• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Merhabalar. Aeropress ile kahve yapıyorum. Normal elektrikli kettle kullaniyorum ama gooseneck isi ayarlı bir urun almak istiyorum. Bu forumdaki yorumları okudum. Ucuzları 3 bin TL'den başlıyor ve kalitelisi 12 bin TL'ye kadar cikiyor denilmiş. Timemore Smart FishPro orta kaliteli olarak önerilmiş. En ucuza kaçmayıp, çabuk bozulmayacak, kaliteli bir şey almak istiyorum. Amazon'da ürünlere bakarken, yorumları çok yüksek su markayı gordum. Burada bahsedildiğini görmedim. Cosori 5 diye bir urun. Çok fazla yorum ve 4.7 yorumu var. 8 bin TL.

Timemore'u daha once his kullanmadigim AliExpress sitesinde 3,700 TL'ye buldum. Ama sanırım yüzde 30 vergi ödemem de gerekecek. Bir çok yorumda insanların bu siteden sipariş yapıp ürünlerini sorunsuz aldigini okudum. Bilmem gereken bir şey var mi?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tarti konusunda yine burada tavsiye edilen HubbyChef tartisini almayı düşünüyorum. Onun 4 kati fiyattaki Hario'nun da çok üst seviye yorumları yok. Bu konuda da bir tavsiyeniz varsa, öğrenmek isterim. Teşekkürler.
Hocam bu casari 69euro ya satılıyor amazon global'de 8000lirayı hak etmez gibi duruyor yani

Merhabalar. Aeropress ile kahve yapıyorum. Normal elektrikli kettle kullaniyorum ama gooseneck isi ayarlı bir urun almak istiyorum. Bu forumdaki yorumları okudum. Ucuzları 3 bin TL'den başlıyor ve kalitelisi 12 bin TL'ye kadar cikiyor denilmiş. Timemore Smart FishPro orta kaliteli olarak önerilmiş. En ucuza kaçmayıp, çabuk bozulmayacak, kaliteli bir şey almak istiyorum. Amazon'da ürünlere bakarken, yorumları çok yüksek su markayı gordum. Burada bahsedildiğini görmedim. Cosori 5 diye bir urun. Çok fazla yorum ve 4.7 yorumu var. 8 bin TL.

Timemore'u daha once his kullanmadigim AliExpress sitesinde 3,700 TL'ye buldum. Ama sanırım yüzde 30 vergi ödemem de gerekecek. Bir çok yorumda insanların bu siteden sipariş yapıp ürünlerini sorunsuz aldigini okudum. Bilmem gereken bir şey var mi?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tarti konusunda yine burada tavsiye edilen HubbyChef tartisini almayı düşünüyorum. Onun 4 kati fiyattaki Hario'nun da çok üst seviye yorumları yok. Bu konuda da bir tavsiyeniz varsa, öğrenmek isterim. Teşekkürler.
Hocam yaklaşık 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum, çok memnunum, sadece ucuna akış yavaşlatmak için 5 tl lik bir kirpi süzgeç taktım filtre demlemelerim için, 3000 tl seviyesinde daha iyi bir ürün bulabilir misiniz bilmiyorum. Bence şu an fiyat performans ürünü.

Hocam bu casari 69euro ya satılıyor amazon global'de 8000lirayı hak etmez gibi duruyor yani
Haklisiniz. Tesekkurler yorum icin. Iyi ki baktiniz. Amazon US Turkiye'ye gonderiyor ve vergi/gonderim ile toplam $115 USD'ye veya yaklasik 4000TL'ye denk geliyor. Sanirim bu fiyata alacagim. Konchero ile arasinda kaldim ama Cosori'nin binlerce yorumu olmasi ve sadece 3% bir yildiz yorumunun olmasi beni daha cok ona yonlendiriyor gibi su anda.

Son düzenleme:
Hocam yaklaşık 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum, çok memnunum, sadece ucuna akış yavaşlatmak için 5 tl lik bir kirpi süzgeç taktım filtre demlemelerim için, 3000 tl seviyesinde daha iyi bir ürün bulabilir misiniz bilmiyorum. Bence şu an fiyat performans ürünü.
Bu 3 bin TL derken bahsettigim sizin makineydi. Cosori ile arasinda kaldim su anda. Memnun kalmaniza sevindim burada umarim daha uzun yillar sorunsuz kullanirsiniz.

DEMS Coffee Kinu sekmesi eklemiş, daha önce yoktu hatırladığım kadarıyla. Zaten ürün geçmişi de yok. Hangilerini getirecekler acaba.
5234231324.png

Bir suyun kahve için uygun olup olmadığını magnezyum, kalsiyum, potasyum, sodyum ve bikarbonat değerlerine bakarak tahmin edebiliriz. Gönderdiğiniz etikette maalesef ülkemizdeki bir çok firmada olduğu gibi sadece sodyum var. Bu sebeple yeterince fikir yürütmek biraz güç. Ancak TDS değerine bakacak olursak suyun yumuşak tarafta olduğunu söyleyebilirim. Mevcut haliyle Abant Geyiktepe su ile eşdeğer görünüyor. Kolay çözülen kahvelerde iş yapabilir ancak espressoda veya zor kahvelerde mineral takviyesi gerekebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 33475

merhaba, tablo için teşekkürler. nasıl yorumlayabiliriz?

Selamlar. Urunu aldim. Dun elime ulasti. Bugun de Aeropress ile ilk kahvemi yaptim. Kahve cok da iyi oldu. Eksilik seviyesi bayagi azaldi. Umarim bir kac yil sorunsuz calisir. Tavsiye icin tekrar tesekkurler. Bu sitede yorum yapan herkese tesekkurler.

Bazı satıcı/kavuruculardaki fiyatları görünce açıkçası satıcıya değil, bu fiyatlara bu kahveleri alanlara kızıyorum. Bilginin,deneyimin ve daha memnuniyet odaklı satışın elbette bir bedeli olacaktır ama bu 100 gr kahvenin indirimli olarak 500 TL olmasını normalleştirmemeli.
"Çok özel, deneysel, ananızdan emdiğiniz süt tadım notaları, ejder meyvesinin filiz halinin kokuları, maserasyonlu-vibrasyonlu prosess özel hasat..."
Gider ticari kahve alır, demler kavruk kavruk içerim açıkçası.

Geri