Buradan her gelen bildirimde içim acıyordu. Bu bi nebze mutlu ettiçatlayan server saksı olarak aramıza döndü
Ekli dosyayı görüntüle 22287
Sanki küçük bir mumluk olur gibiCMD big joe topuz. İç tarafında sorun var, kilitlenmiyordu. Kutusuna kaldırıp unutmuşum. Cmd'yi satarken fark ettim. Mangalda yaksak mı
Ekli dosyayı görüntüle 22711
Bütün parçaları tamsa bana gönderin tamir ederimSevgili dostlar,
Bu başlık altında kırdığımız, bozduğumuz, kendini imha etmiş, "özlemlerinle yıllarca yanarak" durdum dediğimiz, ama sonra ansızın bir dikkatsizlikle "kaçıp gitti ellerimden birer birer sevgililer"e dönüşen, hurdaya çıkarttığımız ekipmanlarımızı paylaşalım mı?
E o zaman ilk hurda benden gelsin. Huzurlarınızda yalnızca dört demleme yapabildiğim ve henüz keşif aşamasındayken avuçlarımdan kayıp giden minnoş LilyDrip'im..
Ekli dosyayı görüntüle 2022
Benzer durum benim normal topuz için de geçerli. Anahtarlık yapma fikrim var.CMD big joe topuz. İç tarafında sorun var, kilitlenmiyordu. Kutusuna kaldırıp unutmuşum. Cmd'yi satarken fark ettim. Mangalda yaksak mı
Ekli dosyayı görüntüle 22711
Uygun boyutta, küçük bir rulman ile halledilemez mi?Benzer durum benim normal topuz için de geçerli. Anahtarlık yapma fikrim var.
Hocam iç aksamına ulaşılabilir mi hiç bilmiyorum. Zaten cmd'yi elimden çıkarttım sadece bu topuz kaldıUygun boyutta, küçük bir rulman ile halledilemez mi?
Ağzına topaç ucu taksak döner mi acaba ipleHocam iç aksamına ulaşılabilir mi hiç bilmiyorum. Zaten cmd'yi elimden çıkarttım sadece bu topuz kaldı![]()
Döner bence ya, şekilli şekilli olur hahahAğzına topaç ucu taksak döner mi acaba iple
Hurda değil de çöp. CMD ile uyumlu cam kavanoz vardı. Link atabilir misiniz?
![]()
Borox Amber Cam Şişe 100ml - Krem Kavanoz 100cc Kapaklı Şişe
Borox Amber Cam Şişe 100ml - Krem Kavanoz 100cc Kapaklı Şişe - Plazma Şişe - Ecza Şişe - Numune Şişe - Cam Şişe - Boş Şişe Hava/Isı Geçirmez Kapak - Işığa Duyarlı Numunelerin Taşınmasında ideal - Sıfır Ürün - 1 Adet/Paket - Kahverengi Şişe - Amber Şişe Borox G286 Glass Amber Bottle with White...www.blabmarket.com
Şeffafı yok mu? Her yerde amber görüyorum sadece![]()
Baristatus amberi mi patladı![]()