• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Kültür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsini izledim, layklarımı da esirgemedim, elinize sağlık.

İçerik yetersizliğinden ölmek üzere olan bir alanda üst düzey bir çalışma olmuş. tim wendelboe üstada sevgilerimi iletirseniz memnun, saygılarımı iletirseniz berhudar olurum.

Merhaba, 09.05.2023 tarihli 1kg Brezilya Pink Star espresso siparisi verdim. Siparis sorunsuz elime ulaştı ancak paketi heyecanla actigimda ilk önce cekirdekleri kokladigimda yanik kokusu almadim. Cekirdegi elimle kirdigimda ise yanik kokusu yogun sekilde geldi. Biraz once de ogutucu ayarlamak adina 3 farkli ayarda öğütüm gerceklestirip, tadim yaptigimda damagimda yine son kalan yanik kokusu oldu. Cekirdeklerin fotoğrafını da bırakıyorum.20230518_161942.jpg

Merhaba, 09.05.2023 tarihli 1kg Brezilya Pink Star espresso siparisi verdim. Siparis sorunsuz elime ulaştı ancak paketi heyecanla actigimda ilk önce cekirdekleri kokladigimda yanik kokusu almadim. Cekirdegi elimle kirdigimda ise yanik kokusu yogun sekilde geldi. Biraz once de ogutucu ayarlamak adina 3 farkli ayarda öğütüm gerceklestirip, tadim yaptigimda damagimda yine son kalan yanik kokusu oldu. Cekirdeklerin fotoğrafını da bırakıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 26775
Selamlar Efe Bey,

Profil kayıtları, kalite kontrol ve referans karşılaştırmaları dahil olmak üzere üretimin kayıtlarını özelden sizinle paylaştım. Size yolladığım görüntülerden de inceleyeceğiniz üzere kalite kontrolü bozucu bir olaya kontrollerimizde rastlamasak da, kooperatif kahveleri hacimli üretimler olup, mikro lot üretimler olmadığı için nadir de olsa partiler arasında bazen lezzeti etkileyici etmenler çıkabiliyor. Bu sebeple ürününüzü incelemek üzere iade kodumuzla beraber iletişim bilgilerimizi size ilettim. Bu süreç içerisinde yaşadığınız olumsuz durumu çözmek için de yarın itibari ile yeni bir üretimden gönderiyor olacağız.

Genel herkes için bir bildiri ve tavsiye vermek isterim naçizane.

Genel geri dönüş ve şikayetler için çözümlerin daha hızlı olması ve aksamaması adına info@kafeinkultur.com üzerinden detaylı ve düzenli iletişim kurabiliriz.

Herkese keyifli bir hafta dilerim.

Selamlar Efe Bey,

Profil kayıtları, kalite kontrol ve referans karşılaştırmaları dahil olmak üzere üretimin kayıtlarını özelden sizinle paylaştım. Size yolladığım görüntülerden de inceleyeceğiniz üzere kalite kontrolü bozucu bir olaya kontrollerimizde rastlamasak da, kooperatif kahveleri hacimli üretimler olup, mikro lot üretimler olmadığı için nadir de olsa partiler arasında bazen lezzeti etkileyici etmenler çıkabiliyor. Bu sebeple ürününüzü incelemek üzere iade kodumuzla beraber iletişim bilgilerimizi size ilettim. Bu süreç içerisinde yaşadığınız olumsuz durumu çözmek için de yarın itibari ile yeni bir üretimden gönderiyor olacağız.

Genel herkes için bir bildiri ve tavsiye vermek isterim naçizane.

Genel geri dönüş ve şikayetler için çözümlerin daha hızlı olması ve aksamaması adına info@kafeinkultur.com üzerinden detaylı ve düzenli iletişim kurabiliriz.

Herkese keyifli bir hafta dilerim.
Oncelikle buradan yazma konusunda epey kararsiz kaldim fakat daha once urun alimi ile ilgili soru sormak istedigim Gelbura ve Kafein Kultur olarak iki ayri alan olunca orada bir aksaklik olmuştu tekrar denemekte istemedim. Akliniza baska birsey gelmesin lutfen zira ben hala La Tanairi hayraniyim.🙃
Mail adresi paylasmaniz cok guzel oldu.

