• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Ekli dosyalar

• 857BA53E-04B6-4695-8A7D-091E08275F7E.jpeg
    857BA53E-04B6-4695-8A7D-091E08275F7E.jpeg
    128.9 KB · Görüntüleme: 456
  • 784FFF9B-DBA4-43D2-8C30-54B55D5205FA.jpeg
    784FFF9B-DBA4-43D2-8C30-54B55D5205FA.jpeg
    134.7 KB · Görüntüleme: 501
Son düzenleme:
Selamlar;
Eminim herkesin kahve köşesi çok güzeldir.
Ben de artık güzel bir kahve köşesine kavuşmak istiyorum.
Aklımdakini bir türlü anlatamıyorum. Ben anlatabilsem de anlayıp uygulayabilecek bir marangoza rastlayamadım.
Görme engelli olduğumdan zihnimdekini iyi ifade edemiyorum tabii. Görsellerden de feyz alamıyorum maalesef. Mutfağımın tezgah karşısındaki duvar tamamen boş. Alanım fazlasıyla yeterli. Referans alacağım görsel de hazır. Benim istediğim farklı dokunuşlar ve tasarımı yapabilecek biri. Marangozlar hep mutfak dolabı mantığında.
İzmir'de önerebileceğiniz bir mimar veya marangoz var mı? İşi bilen biriyle çalışmak en iyisi olacak.

Yine değiştirdim tüm kahve köşemi. Bi dolapta da su şişeleri, filtre paketleri, yedek tartı/ocaküstü kettle gibi birkaç yedek şey var. Onlar dışında tüm setim bu şekilde.

Dripperlar ve kahveler için de birer raf hazırladım ancak duvara çakmak için matkap bulamıyorum 😄 Şimdilik yerde duruyorlar böyle.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-03-06 at 13.37.24.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-06 at 13.37.24.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 259
  • WhatsApp Image 2023-03-06 at 13.37.29.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-06 at 13.37.29.jpeg
    98.8 KB · Görüntüleme: 289
Son düzenleme:
Hocam bi takım da bize yapar mısın :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Daha önce Ahşap portafilter standı için arkadaşlar istekte bulunmuştu, kabul ettim ama onlara mahçup oldum malzeme bulamadığım için. Ufak parçalar için kimse uğraşmak istemedi.

Bu proje bana 174*52*2,5 2 adet kayın panel, vida, tutkal, vernik, raf, raf ayağı, zımpara, ışık, silikon ayak vb gibi total olarak 1500 liraya mal oldu. Gayet uygun fiyat bence. Mobilyacılardan fiyat istediğimde 4-5 bin lira civarı fiyatlar verdiler sadece kahve köşesine.

Daha önce Ahşap portafilter standı için arkadaşlar istekte bulunmuştu, kabul ettim ama onlara mahçup oldum malzeme bulamadığım için. Ufak parçalar için kimse uğraşmak istemedi.

Bu proje bana 174*52*2,5 2 adet kayın panel, vida, tutkal, vernik, raf, raf ayağı, zımpara, ışık, silikon ayak vb gibi total olarak 1500 liraya mal oldu. Gayet uygun fiyat bence. Mobilyacılardan fiyat istediğimde 4-5 bin lira civarı fiyatlar verdiler sadece kahve köşesine.

Gerçekten baya uygun olmuş, ikeada en dandik sehpalar 1000 lira olmuş. Bunu mağazaya koyarsan 7-8'i rahat var.

Selamlar.

Bir süredir hayalini kurduğum ve ahşabın kesimi hariç tasarımından verniğine kadar kendi emeğim olan kahve köşem sonunda bitti.

Proje hali:

Kesim:

Üretim:

Son hal:

Portafilter Stand, Single dose tüpler, WDT tool, ahşap funnel ve knock box da kendi emeğim.

Resimleri neden göremiyorum???

Selamlar.

Bir süredir hayalini kurduğum ve ahşabın kesimi hariç tasarımından verniğine kadar kendi emeğim olan kahve köşem sonunda bitti.

Proje hali:

Kesim:

Üretim:

Son hal:

Portafilter Stand, Single dose tüpler, WDT tool, ahşap funnel ve knock box da kendi emeğim.

Merhaba,

Kahveleri koyduğunuz tüpleri nereden aldınız?

Merhaba,

Kahveleri koyduğunuz tüpleri nereden aldınız?
Merhaba.

Türkiyede çok zor buldum. Benim aldıklarım 30*120 boyutlarında 60ml alıyor ve ideal. 20 gr espresso alıyor çekirdek olarak. Filtre kahvelerde 21-22 gr ye kadar alıyor sanırım. Ben 15 gr koyuyorum.

Fakat alabiliyorsanız Aliexpresten plastik kapaklı olanlardan alın, daha iyi koruyor ve daha kullanışlı.

TRY 644.27 | Kavanoz Konteynerler Cam Şişeler Alüminyum altın vidalı kapak Boş Cam Şişeler 15 ml 25 ml 40 ml 50 ml 60 ml 50 adet Ücretsiz Kargo

Geri