• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İzmir Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pekben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cofferem' den bir kaç gündür mail ve telefonlarıma cevap alamıyorum bir sorun mu var acaba?

Bugün izmir’de baristocrat alsancak şubesine gittim. El salvador’u çok güzeldi tavsiye ederim 🙂

Selamlar Ödemişte nitelikli kahve satan ya da kavuran bir yer var mı?
Maalesef yok, kahve kafi filan var ama nitelikli değiller normal standart kahvelerden bi tık iyi kahveleri. Ben belli başlı zamanlarda kahve alıyorum Ödemişte iseniz tanışırız kahve arkadaşlığı yapıp beraber kahveler alabiliriz

Maalesef yok, kahve kafi filan var ama nitelikli değiller normal standart kahvelerden bi tık iyi kahveleri. Ben belli başlı zamanlarda kahve alıyorum Ödemişte iseniz tanışırız kahve arkadaşlığı yapıp beraber kahveler alabiliriz
Ödemişte yaşamıyorum ancak zaman zaman geliyorum. Geldiğim zaman hiç düzgün kahve içemiyorum o yüzden sormuştum. Geldiğimde buradan yazarım size.

En yakın tirede var sanırım. Overdose kaliteli. Tavsiye ederim

Uzun zaman olmuş konuyu hortlatayım dedim,havalar güzelken bir etkinlik planlayalım.Ne dersiniz?

Cok güzel olur derim.

Geri