Pink Star'ı daha once filtre olarak denedigimde govde cok on plandaydi bu yuzden espressoya cok yakisacagini dusunerek siparis verdim ki 3 farkli ogutumde dogru kalibreyi buldum ve muazzam bir yumusak icim elde ettim ancak dedigim gibi yanik konusu bir hayli baskin.

Olumlu donusunuz icin tesekkur ediyorum. Espresso olarak kahve tuketimim 2 aydir var bu yuzden siz gonderim yapmadan ben bunu gonderdigim paket uzerinden sizin tadim yapmaniz mumkunse tadimdan sonra bir sorun gormezseniz gonderdigim paketi geri gondermenizi rica edecegim. Cunku yaklaşık 100gr kadar kahve harcamis olmaliyim :)

Son düzenleme:
Oncelikle buradan yazma konusunda epey kararsiz kaldim fakat daha once urun alimi ile ilgili soru sormak istedigim Gelbura ve Kafein Kultur olarak iki ayri alan olunca orada bir aksaklik olmuştu tekrar denemekte istemedim. Akliniza baska birsey gelmesin lutfen zira ben hala La Tanairi fenomeni birisiyim.🙃
Mail adresi paylasmaniz cok guzel oldu.

Pink Star'ı daha once filtre olarak denedigimde govde cok on plandaydi bu yuzden espressoya cok yakisacagini dusunerek siparis verdim ki 3 farkli ogutumde dogru kalibreyi buldum ve muazzam bir yumusak icim elde ettim ancak dedigim gibi yanik konusu bir hayli baskin.

Olumlu donusunuz icin tesekkur ediyorum. Espresso olarak kahve tuketimim 2 aydir var bu yuzden siz gonderim yapmadan ben bunu gonderdigim paket uzerinden sizin tadim yapmaniz mumkunse tadimdan sonra bir sorun gormezseniz gonderdigim paketi geri gondermenizi rica edecegim. Cunku yaklaşık 100gr kadar kahve harcamis olmaliyim :)
Elimden geldiğince olabildiğince hızlı ve verimli şekilde müşterilerimize yardımcı olurum, oluyorum her zaman. ✌️ Yanlış anlaşılacak bir durum, başka şeyleri düşünmeme sebep olacak birşey yok kesinlikle. Özelden adresinizi yazarsanız yarın yeni üretimden yolluyor olacağız her halükarda çünkü kahvesiz kalın istemem. 😇 Kalibrasyon özelinde bilgi de ürün ulaştığında tekrar buradan, diğer alan müşterilerimizin faydalanması namına da paylaşmış olacağım haftaya. Şu an şehir dışındayım çünkü. 🙂

Herkese selamlar arkadaşlar.

Bir kaç bildirim var sizlere.

Yeni kahvelerden ikisi bir kaç güne çıkacak. Etiketlerin hazırlığını bekliyoruz. O süreçte stok miktarıyla sınırlı Test Kavurmasını satışa açtık.
Test kavurmasını daha önce denememiş arkadaşlar için, hem kahve ziyanının önüne geçmek hem de ofisinde, evinde toplu demleme (Filtre Kahve) yapanlara içebilecekleri içilebilir temiz bir kahve sunmak amacıyla açtığımız bir ürün. Günün sonunda bu segmentteki satışlar içerisinde yine içilebilir olan ancak ana profilimiz olmaya hak kazanamayan profilleri içermekte bu ürün.

Hızlıca tüketilmesi, şu belirsiz ve dövizin yine yükseldi yükseleceği dönemlerde de bir moral olması için bir de indirim tanımladık. Stokları bitene kadar %30 indirimli alabilirsiniz test kavurmasını.

%30 indirimli kupon kodu: test1-2

Bir de geçen hafta duyurduğumuz kısa süreli La Palma & El Tucan indirimimiz mevcut. Son iki gündeyiz. Onda da %15 indirim tanımlamıştık.

%15 indirimli Kupon kodu: zipacon

Herkese keyifli bir hafta diliyorum.

