bllyldz9
Barista
@Ömer Aydın Bey selamlar, Keramo demledim demin, bilemedim magnolia suyu mu içtim. Notlarda siyah çay ve tarçın yazılmış. Bu kahve baştan aşağı çilek azizim. Bugün linç ile tehdit ettim yeni bir arkadaşı ama son yudumlarda anason geldi burnuma, hayır sarhoş da değilim zira alkol almam. Sen bu meseleyi bize bir hallet.
# keramo gerçekten ilginç bir kahve, 26 temmuz kavrumu var bende, şu ana dek baharat ve tarçın baskındı, çayımsı ve tatlı bir gövde hakimdi, bu sabahki demlemede ıslak kokudaki buram buram çilek bardağa da yansımıştı ve ön plana çıkmıştı, çok daha keyifli olması da cabası.. aynı kavrumdan arkadaşım masala çayına benzettiğini belirtmişti.. bakalım şaşırtmaya devam edecek mi?Merhaba @Colove biraz geç oldu ama: Keramo bence en gizemli kahvemiz, sebebi de içinde hala deneyimlemediğim tatlar olması, tedarikçi notunda sedefotu demişler bu olabilir ama dediğiniz gibi farklı yerlere de gidiyor. Daha önce bir instagram paylaşımımda Damo için gizemli demiştim ama onun verdiği tatlar belli iken bunda bazen anason gibi (ama damodaki gibi alkol değil) benim hoşuma giden - belki herkesin hoşuna gitmeyebilecek notalar geliyor. Tatlılık sebebiyle genele hitap ettiğini düşünüyorum ama aydınlatması en zor kahvemiz, 20 kahveden biri de gizem olarak kalsın bence![]()
# keramo 16 ağustos spada kavrumu da var elimde, bir şey söylemek için erken olabilir ama merakımdan denedim, aynı çaysı ve tatlı gövde, baharat ve çilek aroması biraz arka planda ve gizemli denebilecek başka bir aroma var diyebilirim, bekledikçe güzelleşeceğine inanıyorum..