• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hurdalık

Sevgili dostlar,

Bu başlık altında kırdığımız, bozduğumuz, kendini imha etmiş, "özlemlerinle yıllarca yanarak" durdum dediğimiz, ama sonra ansızın bir dikkatsizlikle "kaçıp gitti ellerimden birer birer sevgililer"e dönüşen, hurdaya çıkarttığımız ekipmanlarımızı paylaşalım mı? 😄

E o zaman ilk hurda benden gelsin. Huzurlarınızda yalnızca dört demleme yapabildiğim ve henüz keşif aşamasındayken avuçlarımdan kayıp giden minnoş LilyDrip'im..

Ekli dosyayı görüntüle 2022
Bütün parçaları tamsa bana gönderin tamir ederim

Kırılan çift cam Zwilling bardaklarımı çekemeyecek kadar sinir ve stres içerisindeydim. Ne zaman yeni bir şey alsam bebek gibi yıkamaya çalışıyorum.

Tüm ekipmanlar için çok üzüldüm. o7

Çok göz vardı üstünde zaten, nazarlara geliyprdu hep.
eşini kaybetmiştik de buna gözüm gibi bakıyordum. Ama amansız son işte.

1EFA1FBE-AE69-4698-9889-44EFE4014F1F.jpeg

Hurda değil de çöp. CMD ile uyumlu cam kavanoz vardı. Link atabilir misiniz?

Şeffafı yok mu? Her yerde amber görüyorum sadece :(

Şeffafı yok mu? Her yerde amber görüyorum sadece :(

Geri