• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Öğütücülü filtre kahve makinasıyla olur mu bu iş?

Melitta aroma fresh var çelik burr
Alternatif baktığım electrolux üretmiş

Kullanan, araştıran var mı?

Öğütücülü filtre makinasıyla olur mu bilmiyorum ama şu diğer otomatik makinalardan biriyle olduracağım gibi. Okul ve iş yoğunluğundan kahve demlemeye elim gitmiyor. Aklımda almak var araştırıyorum ama hiç emin değilim ne yapsam 😄

Not: 48 ay taksit seçeneği olsa siparişi anında geçerim galiba

Öğütücülüler çabuk bozuluyor.

Melitta Single5 Termos + Mug’lı Filtre Kahve Makinesi - Siyah

Alt kata bundan aldılar bizim yamyamlar hala bozamadıysa demek ki dayanıklı bir arkadaş😁

Elektriksiz dripper kettle'ım var. 92 derecede başladığım demlemede son döküşten önceki su sıcaklığım 84-83 dereceye kadar düşüyor. Demlemelerde bu bitişteki ısı kaybının ne kadarı kabul edilebilir?

Origami için düzgün bir stant lazım bana, nereden buluruz?

Yeni bir ibrik aldım paslanmaz celik 300 tl civarı ofis için markasiz bi sey. 1 gündür icinde termos kokusu gibi yosunumsu bir koku var cozemedim. Kapagini acik birakiyorum ancak yine de koku gecmiyor 1 gündür normal mi bu durum. Varsa cozumu nedir

Yeni bir ibrik aldım paslanmaz celik 300 tl civarı ofis için markasiz bi sey. 1 gündür icinde termos kokusu gibi yosunumsu bir koku var cozemedim. Kapagini acik birakiyorum ancak yine de koku gecmiyor 1 gündür normal mi bu durum. Varsa cozumu nedir
Beyaz sirkeyle bi şansını dene istersen.
Suyla sirkeyi karıştır bir kaç saat beklet içinde, sonra güzelce yıka. Bi ihtimal işe yarayabilir.

Benim için de nestle pure life + pınar uludağ şuan güzel sonuç veriyor. Bundan iyi sonuç alamazsam buzdağı iyi sonuç veriyor.

Yer yer ise abant ve hayat şekerpınarı kaynağını deniyorum. Bunlar hakkında hala net konuşamıyorum.

Sage/breville Bambino kullanan varmı acaba...? Bir süredir makineye alışmaya çalışıyorum...
Niji Haruki cmd 8 klik 18gr 32sn. 34ml çıktı double shot
Bu değerler nasıl sizce...?

Geri