• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

Forumun genel yargisi fiyattan ziyade kalite yönunde. Malesef her şeyin lüks oldugu yerde kahve de luks sayılabilecek seviyelere geldi.Bu durumda ben kimseyi indirim olmalı bence dedi diye yargılayamam.Mayıs alımında da çok tartışma oldu.Şuan baktığımda forumda aktif insanların bir çoğu mayıs alımından katıldı.Hatta değirmeni olmayanlar bile heves edip timemore siparisi verdi.Şuan forumdaki yoğunluğun ve aktifliğin üzerinde mayıs alımınin payı çok büyük oldu bence.O yuzden daha fazla kitleye ulaşmak için de indirim çok buyuk firsat yaratıyor.Son olarak toplu alımın maddi yönden bir avantajı olmayacaksa şuan herkes arasinda anlaşip istediginsiteden siparişini verebilir.Neden firmayla konuşma yoluna gidilsin ve bazi arkadaşlar da boşa emek harcasın.Yazdiklarım dağinik olabilir kafam başka bir yerde şuan yine de yazmadan geçemedim
Şunun için olabilir, normalde olmayan bi seçeneğin kulübe özel sunulması.

Örnek boxx aliminda kulübe tanımlanan deneme paketi siteden satılandan farklıydı.
Kungpow da 3*300 paketler var ben denemek için 1 kilo almayayım derseniz bir alternatifi yok mesela. Buna bir çözüm getirilebilir.

Bu kadar yorum yazılmış hepsini okuduktan sonra fikrimi yazmadan geçmek istemedim. Toplu alımlarda benim de ilk amacım farklı kavurucuları hep birlikte tatmak ama yüksek miktarlarda olmasa da bir indirim veya deneme paketi, ücretsiz kargo vb. şekilde bize özel bir güzellik yapılmasını da isterim sonuçta insan özel hissetmek istiyor 😊

Bu ilanın açıldığı gün kungpow da kahve tükenmiş görünüyordu. Neyseki öğleden sonra ise site güncellenmişti ama fiyatlara zam yapılmıştı.

Bu ilanın açıldığı gün kungpow da kahve tükenmiş görünüyordu. Neyseki öğleden sonra ise site güncellenmişti ama fiyatlara zam yapılmıştı.
Kungpow haftalık belli bir miktar üretip her hafta stok yenileyerek satıyor. Yani o kavurdukları bitince o hafta satış da bitmiş oluyor. Tabi bu ara satış yaptıkları iki kahve sanırım tamamen tükenmiş oldu. YErlerine yeni kahve gelecektir diye tahmin ediyorum. Karantina süreci için indirim vardı o sonlandığı için fiyat yükselmiş olabilir.

Kungpow haftalık belli bir miktar üretip her hafta stok yenileyerek satıyor. Yani o kavurdukları bitince o hafta satış da bitmiş oluyor. Tabi bu ara satış yaptıkları iki kahve sanırım tamamen tükenmiş oldu. YErlerine yeni kahve gelecektir diye tahmin ediyorum. Karantina süreci için indirim vardı o sonlandığı için fiyat yükselmiş olabilir.
Yeni, farklı bir ürün gelip daha yüksek fiyattan satışa çıkması normal. Kaliteli kahve içmek istiyorum bedelini de öderim. Kungpow da alım yapmak istediğim kahvecilerdendi. Ankette sonuç olarak çıkmasına sevindiklerimden. Sapiens çıkması biraz daha mutlu ederdi gerçi :) . Artık diğer alımlara . Ancak kungpow da pandemi öncesi de bakmıştım o fiyatlara görmemiştim. Yani zamlı fiyatlar yeni fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Ancak nihayetinde ne zaman isterse zam yapabilir. Liberalizim işte :) .

Yeni, farklı bir ürün gelip daha yüksek fiyattan satışa çıkması normal. Kaliteli kahve içmek istiyorum bedelini de öderim. Kungpow da alım yapmak istediğim kahvecilerdendi. Ankette sonuç olarak çıkmasına sevindiklerimden. Sapiens çıkması biraz daha mutlu ederdi gerçi :) . Artık diğer alımlara . Ancak kungpow da pandemi öncesi de bakmıştım o fiyatlara görmemiştim. Yani zamlı fiyatlar yeni fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Ancak nihayetinde ne zaman isterse zam yapabilir. Liberalizim işte :) .

