• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ekim Ayı Toplu Alımı Null Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Ekim ayı toplu alım firması sizlerin oyları rekor bir oran ile Null Coffee olarak belirlenmişti. Sevgili arkadaşlarımız Teoman @Kahveciningalaksirehberi, Türker @mtgg, Ozan @coffeebean ve Uğur @mvscoffee un ciddi emek verdikleri organizasyonun detayları belli oldu. Cihan Bey @CihanBaspinar kahve kulübü üyelerine özel çok güzel paketler hazırladı. Pakelerde özellikle yeni gelen kahvelerin olmasına özen gösterildi. Umarım tartışmasız herkes için keyifli bir kahve alımı olur. 31 Ekime kadar sipariş linki açık olacak. Siparişler geldikçe kahveler kavrulup gönderilecek.

Kahveler sadece çekirdek olarak gönderilecek arkadaşlar

Ayrı Ayrı Linkler:

Hatırlatma: Ekim ve Kasım ayı toplu alım ile ilgili lütfen aşağıdaki duyuruya bakmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar selam konu başlığını iş yoğunluğumuzdan kaynaklı @NoDRaC açmıştı sağolsun ne kadar alım süreçlerini bizler izlesekte bir ekip olarak değil aile olarak hareket edip eksik noktaları hep beraber tamamlıyoruz. Yazılanların çoğunu okumaya çalıştım açıkçası direndim fakat çok tartışma ortamı olmuş bian kendimi 32. Gün programında hissettim kusura bakmayın koşturmacalardan yetişemiyoruz ama sağolsun değerli arkadaşlarımız bizlerin görüşü olabilcek yorumları yönlendirmiş. Sizlerden bir ricamız var alım ekibi olarak lütfen her bir sorun olduğunu düşünen forum üyesi arkadaşlarımız bizlere özel mesaj yolu ile ulaşsın. Şundan kaynaklı şikayetim var, şu tartışmadan kaynaklı şikayetim var vb. Biz ekip olarak onca mesajdan ayıklama...

Samsung'un 8nm ile piyasaya adım atan RTX 3000 serisi kart üreticisi Nvidia, muhtemelen yeni kartlarını TSMC 7nm üretebilir. yani bir sonra ki revizyon RTX ekran kartlarında 7nm yonga göreceğiz. Piyasa 8nm ve 7nm karışık RTX 3000 serisi olacak. tabi ki 7nm olan daha iyi ve daha serin çalışacak orası net. @AltayOzger @mrsandman

not: konuyu dağıtayım dedim. kahve için, kavga etmeyin.
7 nm de mi görecektik.. Gerçekten akılalmaz,ultra mühendislikler dönüyor. Keşke İntel de nanometresini AMD kadar düşürebilse de rekabet artsa,fiyatlar düşer belki.

Dün akşam Apple 5nm A14 ile çalışan iPhone 12 lansmanı yaptı, 7nm’nin pek bir havası kalmadı bu durumda...
iPhone 11 için yurt dışında 100$ indirim yapılmasına rağmen tr'de fiyatının sabit kalması ve AirPods'lara da zam gelmesi haberlerini duyunca lansmanı izleme hevesim kalmamıştı,haber için teşekkürler. Belli bir nm altına inilemeyeceğini kim söylemişti,yine kendileri indiler:)

Uğraşan herkesin eline sağlık. Tek eleştirim daha küçük paketlerde olmaması üzerine olacak. Yurtdışı alımlar vs stoklar çoğaldı malum.

Bir tarafdan paket 1i merak ediyorum. Eskişehir’de paket 1 e ortak olmak isteyen varsa özel mesaj yolu ile ulaşsın lütfen.

