• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hurdalık

İsim
Murat Attila
Sevgili dostlar,

Bu başlık altında kırdığımız, bozduğumuz, kendini imha etmiş, "özlemlerinle yıllarca yanarak" durdum dediğimiz, ama sonra ansızın bir dikkatsizlikle "kaçıp gitti ellerimden birer birer sevgililer"e dönüşen, hurdaya çıkarttığımız ekipmanlarımızı paylaşalım mı? 😄

E o zaman ilk hurda benden gelsin. Huzurlarınızda yalnızca dört demleme yapabildiğim ve henüz keşif aşamasındayken avuçlarımdan kayıp giden minnoş LilyDrip'im..

1589232013310.jpeg

Sevgili dostlar,

Bu başlık altında kırdığımız, bozduğumuz, kendini imha etmiş, "özlemlerinle yıllarca yanarak" durdum dediğiniz, ama sonra ansızın bir dikkatsizlikle "kaçıp gitti ellerimden birer birer sevgililer"e dönüşen, hurdaya çıkarttığımız ekipmanlarımızı paylaşalım mı? 😄

E o zaman ilk hurda benden gelsin. Huzurlarınızda yalnızca dört demleme yapabildiğim ve henüz keşif aşamasındayken avuçlarımdan kayıp giden minnoş LilyDrip'im..

Ekli dosyayı görüntüle 2022

nazar çıkmış :) şaka bir tarafa gerçekten kötü olmuş

Sevgili dostlar,

Bu başlık altında kırdığımız, bozduğumuz, kendini imha etmiş, "özlemlerinle yıllarca yanarak" durdum dediğiniz, ama sonra ansızın bir dikkatsizlikle "kaçıp gitti ellerimden birer birer sevgililer"e dönüşen, hurdaya çıkarttığımız ekipmanlarımızı paylaşalım mı? 😄

gecen gun ben de kirdim, 2 parcaya bolundugu icin hala kullanabiliyorum. yine de nasil yapabilir diye dusunuyorken, normal yapistirici ile yapistirdiktan sonra uzerine firin posetinin kosesini lilydripin ucuna gelecek sekilde kaplamak geldi aklima. henuz denemedim, kullanilamaz hale geldiginde deneyecegim.

Son düzenleme:
Ben de fotoğrafı yok ama ilk göz ağrım Porlex degirmenin porselen out burrunu kırdım ben de.
Temin edip kullansın diye bir arkadaşıma hediye ettim.

Ben de delter press demleme çemberinin elimden kayıp yere düştüğünde kırılanın o değil kalbim olduğu anı buraya not düşeyim.
F5996C16-8C96-401A-8E94-5DF6580213D0.jpeg

Sevgili dostlar,

Bu başlık altında kırdığımız, bozduğumuz, kendini imha etmiş, "özlemlerinle yıllarca yanarak" durdum dediğimiz, ama sonra ansızın bir dikkatsizlikle "kaçıp gitti ellerimden birer birer sevgililer"e dönüşen, hurdaya çıkarttığımız ekipmanlarımızı paylaşalım mı? 😄

benim 2 parçaya ayrıldı hala kullanabiliyorum ama aynı tadı vermiyor şimdi seninkini gördüm, bir sigara yaktım desem yeridir :(

Başta bunu kabullenmek istememiştim. Favori ekipmanım Origami Dripper parçalara ayrılmış, tüm parçaları ise işlevini kaybetmiş, öylece yerde süzülmekteydi. Daha kötüsü Clean Cup stoklarında da kalmamıştı, aliexpresste dahi muadilleri vardı ancak nedense aynısı gibi değildi. Ancak umudumu kaybetmemeye karar verdim. Batu Beyle görüştüm. Kısa süre içinde tekrar geleceğini, ancak ne yazık ki kur artışı ve değişen gümrük tarifesinin etkisininde olacağını söyledi. O gün geldiğinde ve stoklarda yerini aldığında ise tekrar yeni bir Origami sahibi olacağıma inanıyorum . Bu yaşananları ise geçmişte bırakacağım

Ekli dosyalar

• DADF0A97-B87E-44D2-89BE-DC06FFA1AF12.jpeg
    DADF0A97-B87E-44D2-89BE-DC06FFA1AF12.jpeg
    116.7 KB · Görüntüleme: 455
Son düzenleme:
Malzeme aeroprese göre kalitesiz olunca..
Aeropresi kırılana denk gelmedim, gerçi delter kıran benim dışımda kimse var mı onu da bilmiyorum. Mukavamet yönüyle aero daha başarılı gibi gözüküyor,ama teknik detay bilmiyorum.

Aeropresi kırılana denk gelmedim, gerçi delter kıran benim dışımda kimse var mı onu da bilmiyorum. Mukavamet yönüyle aero daha başarılı gibi gözüküyor,ama teknik detay bilmiyorum.
İkisinde kullanılan plastiğin muhtemelen sertliği farklı. Bunu elinize aldığınızda hissediyorsunuz. Kişisel fikrim delter kaliteli ama kırılgan bir malzemden yapılmış.

benim aeropresste sıcak su koyduğumda üzerindeki rakamların boyası erimişti

Sevgili dostlar,

Lilydrip'im henüz daha 3. günündeyken aynı şeyi yaşadım maalesef :D, Bu yüzden plastik ya da metal her zaman tercihim olacak sanırım.

Benim Aeropress'im Kampta Şelalelinin üstünde 3 Metreden felan kayalıklara düştü arkadaşıma atarken birşey olmadı Aeropress çok dayanıklı ama boya konusunda sıkıntısı var benimkinin yazılarınında boyası GG :D :D @NoDRaC @cmshn Yanlız değilmişim.

Bu arada benim de V60 server’ımı satın aldığım hafta eşim mutfaktaki tezgah üstü dolaptan direkt fayansa düşürmüştü. Camına birsey olmadı ama sapı kırıldı, ufak bir modifikasyonla kullanmaya devam ediyorum 😬

55278019-919A-4712-9465-5DA6D79F1316.jpeg

39511F0A-F882-4FB6-8E8D-7B1310C0DC6A.jpeg

Geçen ay 2 adet serverı (bir adet Hario , bir adet ikea server) tamamen kırdım. Ayrıca fotoğraftakinin sapı kırıldı. Server yokedici gibi hissediyorum kendimi.
05107721-8C79-4953-808B-67C2F3BA02C4.jpeg

yemin ederim yüreğim yandı görünce kaynar su imiş gibi oldum
Açıkçası ben de bunalıma girmiştim ilk olduğunda 🙂 Takip ediyorsanız geçenlerde Bernd yollarda sürükleyerek vs eskitme yaptığı Comandante videosu paylaştı, isteyenlere o şekilde eskitilmiş satacakmış. Ben de kendiminkine “one of a kind artist edition” demeye başladım o videodan beri 😂
Edit:

Geri