• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Selamlar.

Bir süredir hayalini kurduğum ve ahşabın kesimi hariç tasarımından verniğine kadar kendi emeğim olan kahve köşem sonunda bitti.

Proje hali:

Kesim:

Üretim:

Son hal:

Portafilter Stand, Single dose tüpler, WDT tool, ahşap funnel ve knock box da kendi emeğim.

Emeğinize sağlık tertemiz iş olmuş, kullandığınız ahşabın türü ne olarak geçmekte?

Selamlar.

Bir süredir hayalini kurduğum ve ahşabın kesimi hariç tasarımından verniğine kadar kendi emeğim olan kahve köşem sonunda bitti.

Proje hali:

Kesim:

Üretim:

Son hal:

Portafilter Stand, Single dose tüpler, WDT tool, ahşap funnel ve knock box da kendi emeğim.

Çok güzel olmuş güle güle kullanın son resimdeki nedir anlayamadım ben

Çok güzel olmuş güle güle kullanın son resimdeki nedir anlayamadım ben
Teşekkür ederim. WDT tool yani Weiss dağıtım tekniği için kullanılan bir araç. Portafiltreye koyduğunuz kahveyi karıştırarak topaklarını yok etmek ve sonucunda daha homojen bir kahve yatağı elde edip kanallamayı önlemek için kullanılıyor.

Teşekkür ederim. WDT tool yani Weiss dağıtım tekniği için kullanılan bir araç. Portafiltreye koyduğunuz kahveyi karıştırarak topaklarını yok etmek ve sonucunda daha homojen bir kahve yatağı elde edip kanallamayı önlemek için kullanılıyor.
Espresso için kullanılıyor sanırım v60 tarafındayım daha çok ben 🙂
Üst raflar ile birlikte çok kullanışlı olmuş gerçekten

Selamlar,

Hayırlı bir iş sonrası yeni düzeni kurarken imkanlar dahilinde bir köşe yaparak biraz daha iyi bir demleme ortamı sağlayabildim :)

Allah herkese daha iyisini nasip etsin 🙏

IMG_3507-min.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_3508-min.jpg
    IMG_3508-min.jpg
    105.6 KB · Görüntüleme: 615
  • IMG_3509-min.jpg
    IMG_3509-min.jpg
    76.1 KB · Görüntüleme: 461
  • IMG_3512-min.jpg
    IMG_3512-min.jpg
    97.5 KB · Görüntüleme: 404
  • IMG_3511-min.jpg
    IMG_3511-min.jpg
    105.3 KB · Görüntüleme: 533
Selamlar.

Proje hali:

Kesim:

Üretim:

Son hal:

Single dose tüpleri nerden aldınız acaba merak ettim.Bu arada çok güzel bir köşe olmuş elinize sağlık :)

Bu da karavan kahve köşemiz 😀

Hocam masa çok şık çok “classic” duruyor :) nerden aldınız acaba ?

Teşekkürler hocam, daha iyisi sizin olsun :)

Aşağıda bazı linkler paylaştım, bakabilirsiniz;

KNOXHULT Alt Dolap
BILLSBRO Kulp
LACK Duvar Rafı
Preo ML001 Sensörlü Led Lamba

Düzenleme:
Dolabın sağ kısmında bulunan Classic amblemini Mercedes yedek parça vs. işleriyle uğraşan arkadaşımın dükkanından temin etmiştim. Bu kısım aklımda yoktu doğaçlama gelişti :D

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam, daha iyisi sizin olsun :)

Aşağıda bazı linkler paylaştım, bakabilirsiniz;

KNOXHULT Alt Dolap
BILLSBRO Kulp
LACK Duvar Rafı
Preo ML001 Sensörlü Led Lamba

Düzenleme:
Dolabın sağ kısmında bulunan Classic amblemini Mercedes yedek parça vs. işleriyle uğraşan arkadaşımın dükkanından temin etmiştim. Bu kısım aklımda yoktu doğaçlama gelişti :D

Hocam dolabın stabilitesi nasıl? Sallanıyor mu sağa sola ?

Single dose tüpleri nerden aldınız acaba merak ettim.Bu arada çok güzel bir köşe olmuş elinize sağlık :)
Merhaba.

Türkiyede çok zor buldum. Benim aldıklarım 30*120 boyutlarında 60ml alıyor ve ideal. 20 gr espresso alıyor çekirdek olarak. Filtre kahvelerde 21-22 gr ye kadar alıyor sanırım. Ben 15 gr koyuyorum.

Fakat alabiliyorsanız Aliexpresten plastik kapaklı olanlardan alın, daha iyi koruyor ve daha kullanışlı.

TRY 644.27 | Kavanoz Konteynerler Cam Şişeler Alüminyum altın vidalı kapak Boş Cam Şişeler 15 ml 25 ml 40 ml 50 ml 60 ml 50 adet Ücretsiz Kargo

Estetik kaygınız yoksa amber renk, etekli falkon tüp alın, ahşap bir stand falan da yaptırırsınız, üzerinde etiket yeri var asetatlı kalemle yazılıp alkolle silinebiliyor uzun süre farklı kullanımlarda gider, hem ucuz hem çok dayanıklı, 50 ml olan 20 gram rahat alıyor

Ben şundan aldım tek doz tüpler için. Yanarlı dönerli bir standı var :D 19 gr kahve koyunca yarısından bir tık fazlaya geliyor. Malzemesi kaliteli ve güzel. Ben 250'ye almıştım ama bizim buradaki züccaciyeden.

İçine de şundan atacağım gelince, yeni sipariş verdim.

Geri