• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İzmir Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pekben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzmirde önerebileceğiniz kavurucu var mıdır,coffenutz sevdiğim nitelikte ,cofferem değil :)
güzel soru, cevapları merakla bekliyorum. bostanlı'da selluka var. coffeemamma'nın yeni birkaç çekirdeğini beğenenleri duydum. ben epeydir içmiyorum onlardan. bir bakabilirsiniz... roast and found'un sahibi eski türkiye kavurma şampiyonlarından. onların yeri de bostanlı'da. onlardan da uzun süredir alışveriş yapmadım :) direkt öneremedim ama en azından fikir verdiğimi düşünüyorum :)

güzel soru, cevapları merakla bekliyorum. bostanlı'da selluka var. coffeemamma'nın yeni birkaç çekirdeğini beğenenleri duydum. ben epeydir içmiyorum onlardan. bir bakabilirsiniz... roast and found'un sahibi eski türkiye kavurma şampiyonlarından. onların yeri de bostanlı'da. onlardan da uzun süredir alışveriş yapmadım :) direkt öneremedim ama en azından fikir verdiğimi düşünüyorum :)
selluka yı ilk fırsatta denicem,teşekkürler :) roastandfound un damosunu denedim ve bayıldım ama hala çekirdek satışları yok malesef :( cofeemama nın yirgacheffe ini beğenerek tükettim .

İzmirde önerebileceğiniz kavurucu var mıdır,coffenutz sevdiğim nitelikte ,cofferem değil :)
Lot var bir de benim bildiğim Bostanlı’da bir çok kafe de kahvesini oradan alıyor diye biliyorum :)

listeye ekledim orayı da :) geçen sene ankaradan geldim ankarada daha kolaydı nitelikli çekirdeğe ulaşım,kahveci çok ama nitelikli kahve az .. öneriler için teşekkürler çok denicem hepsini
Ankara piyasası kesinlikle daha hareketli 😊 Ben de İzmir'den Ankara'ya gidiyorum yakında, işim daha kolay. Birkaç öneride bulunayım:

● Bostanlı'da Optimist var. Farklı kavurucular deniyor. Oradan Kimma'nın çekirdeklerini almıştım güzeldi.
● Baristocrat her gittiğimde mutlu ayrıldığım bir kahveci.
● Alsancak'ta Two Cups ve Poka var, keyifli olabilir.
● Yine Alsancak'ta Black Ivory var. Mekanın sahibi kendi kavuruyor. Tanıştım, kahveleri de kendileri de tatlı.
● Urla'da Ru var. Sahibi Sezer kahvelerini Ankara'da bir yere özel kavurtuyor. Çekirdekleri güzel.
● Hilton otelin orada Drum House Coffee var. Çekirdekleri Buegros'tan. Rock/Metal konseptli orijinal bir mekan.

Beylikdüzü diye bir semtte oturuyorum İstanbul da. Burada herkese uzak geliyor burası. Herkese böyle gelince kahve arkadaşlıklarımı İzmirden yapmaya karar verdim. 34.5 Beylikdüzünden Merhaba😊 Bende sizinle oynayabilir miyim?
Bence olur, Balçova'ya yolunuz düşerse bekleriz :D
Çorlu'yu da deneyebilirsiniz belki, İstanbul'un çoğu köşesinden daha yakın olabilir size.

Bence olur, Balçova'ya yolunuz düşerse bekleriz :D
Çorlu'yu da deneyebilirsiniz belki, İstanbul'un çoğu köşesinden daha yakın olabilir size.
Umarım bir gün yolum tekrar oralara düşer. Şimdilik hayatımın en büyük heyecanı kek tarifleri deneyip kahve içmek. Yine her yere uzak diye semtten dışarı çıkmamak. 😊

Cesme ve civarinda (Ilica/Alacati) kahve icmeyi sevdiginiz, kahvesini begendiginiz mekan onerileri alabilir miyim? Gerci mevsim geregi cogu yer kapanmis olabilir.

Gaziemir’den selamlar. Güzel ve sağlam bir ekip,tanıdık yüzler. Yurt dışından kahve getirmek isteyen arkadaşlar varsa ortak olmak isterim. Ortak coffeevine aboneliği gibi.

Değerli arkadaşlar,

Bu Cumartesi Günü saat 14:00'da bir tadım etkinliğimiz var buna katılmak isteyenleri elbette beklerim.

Bu seans dışında sadece kulübe özel bir buluşma isterseniz de saat 16:00 gibi gelin hem buluşmuş hem sonrakileri nasıl yaparız konuşuruz.

Merhaba arkadaşlar birazdan etkinliğimiz başlayacak İzmir'li kahveseverleri Nitro'suyla, Ninety Plus: Juliette Soğuk Demlemesi ile ;) bekliyoruz.

Geri