Divemaster
Üye
- İsim
- Selim
Bende Üçyoldayım, Altınordu spor tesislerinin orada. Selamlar..Buca-Üçyol dan selam herkese
Bende Üçyoldayım, Altınordu spor tesislerinin orada. Selamlar..Buca-Üçyol dan selam herkese
Merhaba, ben de Bayraklı'dayımBayraklı'dan selamlar. Her türlü önerilerinize açığım.
Selamlar hoşgeldiniz yakınız bizde Tire'den.Ödemiş’ten selamlar
Tanıştığımıza memnun oldum. Bir gün denk gelelim, YouTube’dan kahve sakal’ın dükkanı var galiba organize sanayii de Overdosecoffee. Kendisine yazdım ziyarete gidip kahve alacağımSelamlar hoşgeldiniz yakınız bizde Tire'den.
Bugün tanıştık sözleşmeden habersiz denk geldi bu mesajı sonradan gördüm,tanıstığımıza memnun oldum.umarım en kısa zamanda yine görüşebiliriz.Tanıştığımıza memnun oldum. Bir gün denk gelelim, YouTube’dan kahve sakal’ın dükkanı var galiba organize sanayii de Overdosecoffee. Kendisine yazdım ziyarete gidip kahve alacağım![]()
Kafein Kültür çekirdeklerini denemek isterseniz La Loba.Arkadaşlar herkese selam. 2 günlüğüne İzmirde olacağım. Nitelikli kahve için önereceğiniz yerler olur mu acaba? (Lot ve Coffeerem listemde)
Çok teşekkür ederim önerileriniz için
Benim de onerim Leaf. En favori mekanim.Kafein Kültür çekirdeklerini denemek isterseniz La Loba.
Karşıyakada Leaf Coffee Shop var değişik kavurucuların çekirdekleri mevcut.Hatta şuan The Barn çekirdekleri var diye biliyorum.
Baristocrat da denenebilir, özellikle Gaziemir şubesi direk kavurmahaneleri ve çok sakin oluyor.
Bende tam Fünfü önerecektim ki önerilmişKarşıyaka da Fünf Coffee’ye gidebilirsiniz, Null çekirdeklerini deneyebilirsiniz.
memnun kaldiniz mi?Lot, Coffeerem ve Leaf yapabildim. Diğerleri de bir daha ki sefere inşallah![]()
Hocam açıkcası kahve tadımında çok kalifiye biri olmadığım için ortalama üstü yapılan her kahveyi beğeniyorum. Dolayısıyla değerlendirmelerim biraz daha müşteri memnuniyeti eksenli oluyor.memnun kaldiniz mi?
@enkoppkaffeHocam açıkcası kahve tadımında çok kalifiye biri olmadığım için ortalama üstü yapılan her kahveyi beğeniyorum. Dolayısıyla değerlendirmelerim biraz daha müşteri memnuniyeti eksenli oluyor.
Üçünde de çok ilgili ve yaptıkları işte iyi oldukları her hallerinden belli olan barista/kavurucular ile karşılaştık. Özellikle coffeerem'de ismini öğrenemediğim ama hal ve hareketlerinden mekan sahibi gibi duranbir beyefendi ile damak tadımıza uygun espresso çekirdeği bulmak adına bir kaç farklı demleme ve bu demlemeler ile alakalı sohbet etme şansı bulduk. Mekan da çok güzel ve insanın içeride uzun zaman geçirmek isteyeceği türden cozy bir tasarıma sahipti.
Leaf'te de daha önce bizzat @ultracoffee Emre Bey'in elinden içtiğim Hamasho ve The Barn'a ait adını hatırlamadığım bir çekirdekten v60 içtik. İkisi de tatmin ediciydi.
Lot coffee'de ise seçimi kendilerine bıraktığımız için v60 ile ne içtiğimi hatırlamıyorum, ama güzeldi. Yalnız Lot 01 espresso çok iyiydi. Bir de bayram vs derken siparişler nedeni ile yoğunlarmış, bu da ek bir bilgi
.
Sonuç olarak kahve olarak hepsi güzel, mekan olarak coffeerem>lot>leaf olarak sıralayabilirim kendimce. Bu sıralamayı okurken sakinlik ve ferahlık seven biri olduğumu bilmekte fayda var