Kahve tadına bir etkisi yok. Özellikle ince öğütümlerde el değirmenimde çokça biriken partikülleri engelliyor.Cekirdekleri ögütmeden önce cekirdeklerin üzerine az miktarda su püskürtmek ne işe yarar. Bilgisi olan? V60 icin gerekli midir. Kahvenin tadına bir etkisi var mıdır
Kahve için bilmiyorum ama şok market bakraç sütten mermer gibi yoğurt yapılıyorKahvede süt kullanıyor musunuz. Biliyorum bu forumda süt kullananları sevmiyorlarBen bazen v60 demlemelerimde french press ile süt köpürterek güzel köpüklü bir fincan elde ediyorum. Kahve için sizin önereceginiz şu süt daha iyidir güzel bir içim oluyor dediginiz bir süt markası var mıdır merak ettim.
Şunu öneririm.Kahvede süt kullanıyor musunuz. Biliyorum bu forumda süt kullananları sevmiyorlarBen bazen v60 demlemelerimde french press ile süt köpürterek güzel köpüklü bir fincan elde ediyorum. Kahve için sizin önereceginiz şu süt daha iyidir güzel bir içim oluyor dediginiz bir süt markası var mıdır merak ettim.
mantıklı. bira şişesi kullanıyorum. kapakları belli aralıklarla yıkamak gerekiyor ama.Vacu Vin ile koyu renkli cam şişelerde çekirdek saklamak mantıklı mı...?
merakınızı giderin tabii ama kum ısıyı eşit şekilde dağıtmayacağından çok önerilmiyor.Kumda kahve için hangi kumu/ürünü önerirsiniz?
Küçük bir yoğurt bakracı içinde ocak ile ısıtarak kumda kahve denilen hamleyi evde denemek istiyorum.
YT deki videolarda genelde akvaryum kumu önerilmekte, konuya vakıf arkadaş varsa ve bilgi paylaşabilirse çok iyi olur.
Keyifli fincanlar.
Ekleme: Dışarıda hiç kumda kahve içmedim zaten dandik bayat çekirdek kullandıklarından anlamı yok. Bulunduğum yerde bu kum kahve ocağı olsa değirmeni cezvemi çekirdeği hatta fincanı götürüp kendim yapıp parasını ödemeyi bile teklif ederdim. Anlayacağınız amacım sadece merakımı gidermek.![]()
birşah süt iyi sonuç veriyor diye hatırlıyorum.Kahvede süt kullanıyor musunuz. Biliyorum bu forumda süt kullananları sevmiyorlarBen bazen v60 demlemelerimde french press ile süt köpürterek güzel köpüklü bir fincan elde ediyorum. Kahve için sizin önereceginiz şu süt daha iyidir güzel bir içim oluyor dediginiz bir süt markası var mıdır merak ettim.
www.instagram.com
![]()
𝖬𝖤𝖫𝖮𝖣𝖱𝖨𝖯 𝖢𝖮. on Instagram: "COLUM is the smallest conical dripper with a few key advantages over its larger bros. Some FAQs: “So it’s like an aeropress right?” The Aeropress has a limit of how much water you can fill and plunge. The COLUM flows quic
1,665 likes, 55 comments - melodripco on October 6, 2022: "COLUM is the smallest conical dripper with a few key advantages over its larger bros. Some FAQs: “So it’s like an aeropress right?” The Aeropress has a limit of how much water you can fill and plunge. The COLUM flows quickly and freely...www.instagram.com
Melodrip kadar sükse yapmayacaktır sanırım bu
Kulağa hiç makul gelmiyor ya bu. Tricolate için yatak boyu çok önemli mesela, yatak kalınlaşınca demleme çok yavaşlıyor. Konik bir dripperde 15 gram bile koysanız ciddi bir yatak boyu olacak. Konik olduğu için akış da sadece dipteki küçük bir delikten. Her şey "tıkanacağım ben" diye bağırıyor. Niye bunla uğraşılsın anlamadım pek.![]()
𝖬𝖤𝖫𝖮𝖣𝖱𝖨𝖯 𝖢𝖮. on Instagram: "COLUM is the smallest conical dripper with a few key advantages over its larger bros. Some FAQs: “So it’s like an aeropress right?” The Aeropress has a limit of how much water you can fill and plunge. The COLUM flows quic
1,665 likes, 55 comments - melodripco on October 6, 2022: "COLUM is the smallest conical dripper with a few key advantages over its larger bros. Some FAQs: “So it’s like an aeropress right?” The Aeropress has a limit of how much water you can fill and plunge. The COLUM flows quickly and freely...www.instagram.com
Melodrip kadar sükse yapmayacaktır sanırım bu
kapakları derken...? Vacu vin tıpalarını mı yıkamak gerekiyor...?mantıklı. bira şişesi kullanıyorum. kapakları belli aralıklarla yıkamak gerekiyor ama.
Ulusal Gıdadan 57 kg nitelikli çekirdek alımı yaptık geçen hafta. Tedarikçi sayısı belli ams yeni tedarikçiler keşfediyoruz aradaKahveyi kendi kavuranlara bir sorum var. Yeşil çekirdek tedariğinde sıkıntı yaşıyor musunuz? Birde nitelikli yeşil çekirdek bulmak mümkün?
Kumda kahve için hangi kumu/ürünü önerirsiniz?
Küçük bir yoğurt bakracı içinde ocak ile ısıtarak kumda kahve denilen hamleyi evde denemek istiyorum.
YT deki videolarda genelde akvaryum kumu önerilmekte, konuya vakıf arkadaş varsa ve bilgi paylaşabilirse çok iyi olur.
Keyifli fincanlar.
Ekleme: Dışarıda hiç kumda kahve içmedim zaten dandik bayat çekirdek kullandıklarından anlamı yok. Bulunduğum yerde bu kum kahve ocağı olsa değirmeni cezvemi çekirdeği hatta fincanı götürüp kendim yapıp parasını ödemeyi bile teklif ederdim. Anlayacağınız amacım sadece merakımı gidermek.![]()
evet.kapakları derken...? Vacu vin tıpalarını mı yıkamak gerekiyor...?