• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

ekipman için sorun olmaz ama bardak vs gibi malzemelerin açıkta olması toz ve temizlik açısından sıkıntılı olur diye düşünüyorum🙏🏻

İyi günlerde kullanın. Paketleri güneş görmeyen dolap yerine açıkta saklamanız bayatlamayı hızlandırıyor mu? Bu yönde bir tecrübeniz oldu mu? Gerçi direkt güneş ışığı alan bir yerde mi bilmiyorum ama...
Teşekkürler...

Eskiden de başka bir açık rafta duruyorlardı. Belki kapalı bir dolapta daha iyi olabilir ama zaten bayatlayacak kadar vakitleri olmuyor.

Güncelleme, @CoFFeePaTh hocamında güzel bilgileri ve gazıyla battı balık yan gider diyerek girdik bir yola :)

Ekli dosyalar

• 6 kopya.jpg
    6 kopya.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 303
  • 5 kopya.jpg
    5 kopya.jpg
    140.9 KB · Görüntüleme: 211
  • 4 kopya.jpg
    4 kopya.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 196
  • 3 kopya.jpg
    3 kopya.jpg
    60.7 KB · Görüntüleme: 185
  • 2 kopya.jpg
    2 kopya.jpg
    45.4 KB · Görüntüleme: 186
  • 1 kopya.jpg
    1 kopya.jpg
    63.1 KB · Görüntüleme: 311
Bir diğer merak ettiğim de femo zaten, yeri gelmişken onu da sorsam
Bence süper bi değirmen hocam, konik değirmen profilini çok iyi temsil ediyor, çok temiz bir çalışma düzeni var, temizliği kolay herşey manyetik, lego gibi çıkar tak bıçağa ulaşabiliyosun, dönüş hızı 60 rpm, çıkan kahve baya kabarık ve topaksız. Espressolar benim istediğim gibi yağsı gövdeli, yuvarlak tatlar.

ekipman değiştikçe güncelleyeyim ben de. kabaca tüm ekipmanım bu diyebilirim. Kalan ekipmanları ya sattım ya da sadece yolculuk için vs kullanıyorum. Burdan da giden yine olur, bir el değirmenimi satıp ode gen 2 ya da pietro vs deneyeceğim sırada.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    87.2 KB · Görüntüleme: 164
  • 2.jpg
    2.jpg
    112.7 KB · Görüntüleme: 158
Bende de bir takım güncellemeler oldu. Ekipmanlar vs derken rafım küçük geldi biraz daha geniş bir rafa geçiş yaptım. Sağolsun ailemde boyama konusunda destek verdi 😊
Mükemmel bir dolap gerçekten. İlk gördüğümde hayran oldum. Şimdi kaçırmadan söyleyeyim dedim.

Geri