Bir kaç bildirim var sizlere.

Yeni kahvelerden ikisi bir kaç güne çıkacak. Etiketlerin hazırlığını bekliyoruz. O süreçte stok miktarıyla sınırlı Test Kavurmasını satışa açtık.
Test kavurmasını daha önce denememiş arkadaşlar için, hem kahve ziyanının önüne geçmek hem de ofisinde, evinde toplu demleme (Filtre Kahve) yapanlara içebilecekleri içilebilir temiz bir kahve sunmak amacıyla açtığımız bir ürün. Günün sonunda bu segmentteki satışlar içerisinde yine içilebilir olan ancak ana profilimiz olmaya hak kazanamayan profilleri içermekte bu ürün.

Hızlıca tüketilmesi, şu belirsiz ve dövizin yine yükseldi yükseleceği dönemlerde de bir moral olması için bir de indirim tanımladık. Stokları bitene kadar %30 indirimli alabilirsiniz test kavurmasını.

%30 indirimli kupon kodu: test1-2

Bir de geçen hafta duyurduğumuz kısa süreli La Palma & El Tucan indirimimiz mevcut. Son iki gündeyiz. Onda da %15 indirim tanımlamıştık.

%15 indirimli Kupon kodu: zipacon

Herkese keyifli bir hafta diliyorum.
Selamlar Orkun Hocam, test kavrumundan bir adet sipariş verdim. Acaba gönderilecek olan çekirdek hakkında bazı bilgiler veriliyor mu? ( Menşei, işlem metodu, kavrum biçimi vs.)

Selamlar Orkun Hocam, test kavrumundan bir adet sipariş verdim. Acaba gönderilecek olan çekirdek hakkında bazı bilgiler veriliyor mu? ( Menşei, işlem metodu, kavrum biçimi vs.)
Selamlar Burak Bey, Meksika ve Burundi'nin test kavurmaları var bu paketlerde. Meksika yıkanmış, Burundi Natürel. Ancak gelecek paket hangisi olur onu ayrıştırmıyoruz. İsimlemiyoruz paketleri. İkisinden birisi gelir bu sebeple. Afiyetler diliyorum.

Bir hatırlatma:

Gece 00:00'da La Palma y El Tucan indirimi bitiyor arkadaşlar. Seçim sonrası çıkacak ekonomik politikalar öncesindeki son düzlükteyiz. :D
Faiz politikaları bilimle özdeşleşecek, döviz düşecek, alım gücü yükselecek ve kahve fiyatları da düşme eğiliminde olacak diyorsunuz ve benden şimdi almayın, seçim sonrasını bekleyin diyorsunuz yani Orkun Bey.

Esnaf gibi esnaf. İşte bu yüzden Kafein Kültür!

Test kavrumu geldi ve denedim. Hafif hasta olduğum için burnum tıkalı ancak bu halde bile kahve çok güzeldi. Sanırım Burundi paketi geldi, bardak oldukça tatlıydı. Teşekkürler böyle bir şey yaptığınız için :)

Test kavrumu geldi ve denedim. Hafif hasta olduğum için burnum tıkalı ancak bu halde bile kahve çok güzeldi. Sanırım Burundi paketi geldi, bardak oldukça tatlıydı. Teşekkürler böyle bir şey yaptığınız için :)
Ana profilleri daha da keyifli bu kahvelerin. ✌️Geçmiş olsun. 🙏
burundi eğer tahmin ettiğim çekirdekse gerçekten özel bir hikayesi var 💪😇 listeye şimdiden ekledim :D
Sanırım tahmin ettiğiniz çekirdek olabilir. Ciddi bir kadın siyasi hareketinin ürünü. ✊✊

Siteyle ilgili mini bir eleştirim ve üstüne bir önerim var. Gelbura ile Kafein Kültür aynı çatı altında ama örnek olarak Gelbura üzerinde satılan Kalita filtreleri ya da bazı basit ekipmanlar Kafein Kültür üzerinden satılmıyor. Kafein Kültür kahveleri de Gelbura üzerinden satılmıyor. 2 ayrı kargo ve kargo ödemesi de müşteri açısından pek verimli olmuyor. En azından sarf malzemelerinin ve bazı basit ekipmanların satışını Kafein Kültür üzerinden de yaparsanız kahvelerinizi severek tüketen biri olarak memnun olurum. Eyyorlamam bu kadar.

