• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Coffeenutz ve William’s ikilisinden William’s demek istiyorum. Coffeenutz oldukça merak uyandırdı ama William’s da uzun zamandır adı sürekli duyulmasına rağmen seçilemiyor :)

Coffeenutz ve William’s ikilisinden William’s demek istiyorum. Coffeenutz oldukça merak uyandırdı ama William’s da uzun zamandır adı sürekli duyulmasına rağmen seçilemiyor :)
Williams’ı ben de uzun zamandır istiyordum çıkmasını fakat zamana göre güncel kahvelere de bakmak lazım.Şuan satışta olan 4 tane kahvesi var.
O yüzden sizin dediğiniz gibi değil de güncel duruma göre karar vermek daha nitelikli bir seçim olabilir.Mesela bu ay seçilmez ama diğer ay bir kahve getirir o kahveyle bile seçilme olasiligi %100 olur.
Yani illa ki bugun olmazsa yarın çıkıyor o sandıktan 🙂 önemli olan dogru zamanda çıkması

william merak eden arkadaşlar ay başında indirim olmuştu, keşke değerlendirseydiniz :(
William umarım çıkmaz. O indirimdeki alımımdan çok memnun kaldım ben ama yeni çekirdekler geldiğinde tekrar alım yapmak isterim.

Williams’ı ben de uzun zamandır istiyordum çıkmasını fakat zamana göre güncel kahvelere de bakmak lazım.Şuan satışta olan 4 tane kahvesi var.
O yüzden sizin dediğiniz gibi değil de güncel duruma göre karar vermek daha nitelikli bir seçim olabilir.Mesela bu ay seçilmez ama diğer ay bir kahve getirir o kahveyle bile seçilme olasiligi %100 olur.
Yani illa ki bugun olmazsa yarın çıkıyor o sandıktan 🙂 önemli olan dogru zamanda çıkması
Haklısınız evet, şu an seçkisi sınırlı ama ben mi yanlış hatırlıyorum, Haziran ayı için farklı kahveleri gelecekti diye hatırlıyorum :/ Yanlış yönlendirme yapmamak adına teyit edeyim en iyisi :)

Arkadaşlar yeni sistem bana hiç keyif vermedi. Önceden oy kullanır, büyük bir heyecanla yorumlara iner ve insanların hangi kavurucuya oy verdiğini okurdum. Şimdi oyumu kullandım, bir baktım yorumlar kapalı, çok eksik hissettim. Acaba eski sisteme geri mi dönülse?

William's için oy kullandım, merak ettiğim kavuruculardan biri. Kim çıkarsa çıksın, güzel bir alım olsun (y)

Arkadaşlar yeni sistem bana hiç keyif vermedi. Önceden oy kullanır, büyük bir heyecanla yorumlara iner ve insanların hangi kavurucuya oy verdiğini okurdum. Şimdi oyumu kullandım, bir baktım yorumlar kapalı, çok eksik hissettim. Acaba eski sisteme geri mi dönülse?
20 yıllık alışkanlıklardan dönüş zor oluyor tabi ;)

Null kazanır

20 yıllık alışkanlıklardan dönüş zor oluyor tabi ;)
20 yıllık alışkanlık derken yeni üye olmama gönderme yapıyorsunuz sanırım. Burası bir forum olduğuna göre 20 yıllık üye de 3 aylık üye de fikir belirtme hakkına sahiptir. Sorduğum soruya evet ya da hayır diye yanıt vermek yerine laf sokmaya çalışır gibi "20 yıllık alışkanlık" demeniz hiç yakışmamış. Üstünüze vazife olmayan şeylere burnunuzu sokmamanız dileğiyle, iyi geceler ;)

Geri