• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Bu güzel başlığa bir kaç soru sormak istiyorum.

Önereceğiniz kahve köşelerini bi link mink sallar mısınız? Neler olmalı neler olmamalı nelere dikkat edilmeli gibi kullanıcılardan geri dönüş alabilirsem en sonunda üşenmeyip alacağım ya da yaptıracağım. Sizlerin de tecrübelerini dinlemek isterim.

Bu da benim köşem. Birkaç aydır paylaşacağım ama fırsat olmadı. Bir dolabımın önünü kapatıp çalışma masamla arasına bu köşeyi kurdum. Altta 2 küçük, 2 büyük çekmece var. Bardak ve ekipmanlar o çekmecede. Niyetimde filtre ve espressoyu ayırma düşüncem var. Ancak ne zaman olur bilemiyorum.

Kullandığım şifonyer/dolabın linki:

Ekli dosyalar

• IMG_2362.jpeg
    IMG_2362.jpeg
    225.8 KB · Görüntüleme: 552
Son düzenleme:
Bu güzel başlığa bir kaç soru sormak istiyorum.

Önereceğiniz kahve köşelerini bi link mink sallar mısınız? Neler olmalı neler olmamalı nelere dikkat edilmeli gibi kullanıcılardan geri dönüş alabilirsem en sonunda üşenmeyip alacağım ya da yaptıracağım. Sizlerin de tecrübelerini dinlemek isterim.
Ben bundan aldım tezgahı çok şık ve dayanıklı. Üst çekmecede kahveler alt çekmecenin bir gözünde bir kaç demleme ekipmanım. Tezgah üstünde espresso makinesi, ısı ayarlı kettle ve aktif olarak kullandığım değirmen ile genelde kullandığım Etkin var. Geri kalan iç kısımları mutfak eşyası maalesef hanım doldurdu içini. 😂
Şöyle bir kısmının fotoğrafını bırakayım. Forumda da aktif kullanan var diye biliyorum. Not reklam değildir. Tadı damağımızda kaldı bitti Tin coffeenin kahveleri. 😇

İkea Knoxhult Dolap

Ekli dosyalar

• IMG_6166.jpeg
    IMG_6166.jpeg
    257 KB · Görüntüleme: 371
Ben bundan aldım tezgahı çok şık ve dayanıklı. Üst çekmecede kahveler alt çekmecenin bir gözünde bir kaç demleme ekipmanım. Tezgah üstünde espresso makinesi, ısı ayarlı kettle ve aktif olarak kullandığım değirmen ile genelde kullandığım Etkin var. Geri kalan iç kısımları mutfak eşyası maalesef hanım doldurdu içini. 😂
Şöyle bir kısmının fotoğrafını bırakayım. Forumda da aktif kullanan var diye biliyorum. Not reklam değildir. Tadı damağımızda kaldı bitti Tin coffeenin kahveleri. 😇

İkea Knoxhult Dolap
yerim olsaydı ben de bunu alırdım. Ancak alan izin vermedi.

Son güncelleme ile bu şekilde bir köşeye evrildi.

IMG_20250104_165358.jpgIMG_20250104_165527.jpgIMG_20250104_165544.jpg

IMG_20250122_134659-min.jpgdf64 öğütücüm bugün geldi, diğer ekipmanlarımı bir süredir kullanıyorum fakat kısa bir süre sonra hepsiyle 6 aylığına vedalaşacağız, askere gidiyorum 🥲.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 37207df64 öğütücüm bugün geldi, diğer ekipmanlarımı bir süredir kullanıyorum fakat kısa bir süre sonra hepsiyle 6 aylığına vedalaşacağız, askere gidiyorum 🥲.

Hayırlı tezkereler hocam. Bölük komutanınıza muhakkak günde bir fincan v60 methoduyla demlenmiş naturel Etiyopya çekirdeği içmeden kendinize gelemediğinizi söyleyin, size bu konuda yardımcı olacaktır.

:D

Espres
Hayırlı tezkereler hocam. Bölük komutanınıza muhakkak günde bir fincan v60 methoduyla demlenmiş naturel Etiyopya çekirdeği içmeden kendinize gelemediğinizi söyleyin, size bu konuda yardımcı olacaktır.

:D
biraz geç gördüm ama, espresso rica etsem yardımcı olurlar mı sizce 😄

Geri