Raf, dekoratif ufak dokunuşlar ve fişşek gibi çekirdeklerle şu an şöyleyiz:
Ekli dosyayı görüntüle 35532Ekli dosyayı görüntüle 35533
Teşekkürler Enes, yardımların için de...Gayet şık, keyifle kullan![]()
İyi günlerde kullanın. Paketleri güneş görmeyen dolap yerine açıkta saklamanız bayatlamayı hızlandırıyor mu? Bu yönde bir tecrübeniz oldu mu? Gerçi direkt güneş ışığı alan bir yerde mi bilmiyorum ama...Raf, dekoratif ufak dokunuşlar ve fişşek gibi çekirdeklerle şu an şöyleyiz:
Ekli dosyayı görüntüle 35532Ekli dosyayı görüntüle 35533
Teşekkürler...İyi günlerde kullanın. Paketleri güneş görmeyen dolap yerine açıkta saklamanız bayatlamayı hızlandırıyor mu? Bu yönde bir tecrübeniz oldu mu? Gerçi direkt güneş ışığı alan bir yerde mi bilmiyorum ama...
Mükemmel setup, hayırlı uğurlu olsun.Güncelleme, @CoFFeePaTh hocamında güzel bilgileri ve gazıyla battı balık yan gider diyerek girdik bir yola![]()
Mükemmel setup, hayırlı uğurlu olsun.![]()
Arco’dan memnun musunuz? Özellikle esp için soruyorum
Bir diğer merak ettiğim de femo zaten, yeri gelmişken onu da sorsam
Bence süper bi değirmen hocam, konik değirmen profilini çok iyi temsil ediyor, çok temiz bir çalışma düzeni var, temizliği kolay herşey manyetik, lego gibi çıkar tak bıçağa ulaşabiliyosun, dönüş hızı 60 rpm, çıkan kahve baya kabarık ve topaksız. Espressolar benim istediğim gibi yağsı gövdeli, yuvarlak tatlar.Bir diğer merak ettiğim de femo zaten, yeri gelmişken onu da sorsam
Arco temiz, düzenli ama SESLİ bir alet
Mükemmel bir dolap gerçekten. İlk gördüğümde hayran oldum. Şimdi kaçırmadan söyleyeyim dedim.Bende de bir takım güncellemeler oldu. Ekipmanlar vs derken rafım küçük geldi biraz daha geniş bir rafa geçiş yaptım. Sağolsun ailemde boyama konusunda destek verdi![]()