• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Anket)

Arkadaşlar işlerim yoğun olduğu için cevaplayamadım malum 1 Haziran itibariyle işletmeler açılıyor onların siparişlerini yetiştirmeye çalışıyorum 😂
Null ile görüşme sağladık alımda olmak istediklerini ilettiler
Kahve Fabrikası konusunda da ankette vardı fakat ne zaman giriyordu, girmiyordu olayında kesin bilgi alana kadar çıkarmıştık şimdi tekrardan listeye ekledik bilginiz olsun

Arkadaşlar işlerim yoğun olduğu için cevaplayamadım malum 1 Haziran itibariyle işletmeler açılıyor onların siparişlerini yetiştirmeye çalışıyorum 😂
Kahve Fabrikası konusunda da ankette vardı fakat ne zaman giriyordu, girmiyordu olayında kesin bilgi alana kadar çıkarmıştık şimdi tekrardan listeye ekledik bilginiz olsun
O halde Null 🥳🥳

Geçen ay "eylüle kadar yok" dediği mesajını silmiş. Yani tekrar katılmaya karar verdiler büyük ihtimal.

Null oyundaysa işler değişir..
arada kaldığım kavurucu sayısı 3 oldu.. dünkü kahvemasası yayınında Chelchele hype oluştu, Williams Hamasho gelecek dedi..
çok zor bir karar ama önümüzdeki 3 ay anketten lider çıkacak kavurucuların Null, Williams, Coffeenutz olacağına eminim..
heyecan dorukta, merakla sonucu bekliyorum..

Son düzenleme:
vote goes to.....

Null
* Bu arada Mayıs ayı için Montag'taki indirim aşırı memnun etti %25 gerçekten kayda değer 1 indirim umarım Haziranda da bu oranları yakalayabilir kazanan kavurucu.

Nutz işaretlemek için girdim ancak null görünce önceki alımın etkisinde kalarak null işaretledim geçtim 🤓

Nutz dedim ama bu ayki favorilerden hangisi çıkarsa üzmeyecek gibi.

William iki yeni kahvesinintoplu alıma yetişeceğini paylaştı. 2 Adet Etiyopya gelecekmiş;
Hamasho washed - Cup of Excellence 8.si, Birde Keramo natural 👍
Nedir ne değildir inceleyelim bakalım. Bu ay Etiyoyalardan çok memnun kalmadığım için bir başka Etiyoya denemek isterim 👍

Son düzenleme:
Ben de ilk gün kullandığımda null yoktu listede, en azından bizler için tekrar oy kullanma şansı verilebilse iyi olur.

Son haline göre oy vermeyenler için yeni hak tanınmalı. Geçen aynısı oldu hak verilmişti. Teknik olarak uğraştırıyor mu bilmem ama yine düzeltilirse iyi olur.

William iki yeni kahvesinintoplu alıma yetişeceğini paylaştı. 2 Adet Etiyopya gelecekmiş;
Hamasho washed - Cup of Excellence 8.si, Birde Keramo natural 👍
Nedir ne değildir inceleyelim bakalım. Bu ay Etiyoyalardan çok memnun kalmadığım için bir başka Etiyoya denemek isterim 👍

Selamlar @frturk

Bu ayın toplu alımında olan firmanın IDODO isimli çekirdeğini denedin mi?bence ay bitmeden bir şans ver.

Selamlar,

Geçen ay william's ın %25 lik indiriminde kargo hususunda destek olamadılar,daha evveli cascaval verde çekirdeğini çok merak ettiğim için ve diğer çekirdeklerinide denemek istediğim için kargo hususunda destek istedim onlarda yardımcı olmadı aynı şekilde coffeerem de yardımcı olmadı,kahve fabrikasını yeni denedim ama toplu alımda da çıksa çok çevinecek olmamam rağmen oyumu KİMMA'dan yana kullandım ama sanırım yine seçtiğim roastery çıkmayacak :cry:

Merhabalar. Forumda oy kullanmak vatandaşlık göreviymiş gibi hissediyorum. Ama çoğu kavurucuyu bilmiyorum. Hangisine atsam bilemedim :)

Geri