• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hifi sistemleri

diyorum işin prof. ü gelince böyle oluyor demek ki :) efsane bir yazı olmuş. zaten müzik konusunda sana danışmak gerekli :) benim ki giriş seviyesi.
müzik seviyorum ve tamamen bu ev için yapılmış sistemlere karşıyım. müzik 2 hoparlör ile stereo dinlenir. ötesi yok. onun için bütçem dahilinde olabildiğince güzel bir olay toplamaya çalışmıştım. işim gereği bilgisayar üzerinde olduğundan da bu şekil bir setup yapmıştım.
analog her zaman iyidir :)
Artık analog'un pek bir geçerliliği kalmadı. Üretilen Plak/CD'ler de dijital ortam kullanılıyor, "Odyofiller" için plak üreten MoFi (Mobile Audio Fidelity) şirketinin de aynısını yaptığı ortaya çıktı. Analog istiyorsanız eski Plak/CD'lerden bulacaksınız ancak ülkemizde ne kadar bulunur, ne kadara mâl olur tartışmalı.

Myer Audio CKLVX ve Sivga Que almıştım, maalesef 1 gün ile gümrükte takıldı. Sağ olsun aldığım firma para iadesi yaptı.(Biraz uğraştırsa da)

Ama onun öncesinde indirimden aldığım Hidizs MP145, KEFINE Delci AE ve S.M.S.L D10'u geçirebildim.

Myer Audio CKLVX ve Sivga Que almıştım, maalesef 1 gün ile gümrükte takıldı. Sağ olsun aldığım firma para iadesi yaptı.(Biraz uğraştırsa da)

Ama onun öncesinde indirimden aldığım Hidizs MP145, KEFINE Delci AE ve S.M.S.L D10'u geçirebildim.
İade yapmalarında etkili olan yöntem ne oldu? Benim de benzer şekilde bir ürünüm gümrükte kaldı. Ücret iadesi için nasıl ikna edebilirim?

Gelmeyen kulaklığınız yerine aşağıdakini verebilirim. Hafif ve pratik olduğu için almıştım. Kulak içi kullanamadığımdan kullanamadım. Ses kalitesi high-end. Sennheiser HD650 ile takas düşünüyorum.

https://www.radius.co.jp/en_product/hp-twf41/

https://www.ebay.com/itm/265310511772

İsterseniz yanında çok yüksek çözünürlüklü müzik (DSD, 24/96, 24/192) desteği de yapabilirim :)

İade yapmalarında etkili olan yöntem ne oldu? Benim de benzer şekilde bir ürünüm gümrükte kaldı. Ücret iadesi için nasıl ikna edebilirim?

Gelmeyen kulaklığınız yerine aşağıdakini verebilirim. Hafif ve pratik olduğu için almıştım. Kulak içi kullanamadığımdan kullanamadım. Ses kalitesi high-end. Sennheiser HD650 ile takas düşünüyorum.

https://www.radius.co.jp/en_product/hp-twf41/

https://www.ebay.com/itm/265310511772

İsterseniz yanında çok yüksek çözünürlüklü müzik (DSD, 24/96, 24/192) desteği de yapabilirim :)
Bana stokta olmayan ürünü satmışlar, gelince yolladılar; bu yüzden çok geç kaldılar ve benim hesaplarım tutmadı. Adamlara bakın 21'inde her şey değişiyor dedim ve olacakları anlattım, elinizi çabuk tutun dedim. Merak etmeyin biz geçiririz minvalinde bir şey söylediler. Velhasıl geçiremediler. Bütün görüşmelerimizi kayıt altına almıştım. Bir hafta boyunca yok yarısını verelim, yok şöyle edelim muhabbeti geçti.

Yani spesifik bir yolu yok. Zaman harcadım, çok yazdım, biraz tehdit ettim vs. Sağ olsunlar dememin sebebi daha da yokuşa sürmedikleri için.

