Hocam Şerif Hoca diğer kahvelerden bahsediyordu, sanırım 3 kahve daha gelecekti. Onlar geldi mi ya da ne zaman gelir?
Hesabınıza ulaşabildiniz mi? yardımcı olmamı istediğiniz bir konu var mı?Şu an siteye ulaşılamıyor değil mi? Yoksa sadece ben mi giremiyorum.
Yeni gelecek kahveler ile ana soranın da içinde olduğu bir yeni deneme paketi sunulursa çok mutlu oluruz.1x Uganda Sipi Falls
1x Colombia Finca La Mercedes
1x Ethiopia Kochere
1x Colombia Finca Paraiso
Ocak ayının 2. haftası itibariyle her an gelecek şekilde bekliyor olacağız. Anasora'nın analiz süresi tahminimizden daha uzun sürmüştü. O sebeple kesin tarih vermek yerine ocak ikinci hafta ile şubat birinci hafta arası bir tarihte satışa hazır hale gelebilir diyoruz.
Merhaba,1x Uganda Sipi Falls
1x Colombia Finca La Mercedes
1x Ethiopia Kochere
1x Colombia Finca Paraiso
Ben de geçen hafta 4x100 gr tadım paketini almıştım. İçerisinde Uganda yerine Brezilya kahvesi vardı. Colombia paraiso benim de damak tadıma hiç uymadı, 100grlık kahveyi bitiremedim. Brezilya Fazenda ise tam tersi yuvarlak, tatlımsı, hindistan cevizli kurabiye notalarıyla bitmesini hiç istemediğim bir kahve oldu.Ana Sora ve Colombia Paraiso aldım, çok övülen ilk Ana Sora'yı içmediğim için karşılaştırma yapamayacağım, ne iyi ne kötü, standart geldi bana.
Colombia ise içtiğim en kötü kahve pandemi döneminde. Yorumlarım kişisel, bir başkası için keyifli kahveler olabilir, bilemem.
Ayrıca zipsiz paketlerinden dolayı petra gömülürken kahve fabrikasına kimsenin yorum yapmamış olması ilginç.
Merhabalar, Evet ulaştım çok teşekkür ederim. Stoklarımı toparlayıp ana sora ve kochere siparişi geçmeyi düşünüyorum. Kochere yi deneyen var mı?Hesabınıza ulaşabildiniz mi? yardımcı olmamı istediğiniz bir konu var mı?
Tabii ki.@Beytbaba Ana Soranın Künye bilgilerini sayfasında bulamadım rica etsem paylaşabilir misiniz? Çiftlik-Üretici vs
dün demlediğim Ana sora önceki alımdaki kahvelerde ciddi farklıydı. bilmiyorum belki sudan (Peak Water 4) kaynaklı bir durumda ama önceki kahvenin tatlılığı bu kahvede çok az. pembe sakız tadı bariz ama meyvemsi tatlar çok gelmedi. yarın da pınar su ile denicem.Tabii ki.
Kahve Profili
Asidite: 8
Gövde: 7
Tatlılık: 9
Bölge: Güney Guji
Tedarik: Seife's Coffee
Lot: SE-E1-029
Varyete: Yabani
İşleme Yöntemi: Natural
Hasat: 2020-2021
Profil: Orman Meyveleri, Kırmızı Elma, Pembe Sakız
Paraiso için kalın öğütüm yapmayı ve 89-90 derece su ile demlemeyi dener misiniz? Toplu alımda almıştım ve en iyi sonucu bu şekilde çıkarmıştım. Umarım işe yarar.Ana Sora ve Colombia Paraiso aldım, çok övülen ilk Ana Sora'yı içmediğim için karşılaştırma yapamayacağım, ne iyi ne kötü, standart geldi bana.
Colombia ise içtiğim en kötü kahve pandemi döneminde. Yorumlarım kişisel, bir başkası için keyifli kahveler olabilir, bilemem.
Ayrıca zipsiz paketlerinden dolayı petra gömülürken kahve fabrikasına kimsenin yorum yapmamış olması ilginç.
Tedarik: Seife's Coffee
Geçen yıl toplu alımda aldığımız Ana Soranın tedarikçisi farklıydı sanırım. Mercanta - Coffee Hunters olarak hatırlıyorum.
Sanırım Çiftliklerde farklı. Geçen sene Israel Degfanın kahvesi satılmış.
Kahve Fabrikası Ethiopia Ana Sora (Natürel) Tadım Notları ve Reçeteler
Ethiopia Ana Sora - Natürel İşleme Ülke / Country : Ethiopia Çiftlik Sahibi : Israel Degfa Çiftlik Bölgesi : Guji Rakım / Altitude : 1950 m - 2350 m Türü / Type : Yabani / Wild Yöntem / Method : Natürel Yöntem / Natural Process Kurutma : 16-18 gün güneş altında hamaklarında kurutuldu Tatlılık ...www.kahvekulubu.net