• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni Sitemizi bugun yayina aldik. Geribildirimlerinizi bekliyoruz. İlk gunlerde ufak aksilikler yaşayabiliriz. Sizin de farkettiginiz 300 liradan 2200 liraya dusen urun gibi :))

Yeni Sitemizi bugun yayina aldik. Geribildirimlerinizi bekliyoruz. İlk gunlerde ufak aksilikler yaşayabiliriz. Sizin de farkettiginiz 300 liradan 2200 liraya dusen urun gibi :))
Arayüz güzelleşmiş. Kahvelerle ilgili bilgilendirmeler azalmış. Eskiden daha çok bilgi vardı. Buna dikkat etmenizi öneririm.

Çaylar yok listede. çay satışı bitti mi?

Son düzenleme:
Merhaba, ben bilmiyorum olabilirim ama siz kimsiniz? Kahve fabrikası çalışanı mısınız?
merhabalar, evet kahve fabrikasının koordinatörüyüm, şerif hocanın yardımcısıyım. Kahve fabrikasıyla alakalı danışmak istediğiniz konularda bana ulaşabilirsiniz forum üzerinden de.

merhabalar, evet kahve fabrikasının koordinatörüyüm, şerif hocanın yardımcısıyım. Kahve fabrikasıyla alakalı danışmak istediğiniz konularda bana ulaşabilirsiniz forum üzerinden de.
Teşekkürler bilgi için. Keşke forumda firma ile ilgili olan üyeler için bir ikon vs olsa. Temsil eden kişiyi tanımak için bizim içinde kolaylik olurdu.

Merhaba,

Açıklama ve özellikler kısmına tıklamaya gerek kalmadan açık şekilde gelse daha uygun olur sanki. Onu bir buton olarak görüp tıklamak aklına gelecek çok az insan olur.

Null'un Worka'sı damak tadına hiç uygun olmayan biri Ana Sora denemeli mi, uzak mı durmalı?

Teşekkürler bilgi için. Keşke forumda firma ile ilgili olan üyeler için bir ikon vs olsa. Temsil eden kişiyi tanımak için bizim içinde kolaylik olurdu.
Ben siteye bireyse olarak uye oldum calismaya baslamadan once. Yani forum uyesiyken profesyonel oldum. Onun disinda forumda boyle bir yapilanma oldugunda tabii ki tum sirketlerin temsilcileri dediginiz gibi olabilir.

Ben siteye bireyse olarak uye oldum calismaya baslamadan once. Yani forum uyesiyken profesyonel oldum. Onun disinda forumda boyle bir yapilanma oldugunda tabii ki tum sirketlerin temsilcileri dediginiz gibi olabilir.
Sizin durum da çok karışıkmış :)

Null'un Worka'sı damak tadına hiç uygun olmayan biri Ana Sora denemeli mi, uzak mı durmalı?
farklı profillerde ikisi de. Worka fermente işlemden geçmiş, Ana Sora naturel işlem. Ana sora bana daha tatlı geldi.

Geri