• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Hocalarım size bir soru sormak istiyorum. Süperotomatik bir makineden alınan espresso neden ekşimsi olur? Öğütme derecesiyle mi alakalıdır? 1-12 arası öğütme derecesi var normalde 6 idi ben 2'ye çektim. Makine Philips 5500, kahve Moliendo.

Gövdesi yüksek, ağızda kalıcı tat bırakan, bitişi uzun ve yoğun kahveler daha çok espresso kavurum kahveler mi oluyor sizce? Espresso kavurum kahveler'i v60/aero/moka/turkish olarak kullanmak doğru mu olur?

Gövdesi yüksek, ağızda kalıcı tat bırakan, bitişi uzun ve yoğun kahveler daha çok espresso kavurum kahveler mi oluyor sizce? Espresso kavurum kahveler'i v60/aero/moka/turkish olarak kullanmak doğru mu olur?
Montagda sohbet ederken inanılmaz farklar olmadığını kullanabileceğimi söylemişlerdi gerçekten yan yana koyunca çok anlaşılmıyordu

Mokapot'la cappuccino deneyimi olan var mı? Demlenen kahveye hangi oranda köpürmüş süt katıyorsunuz?

Kendi yöntemimi eklemek için ufak bir editledim. Ben 1:1 coffee:milk (köpüğü dahil) oranını kullanıyorum.

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar, yeniyim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var: sage 450 makina kullanıyorum. kendi reçetemi oluşturmak istiyorum. makinadaki ön demleme, volume, akış hızı demlemenin nesini etkiliyor ,yani acı veya light olduğunda hangi ayarı değiştirmeliyim

Değirmen partikül analizi de yapar mı😂
Bi de yapıyormuş gerçekten var ya...
Dyson Süpürge aldım. süpürdüğü partikülleri gösteriyor. Sizce nasıl hesaplıyor olabilirEkli dosyayı görüntüle 38416
"Piezo sensör bu titreşimleri algılar ve elektrik sinyallerini entegre işlemciye gönderir."

diyorlar yanlış hatırlamıyorsam bir video da buna detaylı bakıyorlar ama o kadar da kesin sonuç vermediği ortaya çıkıyor.

Hayırlı olsun Dyson benim gerçekten temizlik kalitemi arttırmıştı. (dysondan ziyade dikey süpürge genel olarak bunu sağlıyor bence)

Bir sürü detaylı şeyini kullandıktan sonra en hoşuma giden başlık
: 1744322276205.png

bunun ve hortum var katlanabilen çakmasını alın ve klavye zart zurt temizliğinin tadını çıkarın.

Pınar madran suyun bi efsaneden ibaret olduğunu düşünmeye başladım deli gibi heryerde arıyorum inat ettim bulamıyorum

IMG_7976.jpegArada filtre kağıdını ıslatmak için ortaya bunu koyan insanlar görüyorum nedir bu meret kullanan var mı

İsmi nedir hocam onu öğrenmek istemiştim birde nerden temin etmiştiniz acaba
AliExpress'te az önce şunu buldum:
477,32TL | Kahve filtresi kağıt yardımcısı için yamaç filtreli fincan T1 filtre kağıdı basın koni sıcak su damgalama kahve parçaları
Ali ex. ve temu da bakabilirsiniz çok seçenek var

Geri