HasanSutcu
Üye
- İsim
- Hasan
Overdose var ama Tire'deler sanırım.İzmirde önerebileceğiniz kavurucu var mıdır,coffenutz sevdiğim nitelikte ,cofferem değil![]()
Overdose var ama Tire'deler sanırım.İzmirde önerebileceğiniz kavurucu var mıdır,coffenutz sevdiğim nitelikte ,cofferem değil![]()
güzel soru, cevapları merakla bekliyorum. bostanlı'da selluka var. coffeemamma'nın yeni birkaç çekirdeğini beğenenleri duydum. ben epeydir içmiyorum onlardan. bir bakabilirsiniz... roast and found'un sahibi eski türkiye kavurma şampiyonlarından. onların yeri de bostanlı'da. onlardan da uzun süredir alışveriş yapmadımİzmirde önerebileceğiniz kavurucu var mıdır,coffenutz sevdiğim nitelikte ,cofferem değil![]()
selluka yı ilk fırsatta denicem,teşekkürlergüzel soru, cevapları merakla bekliyorum. bostanlı'da selluka var. coffeemamma'nın yeni birkaç çekirdeğini beğenenleri duydum. ben epeydir içmiyorum onlardan. bir bakabilirsiniz... roast and found'un sahibi eski türkiye kavurma şampiyonlarından. onların yeri de bostanlı'da. onlardan da uzun süredir alışveriş yapmadımdirekt öneremedim ama en azından fikir verdiğimi düşünüyorum
![]()
Lot var bir de benim bildiğim Bostanlı’da bir çok kafe de kahvesini oradan alıyor diye biliyorumİzmirde önerebileceğiniz kavurucu var mıdır,coffenutz sevdiğim nitelikte ,cofferem değil![]()
listeye ekledim orayı daLot var bir de benim bildiğim Bostanlı’da bir çok kafe de kahvesini oradan alıyor diye biliyorum![]()
Ankara piyasası kesinlikle daha hareketlilisteye ekledim orayı dageçen sene ankaradan geldim ankarada daha kolaydı nitelikli çekirdeğe ulaşım,kahveci çok ama nitelikli kahve az .. öneriler için teşekkürler çok denicem hepsini
Evet Overdose artık Tire'deOverdose var ama Tire'deler sanırım.
Bence olur, Balçova'ya yolunuz düşerse beklerizBeylikdüzü diye bir semtte oturuyorum İstanbul da. Burada herkese uzak geliyor burası. Herkese böyle gelince kahve arkadaşlıklarımı İzmirden yapmaya karar verdim. 34.5 Beylikdüzünden MerhabaBende sizinle oynayabilir miyim?
Umarım bir gün yolum tekrar oralara düşer. Şimdilik hayatımın en büyük heyecanı kek tarifleri deneyip kahve içmek. Yine her yere uzak diye semtten dışarı çıkmamak.Bence olur, Balçova'ya yolunuz düşerse bekleriz
Çorlu'yu da deneyebilirsiniz belki, İstanbul'un çoğu köşesinden daha yakın olabilir size.
Coffeenutz toplu alımında Karataşta buluşmuştuk 2 sefer, tadım etkinliği de yapmıştık. Tekrar kapısını çalsak @Ömer Aydın abi bizi kırmaz diye düşünüyorumYakın zamanda bir etkinlik yada buluşma olur mu
nerede olacak acabaDeğerli arkadaşlar,
Bu Cumartesi Günü saat 14:00'da bir tadım etkinliğimiz var buna katılmak isteyenleri elbette beklerim.
Bu seans dışında sadece kulübe özel bir buluşma isterseniz de saat 16:00 gibi gelin hem buluşmuş hem sonrakileri nasıl yaparız konuşuruz.
Merhaba ☺İzmir'li arkadaşlara selam.Ben Ali Rıza Düzgün Karşıyaka'da yaşıyorum.Umarım burada tanışıp,kaynaşıp,toplanıp il içinde etkinlikler yapabiliriz.![]()