• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhaba,

Stok kampanyamız bugün saat 00:00 itibariyle bitiyor olacak. Sonlara doğru belli bir miktar daha test kavurması ve Burundi kaldı. Almak isteyenlerin dikkatine sunuyorum.

Herkese merhaba,

Stok kampanyamız bugün saat 00:00 itibariyle bitiyor olacak. Sonlara doğru belli bir miktar daha test kavurması ve Burundi kaldı. Almak isteyenlerin dikkatine sunuyorum.

yorumlar ve fiyatın aynı anda güzel olduğunu görünce dayanamadım test kavrumundan sipariş verdim. heyecanla bekliyoruz :)

Yeni kahveler tanışma indirimiyle çıktı arkadaşlar.

Yüzde 20 indirim kodu: nordikfiyortları

Kod 26 temmuz günü sonlanacaktır.

Kahveler son Nordic Approach ithalatımızdan.

Kahvelerde
Ruanda Gitesi
Kolombiya Villa Betulia
Brezilya Sitio Sao Pedro
Honduras Caballero Amazonas
Peru Cedros
var. 😊

Bir iletişim kopukluğu sebebiyle Ruanda Natürel diye bildirilmişti bize, Natürel diye duyurmuştuk, bizdeki lot yıkanmış. Böylelikle yeni kahvelerde 3 Yıkanmış 2 Natürel oldu. Nano Lot La Palmalar dahil, ilk kez seçkimizde 11 kahve ağırlıyoruz. Reçeteleri iki hafta içerisinde paylaşmış olurum sanırım.

Alacaklara afiyetler diliyorum. 🙏

Son düzenleme:
Özellikle yeni kahveler için salt Nordic Approach kahvelerine yönelik set talebi çokça gelmişti. İndirime dahil beş yeni kahvenin olduğu seti satışa çıkarttık.

Nordic Approach Set

Ayrıca tüm seçki set de yeniden yeni kahvelerin de dahil olmasıyla beraber yayında! Sucafina kahveleri için de ayrı bir set daha hazırlıyoruz. Nordic Approach setleri haricinde diğer setler indirim içerisinde değil, bilgi vermiş olayım.

Keyifli hafta sonları diliyorum herkese.

Özellikle yeni kahveler için salt Nordic Approach kahvelerine yönelik set talebi çokça gelmişti. İndirime dahil beş yeni kahvenin olduğu seti satışa çıkarttık.

Nordic Approach Set

Ayrıca tüm seçki set de yeniden yeni kahvelerin de dahil olmasıyla beraber yayında! Sucafina kahveleri için de ayrı bir set daha hazırlıyoruz. Nordic Approach setleri haricinde diğer setler indirim içerisinde değil, bilgi vermiş olayım.

Keyifli hafta sonları diliyorum herkese.
Set süper olmuş.Elimde şuan biraz stok var. 21 gün önerdiğinizi biliyorum genellikle degass için fakat kahvelerin peak dönemlerini koruduğu zamana kabaca değinebilir misiniz?
Vakum olayına girmedim henüz kafamda hesap yapmaya çalışıyorum o yüzden süre için :)
@orkunustel

Set süper olmuş.Elimde şuan biraz stok var. 21 gün önerdiğinizi biliyorum genellikle degass için fakat kahvelerin peak dönemlerini koruduğu zamana kabaca değinebilir misiniz?
Vakum olayına girmedim henüz kafamda hesap yapmaya çalışıyorum o yüzden süre için :)
@orkunustel
Selamlar, çok teşekkürler! ☕☕

Evet, genel acil tüketim için en az bir hafta filtre için, 2 hafta espresso için öneriyorum. Bu acil tüketimden kastım kahve kalmadıysa eğer. 🙃 Lezzetin iyice açıldığı tarihler kahveden kahveye değişmekle beraber 2-3 hafta arasında gerçekleşiyor. Deneysel, uzun fermente kahvelerde 4. Hafta dahi en dengeli lezzetlerin alındığı tarih olabiliyor. Şu an ilk üretimden ne kadar kaldı ya da kaldı mı emin değilim. Ancak kalan olduysa da 2 haftalık dinlenmiş olarak gelecektir.

Selamlar, az önce sipariş vermeye çalıştım. Kod başarıyla uygulandı yazmasına rağmen toplam tutarda bir değişiklik olmuyor. Nedendir acaba?

Son düzenleme:
Burundi Rama’da ilk 2-3 demlememde istediğimi bulamamıştım, @orkunustel beyin tavsiyeleriyle, hala istediğim bardağı yakalayamasam da, epey yol katettiğimi düşünüyorum bu çekirdek özelinde.92-93 dereceler ve nispeten kalın öğütüm üzerine su oranını yükseltince tatlılık epey ön plana çıktı.

Natural olmasına rağmen içimi oldukça temiz.Aeropress’te de iyi sonuç veriyor. Nordic tadım setini de merakla bekliyorum.

@orkunustel bey merhaba. 26.05 kavrum test kavurmasını yeni açtım. Öğüttüğümde ve demlerken her yeri kavun mu desem kayısı mı desem böyle sarı meyvelerden reçel kaynatıyormuş gibi tatlı mı tatlı bir koku. Demlerken zaten koku Nirvana oldu. 60x4 dökül 2.26 saniye bitiş 92-93 derece su. İlk tadım da garip şekilde sert ama kahve gibi kahve tadı sonrasında bildiğiniz tatlı mayhoş şarabımsı bir tat…acaba bu nedir diye sorsam çok saçmalamış olur muyum?

Geri