• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

Instagram'da karşıma çıktı, yerli ve milli S.S.P.'miz hayırlı olsun.

Ben de gördüm bunu. Üst düzey firmalar belli bir amaçla belli sayıda model dizayn eder ve sonra da üzerine koyarlar ama bu beyefendinin hesabında kesiciler hep başka başka. Model içi standardizasyonu, kesici materyal kalitesini bile geçip ona ona çok takıldım ben.

Bence moka pot tıkanmadığı sürece mantık olarak uygulanabilir. Bu yüzden kağıt filtre kullanmak gerekir diye düşünüyorum.
Yol bisikletleri için kullanılan 160 psi'a kadar basabilen ayaklı pompalara da bağlanabilir 🤣

Instagram'da karşıma çıktı, yerli ve milli S.S.P.'miz hayırlı olsun.

Demek ki yapabiliyor. Bizim kullandığımız modellere aşinalığı olsa onları da yapar. Canı isterse geliştirir bile.
Birimiz bu abiye ssp bıçakları götürüp "bundan istiyoruz" dese, bir bıçağa evin rızkını dökmekten kurtuluruz.

Demek ki yapabiliyor. Bizim kullandığımız modellere aşinalığı olsa onları da yapar. Canı isterse geliştirir bile.
Birimiz bu abiye ssp bıçakları götürüp "bundan istiyoruz" dese, bir bıçağa evin rızkını dökmekten kurtuluruz.
Bazen kahve demleme ekipmanlarına olduklarından fazla anlam yüklüyoruz. Öğütücü bıçak elbette yapılabilir, uzay teknolojisi değil sonuçta.

"Sadece 90+ notlu kahve" leri varmış. Notu kim verdiyse artık, bol keseden salla. firma komple cringe ya, bi espresso videosu var beni bitirdi

"Sadece 90+ notlu kahve" leri varmış. Notu kim verdiyse artık, bol keseden salla. firma komple cringe ya, bi espresso videosu var beni bitirdi

Malum kişinin malum videosu sonrası De la Pau ve Nok da reklamlarda,video içeriklerde nitelikli kahve sattığını iddia ediyor.Siteye girip bakıyorum hala Huehuetenango Tarrazu.Oncesinde garezim yok böyle firmalara ama şöyle yalan yanlış içeriğe,reklama denk geldiğim zaman bileniyorum ister istemez. 90+ ama Yirgachefe Grade 2,Djimmah Grade 4,çiftliklerin %90'ı various farms.Neredeyse imkansız denecek bir şekilde forumun %99'unu memnun eden Ultra mı hayır,Sca kavurma yarışmasında 1. ve 2. sırada tamamlayan,unutulmaz seriler kahveler getiren,reçeteler çıkaran niji mi hayır, ne zaman denesek bizleri hep şaşırtan ama asla uzmeyen Nutz veya Department mı hayır,forumun f/p gözdeleri Clean cup ve sezy mi hayır...Sıradan çinko karbon kavurucuları unutun.O geliyor,bütün kavuruculara hükmedecek tek bir kavurucu...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Malum kişinin malum videosu sonrası De la Pau ve Nok da reklamlarda,video içeriklerde nitelikli kahve sattığını iddia ediyor.Siteye girip bakıyorum hala Huehuetenango Tarrazu.Oncesinde garezim yok böyle firmalara ama şöyle yalan yanlış içeriğe,reklama denk geldiğim zaman bileniyorum ister istemez. 90+ ama Yirgachefe Grade 2,Djimmah Grade 4,çiftliklerin %90'ı various farms.

Yılın en iyi kahve firması mı? 🤣 90+ puanlık fıkra.
Zaten bu çark parayı bastırma ve ödülü alma şeklinde bir sistem ile dönüyor. Oraya yapacağı masrafla direct trade falan yapsaydı daha makul olurdu. 🤪

"seyfettin" çok aklında kalmış "seyfettin" aşağı "seyfettin" yukarı.
Hani turistik bir gezide bir tura katılırsın da tur rehberi çok eğlenceli gelir sana, bir süre boyunca hep ondan bahsedersin "çok makara adamdı, bana hiç Türke benzemiyorsun dedi, Türk olduğumu söyleyince kebap, baklava fln dedi" gibisinden, sonra azalarak biter o muhabbet; aynı öyle duruyor Seyfettin muhabbeti de.

Bu forumda kavrum falan tartışıyoruz ama işin nazar boyutunu hiç dikkate almıyoruz, biraz önce evde denedim hem nazar gitti hem de tadım notları daha belirgin olarak ortaya çıktı

"bilgisine çok güvendiğim hacamatcım."

Geri