Sapiens olmasını isteme sebebiniz Diquinho, Sitio gibi çekirdekleri indirimli almak sa, bunları indirimle vereceklerini pek sanmam, çünkü gurmekahveci üzerinden bile alınamıyor bunlar. Malum gurmekahveci’de dönem denem %15lik genel indirim oluyor.

Her alımda biraz daha tecrübeleniyoruz. Bu ayki alım için, ya da Kungpow kaynaklı söylemiyorum (fiyat kontrolü de yapmadım), ama sonraki alımlar için bir tavsiyem var.

Anket öncesi aday kavurucu fiyatları kaydedilmeli. Seçim sonrasında fiyat değişikliği olduğu takdirde bu değerlendirilmeli, piyasaya aykırı uçuk bir fiyat değişikliği olduğu takdirde en çok oy alan 2. aday ile görüşülmeli,olmadı 3.
Tekrar ediyorum bu öneri Kungpow ile ilgili değil.
Her ne kadar amacımız ucuz kahve olmasa da, bu alımın nakit giriş kısmı olmasa dahi (toptan alıcılar nakit çalışmıyor) pazarlama konusunda butik kavurmacılara büyük bir getiri sağladığı bir gerçek. Bunun da bir parasal karşılığı var. Bu bir değer, bu değere baştan savma yaklaşmamalı.

Kendini ispat etmiş ve nitelikli kahve akımının başından beri işini başarıyla devam ettiren ve gerçekten işini bilen Şerif Hoca ve Ömer Aydın gibi, Mert Soley gibi kavurucuların kahvelerini tatmak ve onların tariflerini almak da bizim için bir değer, bunu da unutmamak lazım. Ama en önemlisi özellikle Şerif Hoca ve Ömer Aydın'ın kimileri için ticari sır dahi olabilecek deneyimlerini bizlerle paylaşması paha piçilmez.

Evet deneyimsiz kavurucular da iyi işler çıkarabilir, güzel bir çekirdek yakalayabilir, formülü tutturabilir, bir şekilde başaralı kavrumlar yapabilir. Ama her işte olduğu gibi bu işte de deneyim ön plandadır, millet olarak her şeyi emek vermeden elde etme tutkusunda olan büyük bir insan topluluğuyuz. Bunu da gözardı etmemek lazım.

Sapiens olmasını isteme sebebiniz Diquinho, Sitio gibi çekirdekleri indirimli almak sa, bunları indirimle vereceklerini pek sanmam, çünkü gurmekahveci üzerinden bile alınamıyor bunlar. Malum gurmekahveci’de dönem denem %15lik genel indirim oluyor.
toplu alımın bana göre iki amacı ve faydası var. DAHA UCUZA ALABİLMEK VE DAHA FAZLA DENEME SETİ OLMASI, 100 GRAMLIK, 150 ŞER GRAMLIK VS. denemeler yapabilmek. Aynı kahve hakkında, aynı anda alımı yapılan kahve hakkında tadım yorumları yapmak da önemli tabi ki...

Son düzenleme:
herhangi bir gelişme var mı acaba görüşmelerde merak ettim :)

Bu hafta başı itibari ile Kungpow ile görüşme yaptık. Kendilerine forum ve aylık alımlarla ilgili bilgi verdik. Dönüş bekliyoruz. Gelişme oldukça buradan duyuracağız Selçuk Bey.

Bu hafta başı itibari ile Kungpow ile görüşme yaptık. Kendilerine forum ve aylık alımlarla ilgili bilgi verdik. Dönüş bekliyoruz. Gelişme oldukça buradan duyuracağız Selçuk Bey.
Teşekkürler. Şu toplu alım ve tadımlara resmen heyecanlanıyorum. Emek veren arkadaşlara teşekkürler şimdiden :)

Tekrardan Merhaba herkese,

Arkadaşlar Kungpow Suzi hanım ile tekrardan görüşme sağladık. İlk yaptığımız görüşmede Suzi Hanım stoklarında fazla kahve bulunmadığını ve bekledikleri kahveler ile net bilginin 1 hafta sonra geleceğini söyledi ve aradan bir hafta geçtikten sonra tekrardan Suzi hanımla görüşme sağladık. Maalesef kahvelerin Kungpow'a ulaşmasının 1 ay kadar süreceğini söyledi. Bu sebeple Haziran Ayı alımının gecikmemesi adına ankette 2. sırada çıkan Zümrüt Karaca ile yapılmasına karar verildi. Zümrüt Bey ile ilk görüşme sağlandı. Gelişmeleri yine buradan duyuracağız arkadaşlar. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

Geri