Siteyle ilgili mini bir eleştirim ve üstüne bir önerim var. Gelbura ile Kafein Kültür aynı çatı altında ama örnek olarak Gelbura üzerinde satılan Kalita filtreleri ya da bazı basit ekipmanlar Kafein Kültür üzerinden satılmıyor. Kafein Kültür kahveleri de Gelbura üzerinden satılmıyor. 2 ayrı kargo ve kargo ödemesi de müşteri açısından pek verimli olmuyor. En azından sarf malzemelerinin ve bazı basit ekipmanların satışını Kafein Kültür üzerinden de yaparsanız kahvelerinizi severek tüketen biri olarak memnun olurum. Eyyorlamam bu kadar.
Kafein Kültür ürünleri son zamanlarda yaşadığımız stok sıkıntısı sebebiyle kaldırılmış sanırım. Yeni ürünler çıktığı gibi oraya da kahveleri açıyor olacağız. Filtreleri de bahsettiğiniz gibi bizim sitemizde açabiliriz. Geri bildirim için çok teşekkür ediyorum. 🙏🙏😇

Sonunda etiketlerimiz geldi ve test kavrumunda denenen kahvelerimiz Burundi Rama ve Meksika Mixteca satışa açıldı!

Meksika Mixteca, bir önceki Meksika kahvemiz Estanzuela'nın yerine geçti. Benzer lezzet profili, benzer fiyat performans kalitesi. ☕

Burundi kahvemiz ise lezzetiyle olduğu kadar hikayesiyle de mutlu eden bir kahve, seçkimizdeki ilk Burundi kahvesi ayrıca. Rama Kadın Birliğinin yaptığı Burundi'deki ataerkil düzene karşı verdikleri güçlü kadın mücadelesinin ürünü. ✊

Detaylı hikayeleri incelemek için:

Ve bu kahveleri beklediğimiz Sucafina 22-23 hasat kahvelerinin tanıtımı indirimi planlamıştık genele. Bu kahvelerin gelişiyle başlıyor indirim!

Sucafina kahvelerinde %25 indirim tanımlıyoruz 2 hafta süre boyunca.

İndirim kodu: sucafina2223

Alacak herkese keyifli demlemeler, afiyetler diliyorum.

Not: İlk gelecek ürünler 9 Mayıs üretimidir.

Sonunda etiketlerimiz geldi ve test kavrumunda denenen kahvelerimiz Burundi Rama ve Meksika Mixteca satışa açıldı!

Meksika Mixteca, bir önceki Meksika kahvemiz Estanzuela'nın yerine geçti. Benzer lezzet profili, benzer fiyat performans kalitesi. ☕

Burundi kahvemiz ise lezzetiyle olduğu kadar hikayesiyle de mutlu eden bir kahve, seçkimizdeki ilk Burundi kahvesi ayrıca. Rama Kadın Birliğinin yaptığı Burundi'deki ataerkil düzene karşı verdikleri güçlü kadın mücadelesinin ürünü. ✊

Detaylı hikayeleri incelemek için:

Ve bu kahveleri beklediğimiz Sucafina 22-23 hasat kahvelerinin tanıtımı indirimi planlamıştık genele. Bu kahvelerin gelişiyle başlıyor indirim!

Sucafina kahvelerinde %25 indirim tanımlıyoruz 2 hafta süre boyunca.

İndirim kodu: sucafina2223

Alacak herkese keyifli demlemeler, afiyetler diliyorum.

Not: İlk gelecek ürünler 9 Mayıs üretimidir.
Nitelikli kahveye ilgimi başlatan 2 çekirdekten birinin Burundi orjinli olmasından, ayrı bir sempatim var. Uzun zamandır Burundi alma fırsatım olmamıştı, yerli kavurucularda pek de denk gelmemiştim. Hem orjin hem de sevdiğim kavurucudan olunca denememek olmaz 👍🏻

Geri