• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ekim Ayı Toplu Alımı Null Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Ekim ayı toplu alım firması sizlerin oyları rekor bir oran ile Null Coffee olarak belirlenmişti. Sevgili arkadaşlarımız Teoman @Kahveciningalaksirehberi, Türker @mtgg, Ozan @coffeebean ve Uğur @mvscoffee un ciddi emek verdikleri organizasyonun detayları belli oldu. Cihan Bey @CihanBaspinar kahve kulübü üyelerine özel çok güzel paketler hazırladı. Pakelerde özellikle yeni gelen kahvelerin olmasına özen gösterildi. Umarım tartışmasız herkes için keyifli bir kahve alımı olur. 31 Ekime kadar sipariş linki açık olacak. Siparişler geldikçe kahveler kavrulup gönderilecek.

Kahveler sadece çekirdek olarak gönderilecek arkadaşlar

Ayrı Ayrı Linkler:

Hatırlatma: Ekim ve Kasım ayı toplu alım ile ilgili lütfen aşağıdaki duyuruya bakmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar selam konu başlığını iş yoğunluğumuzdan kaynaklı @NoDRaC açmıştı sağolsun ne kadar alım süreçlerini bizler izlesekte bir ekip olarak değil aile olarak hareket edip eksik noktaları hep beraber tamamlıyoruz. Yazılanların çoğunu okumaya çalıştım açıkçası direndim fakat çok tartışma ortamı olmuş bian kendimi 32. Gün programında hissettim kusura bakmayın koşturmacalardan yetişemiyoruz ama sağolsun değerli arkadaşlarımız bizlerin görüşü olabilcek yorumları yönlendirmiş. Sizlerden bir ricamız var alım ekibi olarak lütfen her bir sorun olduğunu düşünen forum üyesi arkadaşlarımız bizlere özel mesaj yolu ile ulaşsın. Şundan kaynaklı şikayetim var, şu tartışmadan kaynaklı şikayetim var vb. Biz ekip olarak onca mesajdan ayıklama...
Ben paket 1 ve 3’ü seçtim. Ama yeni kahveler hakkında gerek tadım notlarını (Cihan Bey’in yoğunluk nedenli olabilir belki Rutini dışına çıkmış) veya çiftlik vs diğer künye bilgiler daha ulaşılır olmasını beklerdim.

Rutin Tadım notları;
Yandaro bkz

Taze yeşil incir, siyah böğürtlen, kara dut, mürdüm eriği gibi olgun meyve lezzetleri ilk yudumda damakta hissediliyor. Bitime doğru ceviz reçeli, kızılcık şurubu gibi yoğun meyve tatlılıkları damağı kaplıyor. Gövdeli bir şarap hissi ve kadifemsi bir doku damakta uzun süre kalıyor.

Bilemeyiz, belki de fiyatlar arttırıldı ve göstermelik indirim yapıldı? Fiyatlar açık açık ifade edilmediyse arkadaş sorularını soracak ne var bunda? Hatta 105tl bu kahve için çok diyecek belki.

Herhangi bir satıcı fiyatları arttırıp göstermelik indirim yapabilir ya da insanlar haksız yere böyle hissedip sorgulayabilir Babamızın oğlumu neden bu kdar güvenmek zorundayız null coffee’ye?

@nuclearmoonrise’a yapılan lince anlam veremiyorum. Adam kendi çıkarı için bir şey yapmıyor, kimseye kötü bir şey söylemiyor ancak herkes null coffee’yi savunmaya geçiyor. Biz tüketiciyiz arkadaşlar sorgularız bu çok normal.

Temsilci olarak biz anlaştığımız için göstermelik olarak yükseltme gibi bir şey söz konusu olamaz. Olduğunda da vazgeçtik geçen aylarda...

Eğer 196 lira olan bundle fiyatının normalde 245 olduğunu hangi cümlelerle uygun bir şekilde ifade edebileceğimi örnek bir cümleyle gösterirseniz söz, bir daha öyle cümle kuracağım.
Kahvelerin normal satış fiyatları nedir diye sorup , detaylı yazmadan önce cevap bekleyebilirdiniz belki.

Tabi ki kimsenin yazdığına karışmak gibi bir düşüncem yok, olamaz da, bu platform öyle bir yer değil. Önceki mesajlarımdan da az çok beni tanımışsınızdır.

