde çelişen, kişisel yorumlar da barındıran saçma sapan bir çıkarım yapmışsınız ve konuyla da hiç alakası yok. Muhattap alamayacağım sizi iyi geceler.

Bu ay ki toplu alımda 2020 hasadı çekirdeklerin ortalama ne gibi bir fiyattan satılacağına hep beraber şahit olduk. Diğer kavurmacıların da elindeki stoklar bittikçe fiyatlar bu seviyelere gelmeye başlayacak. İşin kötüsü ülkemizin ekonomisi bu şekilde devam ederse bu fiyatları da aramaya başlamamızdan korkuyorum. Dokuz sayfa mesaj birikmiş, hepsini tek tek ve bazılarını maalesef üzülerek okudum. Toplu alım başlığı kahveden çok ekonominin tartışıldığı bir başlık haline gelmiş. Bu şekilde olmasına şaşırdım mı, hayır. 😔 Bu başlıktaki herkes nitelikli kahve içmek, çekirdekleri biraz olsun uygun bir fiyata alarak deneyimlerini paylaşmak istiyor fakat durum ortada alım gücümüz düştü. Bazılarımız -ben de buna dahil- bu ay ki alımda çekirdek satın alamayacak ama lütfen bu üzüntü öfkeye dönüşmesin. Kimse birbirini kırmasın. Ne toplu alımda emeği geçen değerli isimleri ne kavurucu firmayı ne de yolda yan yana geçsek dahi tanıyamayacağımız birbirimizi kırmayalım lütfen. Bu durumun suçlusu bizler değiliz, kalp kırmaya gerek yok. 😊

Ben hala yeşil çekirdek fiyatlarını bildiğini iddia eden kişilerden cevap bekliyorum. Buraya yazarlarsa eğer mutlu uyuyabilirim.
Bir sürü başka başlık altında da konuşuldu; eğer tedarikçi bilgisi sağlanırsa genelde kahveyi takip etmek ve fiyatını, puanını vs öğrenmek mümkün oluyor. Null'un sayfasına girerseniz hepsinin hangi tedarikçiden olduğunu görürsünüz. Sonra da kahvenin adını google'a kopyala yapıştır yapıp yanına da tedarikçi adını yazarsanız genellikle hem yeşil çekirdek fiyatına hem puanına hem de diğer bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynısını petra için de kronotrop için de başka kavurucular için de deneyebilirsiniz.

Nitelikli kahve olduğuna inanarak aldığınız çekirdekler takip edilebilir değilse, tedarikçi bilgisi yoksa, hasat yılı bilgisi yoksa, isim yerinde sadece etiyopya yirgacheffe- guatemala huehuetenango- colombia huila gibi bölge isimleri yazıyor ve daha detaylı bilgi yoksa ve özellikle de rakiplerine kıyasla çok uyguna satılıyorsa bence aldığınız çekirdek nitelikli mi ciddi bir sorgulamanız gerekiyor. Saydığım dikkat edilmesi gereken tüm problemlere sahip olup da yine de çok lezzetli bir çekirdek içmiş de olabilirsiniz bu onu nitelikli kahve yapmaz, sadece sizin için lezzetli bir kahve yapar. Nitelikli kahvenin en büyük vaatlerinden birisi takip edilebilirliktir ve bunu size sunmayan kavurucuların "nitelikliliğini" sorgulamalısınız. Aynı şekilde bu saydıklarımın hepsini sağlayan, defect içermeyen ama çok lezzetsiz bir kahve de nitelikli kahve olabilir.

Bunlara ek olarak da bir kavurucu(coffeerem) defect dolu olduğu birden fazla kişi tarafından söylenen çekirdekleri " önyargılarınızı yıkın" gibi hiçbir şey açıklamayan şekillerde savunup, kendisini eleştirenleri art niyetli olmakla suçluyorsa sorgulanması gereken çok şey var bence.(bir de kahvelerin aylarca tat kaybetmediği iddiası ve deneme kavrumu yapmaya gerek duymaması gibi başka ilginçlikler de var tabi)

Samsung'un 8nm ile piyasaya adım atan RTX 3000 serisi kart üreticisi Nvidia, muhtemelen yeni kartlarını TSMC 7nm üretebilir. yani bir sonra ki revizyon RTX ekran kartlarında 7nm yonga göreceğiz. Piyasa 8nm ve 7nm karışık RTX 3000 serisi olacak. tabi ki 7nm olan daha iyi ve daha serin çalışacak orası net. @AltayOzger @mrsandman

not: konuyu dağıtayım dedim. kahve için, kavga etmeyin.

Geri