katılıyorum ama bekentiler geçen aydan dolayı baya yükseldiArkadaşlar bence geçen ay Şerif Beyin yaptığı indirimi göz önünde bulundurmayın. O bir istisnaydı ve daha küçük kavurucular o tarz bir indirim yapamazlar.
Onu fark ettim kesinliklekatılıyorum ama bekentiler geçen aydan dolayı baya yükseldi![]()
bence 3x100'lük paket yapsalar bile yeterli olur. öyle paketleri olsa ben indirimsiz de denerdim firmayımerak ettiğim denemek istediğim butik bir kavurucu olduğu halde geçen aydaki 1 tonluk toplu alımımızı da göz önüne alırsak ya kahve alım kotası koyulacak yada fiyatta beklentinin altında bir indirim almış olmayız umarım![]()
3x100 Reçete çıkarana kadar bitiyor ya 3x150 İyi olur aslındabence 3x100'lük paket yapsalar bile yeterli olur. öyle paketleri olsa ben indirimsiz de denerdim firmayı
Ben 400 gr kahve tükettim son alimdan.Hala anlayamadım3x100 Reçete çıkarana kadar bitiyor ya 3x150 İyi olur aslında![]()
3x100 Reçete çıkarana kadar bitiyor ya 3x150 İyi olur aslında![]()
Bu kahve alımlarında genel olarak insanların istediği şey indirimden ziyade farklı kavurucu ve çekirdekleri denemek diye biliyorum. Bu yüzden bence bu anketlerden hangi firma çıkarsa çıksın istenilen indirimi yapmadı ya da hiç indirim yapmadı diye oradan almıyoruz mantığı bana yanlış geliyor. İndirim miktarı yüksek olunca tabi alım yüksek olacaktır, burası muhakkak ama amaç gerçekten farklı yerler ve çekirdeklerin peşinde koşmak ise anketten kim çıkarsa çıksın alım yapılmalı bence. Öbür türlü dışarıdan hep bunlar indirim peşinde koşan pragmatist bir grup diye bakılır, hem demokrasi varsa da gerçekten uygulamak lazım.
Bütün kavurucuların sitelerinden satış mevcut. Eğer amaç indirim olmayacaksa zaten herkes girip o siteye siparişi verir. Aylık alımı beklemeye gerek de kalmaz. Amaç nitelikli kahveyi uygun fiyata almak tabi. Satıcılar kar marjını düşürüp sürümden kazanmış olacak alıcılar indirimle uygun fiyata kahve içmiş olacak. İndirim olmayacaksa toplu alımın mantığına da gerek yok. Ayrıca herkesin gelir durumu bir olmuyor.
Hayır, anket yapıldı bu konuda, ilk amaç her zaman farklı kavurucular denemek. Nisan ayı sonrası anket yapıldı bu konuda.