Alımlar gergin geçiyor, o yüzden yanlış anlamalara mahal vermeden soru sormak daha iyi olabilir.

Umarim keyifli bir alım olur.

Ben paket 1 ve 3’ü seçtim. Ama yeni kahveler hakkında gerek tadım notlarını (Cihan Bey’in yoğunluk nedenli olabilir belki Rutini dışına çıkmış) veya çiftlik vs diğer künye bilgiler daha ulaşılır olmasını beklerdim.

Rutin Tadım notları;
Yandaro bkz

Taze yeşil incir, siyah böğürtlen, kara dut, mürdüm eriği gibi olgun meyve lezzetleri ilk yudumda damakta hissediliyor. Bitime doğru ceviz reçeli, kızılcık şurubu gibi yoğun meyve tatlılıkları damağı kaplıyor. Gövdeli bir şarap hissi ve kadifemsi bir doku damakta uzun süre kalıyor.
Selamlar, kahve künyeleri burada.

Kahvekulubu nün 1. yılını doldurması şerefine Coffea Circulor dan yapılacak alımda paketi paylaşacak arkadaş varsa (manisa civarı) parmak kaldırırsa sevinirim diyerek konuyu değiştiriyorum.

Kahvelerin normal satış fiyatları nedir diye sorup , detaylı yazmadan önce cevap bekleyebilirdiniz belki.

Tabi ki kimsenin yazdığına karışmak gibi bir düşüncem yok, olamaz da, bu platform öyle bir yer değil. Önceki mesajlarımdan da az çok beni tanımışsınızdır.

Alımlar gergin geçiyor, o yüzden yanlış anlamalara mahal vermeden soru sormak daha iyi olabilir.

Umarim keyifli bir alım olur.
Sizin gayet sakin ve mantıklı bir insan olduğunuzu görüyorum evet. Ben fiyatların paylaşılmayacağını düşünüp böyle bir hesap yaptım kendi kendime. Bir dahakine sorarım elbette

Emeği geçenlere teşekkürler ama bence de biraz pahalı, kungpowdan tadını bildiğpim kefa tega tula +rwanda mahembe + burundi muhanga= 900 gram alınca %10 indirimle 215 liraya gelen kahve varken 750 gram kahve 196 lira vermek, bilemedim..

Temsilci olarak biz anlaştığımız için göstermelik olarak yükseltme gibi bir şey söz konusu olamaz. Olduğunda da vazgeçtik geçen aylarda...
Gerçekten bilmediğim için soruyoum bunu, ilk defa satılacak bir kahvenin perakende fiyatının çok ya da az olduğunu nasıl tespit ediyorsunuz? Null coffe ilk defa satışa çıkacak bir ürüne 105 tl derse sizin yapacağınız bir şey yok artık güvenmek zorundayız diye düşünüyordum.

Diğer yandan çok eleştirilen Petra’da bile kahveler 100TL’yken ve null coffee’nin diğer kahveleri 70 küsürken arkadaşın aklında soru işaretlerinin olması çok normal.

Sitedeki fiyatlar üzerinden bakıldığında, en pahalı kahve 76 tl olarak gözüküyor. Bu fiyatlar referans alınarak diğer kahvelerin bu kadar pahalı olması ilginç geldiğinden böyle bir hesap yapmış bunda ne sorun var?
Yeni kahvelerin pahalı olması şöyle de düşünülebilir.

Bir kahve Haziran ayında toplam 1000 Euro bedelle ithal edildiyse, bu kahveyi Haziran ayında Euro 7,5 lira olduğu için 7500 liraya almış olursunuz ve buna göre fiyat belirlersiniz. Aynı kahveyi aynı miktarda yine 1000 Euro olarak 3 ay sonra, şu an alırsanız 9500 lira ödemeniz gerekiyor. Satıcı da aradaki 2000 lirayı cebinden karşılayacak hali yok.

Önümüzdeki dönemde çok daha fazla karşılaşacağız bu fiyatlarla.

