• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

Arkadaşlar bence geçen ay Şerif Beyin yaptığı indirimi göz önünde bulundurmayın. O bir istisnaydı ve daha küçük kavurucular o tarz bir indirim yapamazlar.

merak ettiğim denemek istediğim butik bir kavurucu olduğu halde geçen aydaki 1 tonluk toplu alımımızı da göz önüne alırsak ya kahve alım kotası koyulacak yada fiyatta beklentinin altında bir indirim almış olmayız umarım :)
bence 3x100'lük paket yapsalar bile yeterli olur. öyle paketleri olsa ben indirimsiz de denerdim firmayı

Toplum alım anketinde Kungpow’ın 1. çıktığını öğrenince ben.

Ekli dosyalar

• BE4E31C5-D78A-4B51-978F-EF83D40DD824.jpeg
    BE4E31C5-D78A-4B51-978F-EF83D40DD824.jpeg
    42.1 KB · Görüntüleme: 76
Kungpow İG hesabında elindeki kahvelerin son kavramlarını yaptığı yazmıştı. Belki yeni kahveler getirirler ben de merak ediyorum açıkçası. Ama geçen ayki gibi bir fiyat beklememek gerek.

Bu kahve alımlarında genel olarak insanların istediği şey indirimden ziyade farklı kavurucu ve çekirdekleri denemek diye biliyorum. Bu yüzden bence bu anketlerden hangi firma çıkarsa çıksın istenilen indirimi yapmadı ya da hiç indirim yapmadı diye oradan almıyoruz mantığı bana yanlış geliyor. İndirim miktarı yüksek olunca tabi alım yüksek olacaktır, burası muhakkak ama amaç gerçekten farklı yerler ve çekirdeklerin peşinde koşmak ise anketten kim çıkarsa çıksın alım yapılmalı bence. Öbür türlü dışarıdan hep bunlar indirim peşinde koşan pragmatist bir grup diye bakılır, hem demokrasi varsa da gerçekten uygulamak lazım.

Uğraşlar için teşekkürler. Ben oyumu Roast and Found dan yana kullanmıştım.
Hayırlı olsun, Umarım espresso için iyi bir seçenekleri vardır.

sonuçtan bağımsız böyle adını bile ilk defa duyduğum ancak belli ki çok kaliteli firmalarla tanışmamı sağladığı için bu etkinlikten çok memnunum.

Ben Petra'ya oy vermiştim)

Bu kahve alımlarında genel olarak insanların istediği şey indirimden ziyade farklı kavurucu ve çekirdekleri denemek diye biliyorum. Bu yüzden bence bu anketlerden hangi firma çıkarsa çıksın istenilen indirimi yapmadı ya da hiç indirim yapmadı diye oradan almıyoruz mantığı bana yanlış geliyor. İndirim miktarı yüksek olunca tabi alım yüksek olacaktır, burası muhakkak ama amaç gerçekten farklı yerler ve çekirdeklerin peşinde koşmak ise anketten kim çıkarsa çıksın alım yapılmalı bence. Öbür türlü dışarıdan hep bunlar indirim peşinde koşan pragmatist bir grup diye bakılır, hem demokrasi varsa da gerçekten uygulamak lazım.

Bütün kavurucuların sitelerinden satış mevcut. Eğer amaç indirim olmayacaksa zaten herkes girip o siteye siparişi verir. Aylık alımı beklemeye gerek de kalmaz. Amaç nitelikli kahveyi uygun fiyata almak tabi. Satıcılar kar marjını düşürüp sürümden kazanmış olacak alıcılar indirimle uygun fiyata kahve içmiş olacak. İndirim olmayacaksa toplu alımın mantığına da gerek yok. Ayrıca herkesin gelir durumu bir olmuyor.

Bütün kavurucuların sitelerinden satış mevcut. Eğer amaç indirim olmayacaksa zaten herkes girip o siteye siparişi verir. Aylık alımı beklemeye gerek de kalmaz. Amaç nitelikli kahveyi uygun fiyata almak tabi. Satıcılar kar marjını düşürüp sürümden kazanmış olacak alıcılar indirimle uygun fiyata kahve içmiş olacak. İndirim olmayacaksa toplu alımın mantığına da gerek yok. Ayrıca herkesin gelir durumu bir olmuyor.

Hayır, anket yapıldı bu konuda, ilk amaç her zaman farklı kavurucular denemek. Nisan ayı sonrası anket yapıldı bu konuda.

Hayır, anket yapıldı bu konuda, ilk amaç her zaman farklı kavurucular denemek. Nisan ayı sonrası anket yapıldı bu konuda.

Toplu alım mantığı maliyetleri minimize etmek için yapılan bir uygulamadır. Ticari hayatta da günlük hayatta da öyledir. Bir şey den çok aldığında daha uygun fiyata alınır. Etknliğin ismi de toplu alım olduğu için indirimli almak olmalıdır. O zaman etkiliğin adı da "Haziran Ayı Kahve Alımı" diye değiştirilebilir "Toplu" denilmesine gerek yok. Toplu denilmesinin bir anlamı ve mantığı olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta anket yapılıyor ve firmalar ile görüşme sağlanıyor arka planda epey bir uğraş var (uğraşan herkesi gönülden takdir ediyorum) ve bu uğraşın en büyük kısmı indirim almak için yapılıyor diye biliyorum. Aksi halde anket sonucu açıklanır ve isteyen bu siteden alsın diye açıklama yapılırdı ve daha kolay olurdu.
Ben kendi amacımı ve fikrimi söyledim. Herkesin amacı aynı olmayabilir.
Saygılar,

Geri