Kdundar
Barista
- İsim
- Korhan Dündar
Daha fazla
- İsim
- Korhan Dündar
- Değirmen
- Comandante C40
- Ekipmanlar
- Hario V60, Kalita Wave 185, Aeropress, Fellow Stagg EKG
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Kartal
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Sancaktepe
Şunun için olabilir, normalde olmayan bi seçeneğin kulübe özel sunulması.Forumun genel yargisi fiyattan ziyade kalite yönunde. Malesef her şeyin lüks oldugu yerde kahve de luks sayılabilecek seviyelere geldi.Bu durumda ben kimseyi indirim olmalı bence dedi diye yargılayamam.Mayıs alımında da çok tartışma oldu.Şuan baktığımda forumda aktif insanların bir çoğu mayıs alımından katıldı.Hatta değirmeni olmayanlar bile heves edip timemore siparisi verdi.Şuan forumdaki yoğunluğun ve aktifliğin üzerinde mayıs alımınin payı çok büyük oldu bence.O yuzden daha fazla kitleye ulaşmak için de indirim çok buyuk firsat yaratıyor.Son olarak toplu alımın maddi yönden bir avantajı olmayacaksa şuan herkes arasinda anlaşip istediginsiteden siparişini verebilir.Neden firmayla konuşma yoluna gidilsin ve bazi arkadaşlar da boşa emek harcasın.Yazdiklarım dağinik olabilir kafam başka bir yerde şuan yine de yazmadan geçemedim
Örnek boxx aliminda kulübe tanımlanan deneme paketi siteden satılandan farklıydı.
Kungpow da 3*300 paketler var ben denemek için 1 kilo almayayım derseniz bir alternatifi yok mesela. Buna bir çözüm getirilebilir.