Bu sanırım clever dripper. Forumdaki başlığı şurada, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca neredeyse her ay farklı alışveriş platformlarında bu dripper'a indirimler tanımlanıyor. Takip ederseniz ha bugün ha yarın bir indirime denk gelebilirsiniz.Selamlar, fotoğraftaki dripperları tecrübe eden var mı? Sanırım sert plastikten imal edilmişler ve standart filtre kahve makine filtreleri ile kullanılabiliyorlar. Türkiye'de bu dripperları satan bir yer bulamadım..
Özür dilerim, o ayrıntıyı gözden kaçırmışım. Trapezoid plastiği görünce direkt clever dedim.Clever dripper suyu döktüğünüzde hapsediyor, kupanın üzerine koyduğunuzda alttaki mekanizma suyun akışına izin veriyor. Bu dripper da o özellik yok. Demlemeye başladığınız anda (V60 türevleri gibi) çıktıyı direkt almaya başlıyorsunuz. Aslında dediğinizde haklılık payı var, cleverde server üzerinde direkt demleme ile aynı sonuç alınabilir..
Cevap buymuş.Kalita 102-D, 104-D diye aratabilirsiniz. Delik yapısı farklı olmakla birlikte Tchiboda'da seramik versiyonları var.
kahve filtresi: Tchibo arama sonucu
www.tchibo.com.tr
Merhaba, boyutu uygun olur mu bilmiyorum ama sanırım bu linkteki ürün amacınıza uygun.Merhabalar. Espresso için bir bardak arıyorum fakat bu bardağı dışarıda kullanmak istiyorum. Plastik veya karton bardak sevmediğim için dışarıda kahve içmek istediğim zaman (birçok yerde karton bardak var) kullanabileceğim bir bardak arıyorum. Bir kafe vlogunda ufak boyutta termos özellikli bir bardak görmüştüm ve bu bardak double espresso için tasarlanmış gibiydi fakat o bardağı bir türlü bulamadım. Buna yönelik bir tavsiyeniz var mı acaba?
Evet fiyatını hak eder mi meçhul ama daha yeni festival dönemi %25 indirimliydi, 11.11 de tekrar o indirimi alabilir.Güzel bir ürüne benziyor fakat biraz pahalı gibi. Inceleyeceğim, teşekkür ederim.
Takip edeceğim. Teşekkürler.Evet fiyatını hak eder mi meçhul ama daha yeni festival dönemi %25 indirimliydi, 11.11 de tekrar o indirimi alabilir.
Ben dahil bazılarımızın buzluklarındaEtiyopya damoyu nerede bulabiliriz.Yurtdisinda da yok gibi
Şuan sadece Eskişehir Kokopelli deEtiyopya damoyu nerede bulabiliriz.Yurtdisinda da yok gibi
Yakında olsam gelir bi fincan içerdim de. ŞartlarŞuan sadece Eskişehir Kokopelli de![]()
olur da yarım litre kahve de demlemek isterim derseniz clever en mantıklı bu anlattığınızda. Hario filtrelerinin düzgün uyacağını zannetmem, kendisine özel filtreleri var. Taşınabilirlik açısından söylediğiniz şey ise aeropress'e daha uygun, aeropress daha küçük bir ekipman.1-merhaba, ofiste kullanmak için götürüp getirebileceğim taşınabilir kolay ekipman istiyorum. Bunun için aeropress düşündüm fikirlerinizi alabilir miyim? evde v60 demliyorum, ofiste de kullanabileceğim ekipman, idare edebilsin güzel bir sonuç alıyım dökümle vs ugraşmayım derdindeyim.
2-Bir de clever dripper var aklımda onun için v60 hario 40lı kutu filtre kağıdı kullanabilir miyim bunu bilmiyorum, v60 gibi başka bir ekipman almak yerine aeropress gibi farklı bir şey deneyimlemek de istiyorum kararsızım
clever'a sanki daha yakınım hocam, misafirlere falan da yaparım diye düşündüm evde. V60a göre risksizolur da yarım litre kahve de demlemek isterim derseniz clever en mantıklı bu anlattığınızda. Hario filtrelerinin düzgün uyacağını zannetmem, kendisine özel filtreleri var. Taşınabilirlik açısından söylediğiniz şey ise aeropress'e daha uygun, aeropress daha küçük bir ekipman.
Bu arada kendi deneyimime bağlı olarak söyleyeyim, clever dediğimiz ekipman v60'a yakın olduğundan çok aeropress'e yakın bir sonuç veriyor.
O değişmez kural herhalde, misafir varken demlenen kahve hep en kötüsü olurclever'a sanki daha yakınım hocam, misafirlere falan da yaparım diye düşündüm evde. V60a göre risksiz(başkasına v60 yaptığımda hep kötü yapıyorum nedense tutturamıyorum). Aeropress o havayı vermez gibi geldi
Bende ofis ortamında aeropress kullanıyorum bypass gibi yöntemlerle iki kişilik kahve yapılabiliyor. Aeropress in v60 en büyük farklı immersiyon olması berrak fincanlar yerine tortulu fincanlar çıkıyor ama natural kahvelerle güzel çıktılar alınabiliyor.1-merhaba, ofiste kullanmak için götürüp getirebileceğim taşınabilir kolay ekipman istiyorum. Bunun için aeropress düşündüm fikirlerinizi alabilir miyim? evde v60 demliyorum, ofiste de kullanabileceğim ekipman, idare edebilsin güzel bir sonuç alıyım dökümle vs ugraşmayım derdindeyim.
2-Bir de clever dripper var aklımda onun için v60 hario 40lı kutu filtre kağıdı kullanabilir miyim bunu bilmiyorum, v60 gibi başka bir ekipman almak yerine aeropress gibi farklı bir şey deneyimlemek de istiyorum kararsızım
Ben clever götürüyorum. İki yöntem var demlemede kullandığım:1-merhaba, ofiste kullanmak için götürüp getirebileceğim taşınabilir kolay ekipman istiyorum. Bunun için aeropress düşündüm fikirlerinizi alabilir miyim? evde v60 demliyorum, ofiste de kullanabileceğim ekipman, idare edebilsin güzel bir sonuç alıyım dökümle vs ugraşmayım derdindeyim.