Belki malın değeri budur ama, anlamsız pahalı bulduğum için almayacağım. Yurtdışı alımına yöneleceğim.
Anket yapıldığında hedef gösterilerek seçilmesi ve şu an firmayı eleştiren, düşüncesini beyan eden arkadaşlara anlamsız şekilde firmadan çok firmayı savunan kişilerin yorumları soğuttu açıkçası.
Bu kadar hedef gösterilip seçtirilmesi ve eleştirilere karşı bir grubun savunması manasız geldi. Satınalma yapacaksak araştırırız eleştiririz fiyatı sorgularız. Sorgulayan ve ateşi yakan arkadaşa selam olsun.
Bazı okuduğum yorumlarda, köy ağası benim satarım ha köyü tarzı yaklaşımı hissettim ve hoş bulmadığımı belirtmek isterim.
Emeği geçen arkadaşların emeklerine sağlık, başka etkinliklerde görüşmek üzere.

Merhaba ; gruba eylül ayında katıldım. İstsinasız bütün başlıklarda hatrı sayılır bir vakit geçirdim.
Az önce de Null organizasyonu ile ilk toplum alım katılımını sağladım. Öncelikle emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Yaklaşık 10 sayfalık yorumların tamamında herkesin kendi açısından haklı hissetiği bir yan var. Karşı tarafa ateş açılmadığı sürece yorum ve eleştireye açık ve emek verenlere saygı çerçevesinde zevkle de okumaya devam ediyorum.

Geçen ay yapıldı o hedefli seçim ve anlamsız firma savunması, esnafa çok yükleniliyorcu tayfa ise şimdi kayıp. Satılacak fiyatlar belli, evet yeni çekirdekleri biraz tuzlu olmuş ama "galiba indirim yok, hiç şeffaf değil" tarzı yorumları keşke geçen ayda favori altın çocuğunuz için de yapsaydınız, keza yine paketler hiç ucuz değildi ve büyüktü.

Büyük ihtimalle bende alamayacağım bu ay ya da en ufak paketi alacağım. Evet pahalı kahveler ama gidip bu işte bir bit yeniği var dolandırılıyoruz gibi büyük yorumlar yapıp toplulukları gaza getirmeye çalışmayacağım.

Merhaba , bende gruba yeni katılanlardanım ve ilk toplu alımımı paket 1 ile yaptım .
Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

Bu iş gerçekten yanlış yerlere geldi.

Benim de merakımı uyandıran bir soru soruldu, biraz ters bir cevap verildi; sonrasında özrü de dilendi. Sorunun cevabı da ertesinde verildi. O vakitten itibaren devam eden bu laf dalaşı, upvotelama, yorum beğenme vs. meseleler gerçekten hiç hoşuma gitmedi ve öncesinde durduğum yerden de endişe etmeme sebep oldu. Eğer birini kırdıysam veya emeğini hiçe saymış gibi göründüysem özür dilerim, sağlıklı olduğunu düşündüğüm (en azından konu bu noktaya gelmeden) eleştiriye alan açılması ve sorulmuş olan sorunun cevabının verilmesi dışında bir talebim yoktu. Sonuçlardan mutsuz olsam dahi alımları gerçekten seviyorum ve katılmaktan da çok memnunum, o sebeple karşılıksız emek veren arkadaşların yaptıkları işe yönelik herhangi bir söylemim yok. Biraz anlayış ve biraz da sakinlik herkese iyi gelecektir sanırım.

Neticesinde paket 1'den sipariş etmiştim zaten, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler!

bu forumun kurulma amacı o "mesaj kalabalığı" değil mi? forumun kendisi de hobinin bir kısmı değil mi? zaten bu yüzden bize 1 birim fayda sağlayacak kahve için 2-3 birim para, zaman, emek harcamıyor muyuz? belki ağır bir söylem olacak kusuruma bakmayın ama bir yılda "cemalleşmeye" başlamış olabilir miyiz?
daha da kötüye gidiyor gibi istenmeyen hesaplar silinmeye başlanmış.

10 dk önce forumu bile ziyaret etmiş

Ekli dosyalar

• 93BFB7CE-3757-488B-9AE4-6D6598921954.jpeg
    93BFB7CE-3757-488B-9AE4-6D6598921954.jpeg
    68.7 KB · Görüntüleme: 57
Geri