chelelektu'su çok lezzetli eğer notaları damak tadınıza uyarsa denemenizi tavsiye ederim. 5 x 250 gram tükettim.Boxx merak ettiğim için boxx
Williams’ı ben de uzun zamandır istiyordum çıkmasını fakat zamana göre güncel kahvelere de bakmak lazım.Şuan satışta olan 4 tane kahvesi var.Coffeenutz ve William’s ikilisinden William’s demek istiyorum. Coffeenutz oldukça merak uyandırdı ama William’s da uzun zamandır adı sürekli duyulmasına rağmen seçilemiyor![]()
William umarım çıkmaz. O indirimdeki alımımdan çok memnun kaldım ben ama yeni çekirdekler geldiğinde tekrar alım yapmak isterim.william merak eden arkadaşlar ay başında indirim olmuştu, keşke değerlendirseydiniz
William's Roastery
Bizmi kahveyi bu hale getirdik kahve mi bizi bu hale getirdi. Çok güzel seyler okuyorum ☺️☺️www.kahvekulubu.net
Haklısınız evet, şu an seçkisi sınırlı ama ben mi yanlış hatırlıyorum, Haziran ayı için farklı kahveleri gelecekti diye hatırlıyorum :/ Yanlış yönlendirme yapmamak adına teyit edeyim en iyisiWilliams’ı ben de uzun zamandır istiyordum çıkmasını fakat zamana göre güncel kahvelere de bakmak lazım.Şuan satışta olan 4 tane kahvesi var.
O yüzden sizin dediğiniz gibi değil de güncel duruma göre karar vermek daha nitelikli bir seçim olabilir.Mesela bu ay seçilmez ama diğer ay bir kahve getirir o kahveyle bile seçilme olasiligi %100 olur.
Yani illa ki bugun olmazsa yarın çıkıyor o sandıktanönemli olan dogru zamanda çıkması
20 yıllık alışkanlıklardan dönüş zor oluyor tabiArkadaşlar yeni sistem bana hiç keyif vermedi. Önceden oy kullanır, büyük bir heyecanla yorumlara iner ve insanların hangi kavurucuya oy verdiğini okurdum. Şimdi oyumu kullandım, bir baktım yorumlar kapalı, çok eksik hissettim. Acaba eski sisteme geri mi dönülse?
20 yılı bilmem ama 3 aylık alışkanlıktan dönüş evet zor oldu20 yıllık alışkanlıklardan dönüş zor oluyor tabi![]()
20 yıllık alışkanlık derken yeni üye olmama gönderme yapıyorsunuz sanırım. Burası bir forum olduğuna göre 20 yıllık üye de 3 aylık üye de fikir belirtme hakkına sahiptir. Sorduğum soruya evet ya da hayır diye yanıt vermek yerine laf sokmaya çalışır gibi "20 yıllık alışkanlık" demeniz hiç yakışmamış. Üstünüze vazife olmayan şeylere burnunuzu sokmamanız dileğiyle, iyi geceler20 yıllık alışkanlıklardan dönüş zor oluyor tabi![]()
Sizinle alakası olduğunu sanmam. Politik gönderme var.20 yıllık alışkanlık derken yeni üye olmama gönderme yapıyorsunuz sanırım.
Yukarıda "Ne demek istediğinizi anlayamadım, açıklar mısınız?" yazmıştım, forumda online görünmesine rağmen bir yanıt vermemişti kendisi. Ben de o mesajı silip kendi anladığıma göre yanıt verdim.Sizinle alakası olduğunu sanmam. Politik gönderme var.