Kulakçıksız artık üretilmiyor diye biliyorum. Hepsi kulakçıklı. Yeni bol poşetler de Japon üretimi ve problem yaşatmıyor.Bu kulakçıksız model hangisi oluyor bol poşette genelde herkes onu önermiş
Yanlışım varsa beni düzeltin lütfen.
Kulakçıksız artık üretilmiyor diye biliyorum. Hepsi kulakçıklı. Yeni bol poşetler de Japon üretimi ve problem yaşatmıyor.Bu kulakçıksız model hangisi oluyor bol poşette genelde herkes onu önermiş
Kulakçıksız bol poşet yok. 40'lı kutu kulakçıksız var sadece, o da her yerde yokBu kulakçıksız model hangisi oluyor bol poşette genelde herkes onu önermiş
Kafiltro kahverengi kağıttan aman uzak durun. Bırakın demlemeden önce yıkamayı, tencerede yarım saat kaynatıp kuruttum yine koku bırakıyor. Beyaz rengini bilemiyorum ama Chemex demlemesinin bir ayağı cam ekipmansa diğer ayağı da kaliteli orjinal kağıdı. Biraz pahalı ama kesinlikle orjinali çok fark ediyor.Ben de aynı şekilde Chemex için filtre kağıdı arıyorum ama sanıyorum Chemex üretimi kağıt artık bulunmuyor Kafiltro kağıt deneyimleyen oldu mu? Tercih edilir mi?
Yorumunuz için teşekkürler. Bulmak zor olacak sanırım yurtdışından bakınayım o zaman chemex olarakKafiltro kahverengi kağıttan aman uzak durun. Bırakın demlemeden önce yıkamayı, tencerede yarım saat kaynatıp kuruttum yine koku bırakıyor. Beyaz rengini bilemiyorum ama Chemex demlemesinin bir ayağı cam ekipmansa diğer ayağı da kaliteli orjinal kağıdı. Biraz pahalı ama kesinlikle orjinali çok fark ediyor.
Trendyolda var hocam, Petra satıyor.Yorumunuz için teşekkürler. Bulmak zor olacak sanırım yurtdışından bakınayım o zaman chemex olarak
Bir espresso makinesi için verebileceğiniz maks bütçe nedir ve öğütücünüz var mı sorularına cevaplara göre değişir2. el delonghi ec685 alınır mı elimde neouzanın basınçsız portafilresi var
Öğütücü var k6 makineye maks 6k verebilirim ekipmanlarımla uyumlu olduğu için ec685 düşünüyorumBir espresso makinesi için verebileceğiniz maks bütçe nedir ve öğütücünüz var mı sorularına cevaplara göre değişir
Selam, bende aynı arayıştayım birkaç zamandır Just Coffee & Roastery e gidiyorum güzel çekirdekleri var bana hitap ediyor, deneyebilirsinizMerhaba,
İstanbul Beşiktaş'ta çekirdek seçenekleri olan, keyifle V60 içebileceğim bir mekan tavsiye edebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Bütçe düşükmüş hocam yerine önerebilecek birşey gelmiyor aklımaÖğütücü var k6 makineye maks 6k verebilirim ekipmanlarımla uyumlu olduğu için ec685 düşünüyorum
Bir suyun kahve için uygun olup olmadığını magnezyum, kalsiyum, potasyum, sodyum ve bikarbonat değerlerine bakarak tahmin edebiliriz. Gönderdiğiniz etikette maalesef ülkemizdeki bir çok firmada olduğu gibi sadece sodyum var. Bu sebeple yeterince fikir yürütmek biraz güç. Ancak TDS değerine bakacak olursak suyun yumuşak tarafta olduğunu söyleyebilirim. Mevcut haliyle Abant Geyiktepe su ile eşdeğer görünüyor. Kolay çözülen kahvelerde iş yapabilir ancak espressoda veya zor kahvelerde mineral takviyesi gerekebilir.Merhaba arkadaşlar;
Çene suyu sizce aşağıdaki değerler ile güzel bir kahve içmemize vesile olur mu?

Hacim ne bilmiyorum ama son çare olarak otobüs bagajında gönderip terminalden teslim almak belki bir seçenek olabilirYakın zamanda, izmirden ankaraya arabayla gelecek kimse var mı?
Ayıptır söylemesi yemek için enginar getiricez ancak kargoların hiçbiri almıyor/:
Ya da alternatif nasıl yapabiliriz, memnuniyetle akıl alabilirim![]()
Pamukkale Otobüs Firmasının Kargo Şirketi var. Otobüslerle Taşımacılık yapıyorlar onlar alıyor genelde.Yakın zamanda, izmirden ankaraya arabayla gelecek kimse var mı?
Ayıptır söylemesi yemek için enginar getiricez ancak kargoların hiçbiri almıyor/:
Ya da alternatif nasıl yapabiliriz, memnuniyetle akıl alabilirim![]()