• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Ben de aynı şekilde Chemex için filtre kağıdı arıyorum ama sanıyorum Chemex üretimi kağıt artık bulunmuyor Kafiltro kağıt deneyimleyen oldu mu? Tercih edilir mi?

Ben de aynı şekilde Chemex için filtre kağıdı arıyorum ama sanıyorum Chemex üretimi kağıt artık bulunmuyor Kafiltro kağıt deneyimleyen oldu mu? Tercih edilir mi?
Kafiltro kahverengi kağıttan aman uzak durun. Bırakın demlemeden önce yıkamayı, tencerede yarım saat kaynatıp kuruttum yine koku bırakıyor. Beyaz rengini bilemiyorum ama Chemex demlemesinin bir ayağı cam ekipmansa diğer ayağı da kaliteli orjinal kağıdı. Biraz pahalı ama kesinlikle orjinali çok fark ediyor.

Kafiltro kahverengi kağıttan aman uzak durun. Bırakın demlemeden önce yıkamayı, tencerede yarım saat kaynatıp kuruttum yine koku bırakıyor. Beyaz rengini bilemiyorum ama Chemex demlemesinin bir ayağı cam ekipmansa diğer ayağı da kaliteli orjinal kağıdı. Biraz pahalı ama kesinlikle orjinali çok fark ediyor.
Yorumunuz için teşekkürler. Bulmak zor olacak sanırım yurtdışından bakınayım o zaman chemex olarak

Merhaba arkadaşlar;

Çene suyu sizce aşağıdaki değerler ile güzel bir kahve içmemize vesile olur mu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-05-11-18-38-10-256_com.pozitron.hepsiburada.png
    Screenshot_2024-05-11-18-38-10-256_com.pozitron.hepsiburada.png
    526.9 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba arkadaşlar;

Çene suyu sizce aşağıdaki değerler ile güzel bir kahve içmemize vesile olur mu?
Bir suyun kahve için uygun olup olmadığını magnezyum, kalsiyum, potasyum, sodyum ve bikarbonat değerlerine bakarak tahmin edebiliriz. Gönderdiğiniz etikette maalesef ülkemizdeki bir çok firmada olduğu gibi sadece sodyum var. Bu sebeple yeterince fikir yürütmek biraz güç. Ancak TDS değerine bakacak olursak suyun yumuşak tarafta olduğunu söyleyebilirim. Mevcut haliyle Abant Geyiktepe su ile eşdeğer görünüyor. Kolay çözülen kahvelerde iş yapabilir ancak espressoda veya zor kahvelerde mineral takviyesi gerekebilir.

1715447980710.png

Yakın zamanda, izmirden ankaraya arabayla gelecek kimse var mı?
Ayıptır söylemesi yemek için enginar getiricez ancak kargoların hiçbiri almıyor/:

Ya da alternatif nasıl yapabiliriz, memnuniyetle akıl alabilirim(:

Ayıptır söylemesi yemek için enginar getiricez ancak kargoların hiçbiri almıyor/:

Ya da alternatif nasıl yapabiliriz, memnuniyetle akıl alabilirim:)
Hacim ne bilmiyorum ama son çare olarak otobüs bagajında gönderip terminalden teslim almak belki bir seçenek olabilir 🤔

Ya da alternatif nasıl yapabiliriz, memnuniyetle akıl alabilirim:)
Pamukkale Otobüs Firmasının Kargo Şirketi var. Otobüslerle Taşımacılık yapıyorlar onlar alıyor genelde.

Merhabalar. Aeropress ile kahve yapıyorum. Normal elektrikli kettle kullaniyorum ama gooseneck isi ayarlı bir urun almak istiyorum. Bu forumdaki yorumları okudum. Ucuzları 3 bin TL'den başlıyor ve kalitelisi 12 bin TL'ye kadar cikiyor denilmiş. Timemore Smart FishPro orta kaliteli olarak önerilmiş. En ucuza kaçmayıp, çabuk bozulmayacak, kaliteli bir şey almak istiyorum. Amazon'da ürünlere bakarken, yorumları çok yüksek su markayı gordum. Burada bahsedildiğini görmedim. Cosori 5 diye bir urun. Çok fazla yorum ve 4.7 yorumu var. 8 bin TL.

Timemore'u daha once his kullanmadigim AliExpress sitesinde 3,700 TL'ye buldum. Ama sanırım yüzde 30 vergi ödemem de gerekecek. Bir çok yorumda insanların bu siteden sipariş yapıp ürünlerini sorunsuz aldigini okudum. Bilmem gereken bir şey var mi?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tarti konusunda yine burada tavsiye edilen HubbyChef tartisini almayı düşünüyorum. Onun 4 kati fiyattaki Hario'nun da çok üst seviye yorumları yok. Bu konuda da bir tavsiyeniz varsa, öğrenmek isterim. Teşekkürler.

Geri