theh8ful8
Üye
- İsim
- Furkan
Daha fazla
- İsim
- Furkan
- Değirmen
- Kingrinder k6
- Ekipmanlar
- Aeropress,v60
Hocam bu casari 69euro ya satılıyor amazon global'de 8000lirayı hak etmez gibi duruyor yaniMerhabalar. Aeropress ile kahve yapıyorum. Normal elektrikli kettle kullaniyorum ama gooseneck isi ayarlı bir urun almak istiyorum. Bu forumdaki yorumları okudum. Ucuzları 3 bin TL'den başlıyor ve kalitelisi 12 bin TL'ye kadar cikiyor denilmiş. Timemore Smart FishPro orta kaliteli olarak önerilmiş. En ucuza kaçmayıp, çabuk bozulmayacak, kaliteli bir şey almak istiyorum. Amazon'da ürünlere bakarken, yorumları çok yüksek su markayı gordum. Burada bahsedildiğini görmedim. Cosori 5 diye bir urun. Çok fazla yorum ve 4.7 yorumu var. 8 bin TL.
Timemore'u daha once his kullanmadigim AliExpress sitesinde 3,700 TL'ye buldum. Ama sanırım yüzde 30 vergi ödemem de gerekecek. Bir çok yorumda insanların bu siteden sipariş yapıp ürünlerini sorunsuz aldigini okudum. Bilmem gereken bir şey var mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tarti konusunda yine burada tavsiye edilen HubbyChef tartisini almayı düşünüyorum. Onun 4 kati fiyattaki Hario'nun da çok üst seviye yorumları yok. Bu konuda da bir tavsiyeniz varsa, öğrenmek isterim. Teşekkürler.