Bana stokta olmayan ürünü satmışlar, gelince yolladılar; bu yüzden çok geç kaldılar ve benim hesaplarım tutmadı. Adamlara bakın 21'inde her şey değişiyor dedim ve olacakları anlattım, elinizi çabuk tutun dedim. Merak etmeyin biz geçiririz minvalinde bir şey söylediler. Velhasıl geçiremediler. Bütün görüşmelerimizi kayıt altına almıştım. Bir hafta boyunca yok yarısını verelim, yok şöyle edelim muhabbeti geçti.

Yani spesifik bir yolu yok. Zaman harcadım, çok yazdım, biraz tehdit ettim vs. Sağ olsunlar dememin sebebi daha da yokuşa sürmedikleri için.
Benzin istasyonlarında yanlış yakıt doldursalar (benzin yerine dizel) aracın deposunun sökülüp temizlenmesi gibi tamir işlemlerini karşılayan sigortaları var.
Yurt dışına ürün satanların böyle yolda kaybolma, gümrükte el konulma gibi durumlar için sigortaları vardır umuyorum 😀

Selamlar, laptopta multimedya olarak kullanabilecegim hoparlör arayışındaydım ancak giriş seviye referans monitoru almam daha mi iyi olur?
cok kablo karmaşası olmayan gerektıgınde blueetooth ile de baglanabilecegim giris yada orta seviye bir aktif hoparlor tavsiyeniz olabilir mi?

cok fazla marka var, ondan kararsiz kaldim.
Presonus Eris, Mackie, AudioEngine, M-Audio, Edifier, Adam Audio. bluetooth olmasa da olur dersek, hangisinden almaliyim?

IK Multimedia iLoud digerlerine gore biraz pahali gibi ama tipi hosuma gitmedi hem bu kadar kucuk şey derin bass verebiliyor mudur?

cok fazla marka var, ondan kararsiz kaldim.
Presonus Eris, Mackie, AudioEngine, M-Audio, Edifier, Adam Audio. bluetooth olmasa da olur dersek, hangisinden almaliyim?

IK Multimedia iLoud digerlerine gore biraz pahali gibi ama tipi hosuma gitmedi hem bu kadar kucuk şey derin bass verebiliyor mudur?

Audioengine ile Edifier mı :) biri Koçtaş’ta diğeri Can HIFI’de satılıyor :) İmkanınız varsa yerinde dinleyip karar verin, kağıt üstünde ses karakterini vs. anlayamazsınız.

IK ile ilgili bilgim yok ama diğerlerine göre daha pahalı değil. Hangi ürünlere göre kıyas yapıp daha pahalı diyorsunuz?

Audioengine ile Edifier mı :) biri Koçtaş’ta diğeri Can HIFI’de satılıyor :) İmkanınız varsa yerinde dinleyip karar verin, kağıt üstünde ses karakterini vs. anlayamazsınız.

IK ile ilgili bilgim yok ama diğerlerine göre daha pahalı değil. Hangi ürünlere göre kıyas yapıp daha pahalı diyorsunuz?
hocam bilgim yok, niye eziyosun :D

aradaki fiyat farki mesela:

Bende Sundara var. Arkası açık dinamik sürücülü bir kulaklık almak istiyorum da, ne alsam diye düşünüyorum. Sennheiser istemiyorum, HD600 ve 650 sarmadı pek, metal dinlerken busy tracklerde boğuluyorlar. Audio Technica ATH-R70x, Meze 109 Pro falan kafamda olanlar. Önerisi olan?

Bende Sundara var. Arkası açık dinamik sürücülü bir kulaklık almak istiyorum da, ne alsam diye düşünüyorum. Sennheiser istemiyorum, HD600 ve 650 sarmadı pek, metal dinlerken busy tracklerde boğuluyorlar. Audio Technica ATH-R70x, Meze 109 Pro falan kafamda olanlar. Önerisi olan?

Eski model ancak Audio Technica ATH-AD 900x diyorum. Kapalısını uzun yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. Sürücü 53 mm :)

Planardan dinamiğe dönüş neden?

Geri