Yeni kahve = Daha Pahalı Kahve

Emeği geçenlere teşekkürler ama bence de biraz pahalı, kungpowdan tadını bildiğpim kefa tega tula +rwanda mahembe + burundi muhanga= 900 gram alınca %10 indirimle 215 liraya gelen kahve varken 750 gram kahve 196 lira vermek, bilemedim..
Alamamak gibi bir engeliniz olduğunu düşünmüyorum.

Gerçekten bilmediğim için soruyoum bunu, ilk defa satılacak bir kahvenin perakende fiyatının çok ya da az olduğunu nasıl tespit ediyorsunuz? Null coffe ilk defa satışa çıkacak bir ürüne 105 tl derse sizin yapacağınız bir şey yok artık güvenmek zorundayız diye düşünüyordum.

Şahsi düşüncemi sorarsanız bu kurda satılan 100₺+ üstü kahve pahalı, ama almam anlamında pahalı, "over-priced" anlamında değil. Ama kulüp alımı adına konuşursak amaç güzel bir bundle hazırlanması. Evet, dediğinizde haklısınız, eğer "fiyat şu şu" denilirse güvenmekten başka çaremiz yok.

Diğer yandan çok eleştirilen Petra’da bile kahveler 100TL’yken ve null coffee’nin diğer kahveleri 70 küsürken arkadaşın aklında soru işaretlerinin olması çok normal.

Olabilir, kahve fiyatlarını bilmeden yazdığı yorum sebebiyle tahmin ve varsayım olduğunu söyledim.

Maalesef Null'un yeni kahveleri çok çok pahalı. 250 gramlık kahve 105 TL yazılmış. Hatırlayanlar vardır, Petra bu fiyatlara yakın satış yapıyor diye kısa süre önce forumda baya eleştirilmişti.
Malum, bu alımdaki yeni kahvelerle ilgili paketlerde fiyatlar yazmadığı için insan bir gariplik olduğunu düşünüyor. Hele ki Null'un sitesindeki fiyatlar referans alındığında bu düşünce kaçınılmaz oluyor. Çünkü halihazırda sitedeki en pahalı çekirdek 76 TL.
Tabi durumun böyle olmasında alimla ilgilinen arkadaşların suçu yok; kendileri de bu durumdan direkt etkilenmektedir.
Ben bu alima katılmayı düşünüyordum, Null'u çok merak ediyordum çünkü. Ayrıca toplu alimdaki forumun enerjisine eşlik etmek hoşuma da gidiyordu. Ancak toplu alımdan bağımsız olarak Null'un fiyatları bana da yüksek geldiğinden ve dolayısıyla bütçemi aştığından yüksek olasılıkla ben de alım yapamayacam.
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ben pandeminin başlarından hiç gocunmadan 90₺ Coffee sapiens in Dequinho suna verdim ve zerre pişman değilim. 2 paket almıştım, keşke olsa şimdi de alsam.
Bahsi geçen 105₺ lik kahve ayrobik işlemden geçmiş bir kahve, muhtemelen özel ve limitli olduğu için o fiyat belirlenmiş olabilir.
Her alımda mutlaka bir tartışma çıkmasını anlamıyorum.
Sakin olun ve kahve için , tat almaya bakın.

Eve öyle bir kahve stoğu yapmıştım ki Null seçilirken içten içe eyvah dedim kendi kendime. ''Bu da kaçar mı? ''dedirtecek bir fırsat değil. Ne yalan söyleyeyim almak zorunda kalmayacağım için memnunum :ROFLMAO:

Bu türden işlerin arkasında ciddi emek var. Hem de karşılıksız.

Kavurucuyu savunuyor diye eleştirilen arkadaşlar, yaptıkları iş için yalnızca bir teşekkür bekliyor.

Bunu esirgemeyelim. Ondan sonra varsa eleştirimizi yöneltelim tabi ama orada da kantarın topuzunu kaçırmadan ve hakkaniyeti elden bırakmadan.

Herkese selam forumda herkes gönüllü olarak bi uğraşlar içerisinde kimi eleştiriyor kimi alınıyor sonucta ortak noktamiz kahve ve giderek pahalı olmaya baslayan bi noktaya geldik ve herkes aslinda bu noktada biraz gergin isin ozu daha ucuza daha lezzetli kahve peşindeyiz hepimiz eleştiriye acik ve birbirimize saygili olmaliyiz o degilde benim the barn cekirdeklere yazik oldu 😭😎

Geri