moretimeforcoffee
Barista
coffee department da getirmiş ana sora. o da tamamen farklı galiba 
Merhaba, 25 Aralık espresso kavrumla ilgili deneyimim kakao, baharat ağırlıklı. Kesinlikle meyvemsi değil. Şerif Beye de instagramdan bilgi verdim kontrol edeceğini iletti. Bugün döner sanırım. Üzerinde yazan notalarla pek alakası yok.dün demlediğim Ana sora önceki alımdaki kahvelerde ciddi farklıydı. bilmiyorum belki sudan (Peak Water 4) kaynaklı bir durumda ama önceki kahvenin tatlılığı bu kahvede çok az. pembe sakız tadı bariz ama meyvemsi tatlar çok gelmedi. yarın da pınar su ile denicem.
Paraiso için kalın öğütüm yapmayı ve 89-90 derece su ile demlemeyi dener misiniz? Toplu alımda almıştım ve en iyi sonucu bu şekilde çıkarmıştım. Umarım işe yarar.
Filtre Kavrumuda aynı Farklı 2 Demleme denedim. Notaların hiçbirini yakalayamadım. Tamamen Kakao ve Baharat tatlarından oluşan asiditesiz gövdesiz bir kahve elde ediyorum Ana Soradan.Merhaba, 25 Aralık espresso kavrumla ilgili deneyimim kakao, baharat ağırlıklı. Kesinlikle meyvemsi değil. Şerif Beye de instagramdan bilgi verdim kontrol edeceğini iletti. Bugün döner sanırım. Üzerinde yazan notalarla pek alakası yok.
Tarçın... En yoğun tarçın tadı geliyor. Bilmem katılır mısınız ?Filtre Kavrumuda aynı Farklı 2 Demleme denedim. Notaların hiçbirini yakalayamadım. Tamamen Kakao ve Baharat tatlarından oluşan asiditesiz gövdesiz bir kahve elde ediyorum Ana Soradan.
Evet Tarçın Çok Yoğun bu kahve KF nin Sattıgı Etiyopya Kochereye benziyor acaba Ana Sora diye Kochere mi yolladılar diye bi tereddüt ettim hattaTarçın... En yoğun tarçın tadı geliyor. Bilmem katılır mısınız ?
Aynı lotcoffee department da getirmiş ana sora. o da tamamen farklı galiba![]()
Evet Tarçın Çok Yoğun bu kahve KF nin Sattıgı Etiyopya Kochereye benziyor acaba Ana Sora diye Kochere mi yolladılar diye bi tereddüt ettim hatta![]()
Bu Anasora o Anasora değil yalnızŞubat alımında çıkması muhtemeldir. Anasora taze taze tüketmek isteyen çok kişi olacaktır.
Farkılılık denir? Tadım yaptınız mı her ikisi için deBu Anasora o Anasora değil yalnız![]()
Üretici farklı diye konusu geçmişti.Farkılılık denir? Tadım yaptınız ikisinde de
Geçen seneki Ana Sora'yı içmedim. Tırt derken kötü bir kahve mi yoksa yine güzel ama geçen seneki kadar güzel mi değil?Bu Seneki Ana Sora Tırt Akideşler geçen seneki kahveyle alakası yok ondan çok beklenti içine girmeyin![]()
geçen seneki kahve öyle güzel ve tatlıydı ki herkesin damağında kaldı tadı.Geçen seneki Ana Sora'yı içmedim. Tırt derken kötü bir kahve mi yoksa yine güzel ama geçen seneki kadar güzel mi değil?![]()
Şimdi Anasora’nın geçen yılki Anasora gibi tatlı olmaması kötü olmuş. Çok kişi yeni hasatı bekliyordu. Tedarikçi mi değişik acaba. Künyelerde tedarikçi bilgisi de mutlaka verilmeli. Hangi Anasora, hangi Limu, hangi Adado çekirdeği anlayalım.geçen seneki kahve öyle güzel ve tatlıydı ki herkesin damağında kaldı tadı.
bu hasad maalesef aynı tatlılıkta değil.